FREEDAY 20/11/09 @Λιμνη Βουλιαγμενης

69 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
VagkaR
Απών/απούσα

Μου λείψατε ρεεεεεε!!!!!

Δυστυχώς ούτε σήμερα μπορούμε ....κλαψ... :(

AfloEydK
Απών/απούσα

einai i lysi
afineis tin ''koutsi'' sto spiti
kai gia na min aisthanetai moni tha exeis anoixti akroasi se oli tin bolta

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

AfloEydK wrote:
einai i lysi
afineis tin ''koutsi'' sto spiti
kai gia na min aisthanetai moni tha exeis anoixti akroasi se oli tin bolta

Μπα, υπάρχει και άλλη λύση (αν κατάλαβα καλά), θα την δείτε απόψε το βράδυ.....

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Σιγουρα το δικτυο τηλεφωνιας θα τριβει τα χερια του !!!

AfloEydK
Απών/απούσα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ
ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

ria
Απών/απούσα

σημερα γραψτε μου μια απουσια.. ψηνομαι στον πυρετο. τι χαζοπραμα οι αρρωστιες!

AfloEydK
Απών/απούσα

oxi re gamwto
perastika

padelos
Απών/απούσα

από την προηγουμενη παρασκευή δεν έχω συνέλθει ακόμα.(με έφαγαν τα σουβλάκια στην πάρνηθα)μάλλον δεν θα τα καταφέρω να έρθω!!! :-(

AfloEydK
Απών/απούσα

re ti pathate
sas eksontwsan oi thrakomakedwnes
perastika
den peirazei sto epomeno

John_K
Απών/απούσα

padelos wrote:
από την προηγουμενη παρασκευή δεν έχω συνέλθει ακόμα.(με έφαγαν τα σουβλάκια στην πάρνηθα)μάλλον δεν θα τα καταφέρω να έρθω!!! :-(

re padeloo pos efagess de to sikoneis malon toso fai?

AfloEydK
Απών/απούσα

den ebgale to crash test etsi jhon

padelos
Απών/απούσα

nai 2 efaga alla imoun mouskema kai o aeras varouse alipita imoun kai ligo mppoukomenos,edese i komposta.

John_K
Απών/απούσα

me 2 kalamakiaaaa kai den antexes popo dropiiiiii
thes entatikaa frontistiria souvlakofagias
gia na antexeis sta souvlakotestt

giannisscott
Απών/απούσα

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ REV OIL KONTA ΣTA ΣXOΛEIA TOY YMHTTOY NA ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ

AfloEydK
Απών/απούσα

na mazeyomaste
3 wres meinane

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

ela emis oi peristeriotes 8+30 stin arxi tou pezodromou sto kelari......

dragonfly
Απών/απούσα

ειμαι πανετοιμη!!!
σχεδόν δηλαδή... δε βρίσκω τη σαμπρέλα που παίρνω μαζί μου (για την περίπτωση λάστιχου ή φούιτ που λέμε στη θεσσαλονίκη;ρ) αλλά ελπίζω να μη μου λείψει

kounoupis
Απών/απούσα

Kανεις που θα κατεβεις απο κηφισια,λυκοβρυση,μεταμορφωση?Να κατεβουμε απο δεκελειας(νεα φιλαδελφεια).
Θα τρελοπεταλισουμε και παλι σημερα.Ν.Φαληρο-Βουλιαγμενη 20χλμ +8 περιπου θησειο φαληρο

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

dragonfly wrote:
ειμαι πανετοιμη!!!
σχεδόν δηλαδή... δε βρίσκω τη σαμπρέλα που παίρνω μαζί μου (για την περίπτωση λάστιχου ή φούιτ που λέμε στη θεσσαλονίκη;ρ) αλλά ελπίζω να μη μου λείψει

Εχει στα περισσοτερα βενζιναδικα !!!!

