IORARIDE Σαββατο 17/10 Μαγουλα-Ισθμος-Μαγουλα .

95 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Το έχουμε ξαναγράψει, δεν έχει να κάνει τόσο με το ποδήλατο, αν έχεις γυμνασμένα πόδια και γερά πνευμόνια και έχεις γράψει πολλά χλμ ΔΕΝ θα έχεις πρόβλημα.

Αν πήρες εχθές carbon κούρσα των 5.000 