kounoupis
Απών/απούσα

Εχει και στο praktiker

eva
Απών/απούσα

Πριν περίπου μισή ώρα μπήκα σπίτι από τη βόλτα που ξεκίνησε χθες στις 10 το βράδυ! Ήταν σκέτη παλαβοβόλτα! Από Θησείο πήγαμε λίμνη Βουλιαγμένης, μετά Γλυφάδα, μετά ξανά Θησείο, Ψυρρή, πλατεία Μαβίλλη, Εξάρχεια, Λυκαβηττό!!!!, Κολωνάκι και μετά Πατησίων και Κυψέλη. Απίστευτη βόλτα...Έχουμε φωτογραφίες από Σύνταγμα και Λυκαβηττό! Πιστεύω θα τις βάλουν όσοι είχαν τις φωτογραφικές:)

parias
Εικόνα parias
Απών/απούσα

Ανεφωνησαν οι ποδηλατοβολτιστες του Freeday και της παλαβοβολτας!
Εκει που λες "Μα καλα δεν γινεται καλυτερο", "Μα δεν μπορει", "Μα τι αλλο θα κανουν οι τρελοι;" σπαει καθε οριο!

Ληξης παλαβοβολτας: Μονον 9:35!
Επηγαμεν: Δια μπυρας εις την μαβιλη, καποιοι εχορεψαν κιολας με τις ποδηλατικες στολες εις το μπρικι!
Βολταραμεν και ξεσηκωσαμεν τα ημινεκρα πρωινα εξαρχεια και το κεντρο
Καναμεν home made tandem με μηχανη τον Aflo
Μετα ανεβηκαμεν ωωως απάνου στον λυκαβητο και ειδαμεν την θεαν (μαγευτικην)
Καψαμε τα καψερα τα φρενα στο κατεβασμα
Πρωινον καιφε στο κοσμοπολιτικο Da Capo στο κολωνακι, εκει δε μας ερωτησαν αν ειμαστε του σαμαρα!!??!??!
Τρομοκρατησαμε και την παρεικουντα του Da Capo πλεμπα που ενθουσιαστηκε που μας ειδε (ααααλλο τιποτα)
Καπου εκει μας χτυπησε ο ηλιος
Τα σκυλια που τρεχαν μας καναν συντροφια
Και μετα απο μια ντουζινα τυροπιτακια εκ φουρνου του θησειου,
70 χιλιομετρινια γεναια με τις ανηφοριες,
Βαρεσαμεν την ληξη και επηγαμεν σπιτια μας
Τρελοι και ερωτευμενοι με τα πεταλια μας....
Good day freeday!!!

eva
Απών/απούσα

Έγραψες :D

AfloEydK
Απών/απούσα

9:35 parakalw
nai kala diabasate
12 wres syntrofia me xamogelasta proswpakia
kai me sima ton xrepi

prin misi wra eftasa rafina
telika itan polyyyyyyy polyyyyyyyy makria i rafina
eftsasa koyrasmenos nystagmenos alla me ena xamogelo sta xeili

i palavovolta ginetai olo kai pio wraia
diatirei ton aythormitismo tin trela kai to trelo trelo gelio pou eixe i ''bolta tis paraskeyis'' perysi se simeio pou DEN thelame na pame sipitia mas kai gyrnagame apo dw kai apo kei sto kentro gia asxetous logous
akoma kai aples diadikasies opws mia fwtografia metatrepontai se omadiki therapeia geliou

meta to xthesino
to ithiko didagma einai pote ma pote min peis gia plaka kata tin diarkeia tis palavovoltas ''pame ....ekei'' dioti to amesws epomeno deyterolepto exei strafei kata ekei

@aggeliki se parakalw min ton pas ton xrepi gia episkeyi
se iketeyw
ton theloume etsi opws einai

@taso gyyyyyyyyyyyyrna pisw na bgaloume fwtografia

@katerina to blema tis apognwsis

@jhon to soublaki itan isotoniko

@dimi pou pas kai mplekeis mazi mas

@eva ayto legontan palavovolta

kounoupis
Απών/απούσα

Στο επομενο freeday προτεινω να παμε ελευσινομανδρομαγουλα.Koλωνακι-Ραφηνα ειναι 26χλμ.Εισαι θεριο

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Ετσι μπραβο !!!

Λοιπον χτες στη βολτα , αν και καποιες στιγμες ειχαμε ΜΕΓΑΛΑ κενα , κρατησαμε ενα ρυθμο λιγο πιο πανω απο τον κλασσικο και ετσι η ομορφη μεν, συνηθισμενη δε διαδρομη προς Γλυφαδα εγινε γρηγορα και αποτελεσματικα και πιο ξεκουραστα !!!.

Νομιζω οτι ο ενθουσιασμος και το κεφι χτυπανε κοκκινα καθε Παρασκευη ...
Επισης χαιρομαι που βλεπω οτι ολοι συμμετεχουμε ,παροτρυνουμε , συμπαραστεκομαστε στους αλλους συμποδηλατες αυτοβουλα και κανουμε παρεες και καλαμπουρια σαν να γνωριζομαστε χρονια.

.
.
.
.
Τελος , προσωπικα , θα ηθελα να ευχαριστησω τον κο. και την κα. Rockarolla , τον κυριο γιατι πηγαμε παρεα βολτιτσα με το tandem , και την κυρια γιατι της αφησα οσο βολταρα το μωρο stridaki για baby-cycling.

Η εμπειρια του να καβαλησεις tandem ειναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΗ , οχι μονο για ερωτευμενα ζευγαρακια αλλα και για ΠΟΛΥ γρηγορες μεγαλες διαδρομες , αλλα και για προπονηση.
Το οτι ο "πισω" χαλαρωνει και ο μπροστα τραβα το ζορι , ειναι εν μερη λαθος.
Οντως , τον πισω δεν τον απασχολει η κατευθυνση , οι ελιγμοι και η χαραξη πορειας.
Προσφερει ομως σημαντικα στα "πατηματα" και μπορει , αφου κρατα ενα σταθερο τιμονι μπροστα του , να δωσει μεγαλη ωθηση και να απογειωσει το συνολο.
Σε χαλαρη βολτα βεβαια μπορει να χαζεψει και να χαλαρωσει περισσοτερο απο τα συνηθισμενα και να τραβηξει ακομα και φωτογραφιες και αλλα πολλα.
Η εμπειρια της συνδυασμενης ισορροπιας αρχικα σε ξενιζει αλλα ειναι ζητημα χρονου να την υιοθετησεις. Τα πενταλια εχουν την παραξενη fixed αισθηση του ασταματητου , αλλα με καλη επικοινωνία και με μερικα χιλιομετρα ποδηλασιας οι δθο συμποδηλατες σιγουρα θα αποκτουν κοινο "κωδικα" κινησεων και θα δρουν απροβληματιστα.

Ευχαριστω και παλι για την μοναδικη εμπειρια..

..επομενος στοχος για ποδηλατικη εμπειρια : Τall bike !

df
Απών/απούσα

έχω την εντύπωση ότι το ετοιμάζει pandelos. μετά το "μισό" ποδήλατο δεν θα είναι τίποτα για αυτόν.

padelos
Απών/απούσα

ontos kati trelo etoimazw pali.etsi gia na vlepoume polla polla xamogela!!

eva
Απών/απούσα

AfloEydK wrote:
9:35 parakalw
nai kala diabasate
12 wres syntrofia me xamogelasta proswpakia
kai me sima ton xrepi

...................

@eva ayto legontan palavovolta

Με σένα αγόρι μου κάνω τις πιο παλαβές βόλτες! Κόρινθος -Πάτρα τα λέει όλα! Και κάθε φορά που θα βάζεις ιδέες να ξέρεις ότι είναι πρόκληση για μένα και δεν αστειεύομαι :Ρ Θα κανονίσουμε σίγουρα να πάμε μια μακρινή πάλι απλά αυτό το σκ ήταν αδύνατον...

aggelikhhh
Εικόνα aggelikhhh
Απών/απούσα

dn exw logia gia tin palavovolta...eilikrina oso paei ginetai olo kai pio gamatiii!!! :D

parias wrote:

Πρωινον καιφε στο κοσμοπολιτικο Da Capo στο κολωνακι, εκει δε μας ερωτησαν αν ειμαστε του σαμαρα!!??!??!
Τρομοκρατησαμε και την παρεικουντα του Da Capo πλεμπα που ενθουσιαστηκε που μας ειδε (ααααλλο τιποτα)

ma8e na milas fusiologikaaaaa :P

AfloEydK wrote:
prin misi wra eftasa rafina

@aggeliki se parakalw min ton pas ton xrepi gia episkeyi
se iketeyw
ton theloume etsi opws einai

katarxin ti wra eftases rafinaaa???

kai na s pw...afou 8eleis na min ton episkeuasw ..8a ston dwsw na ton kavaliseis tin epomeni !!!! :D xaxaxaxaxaxa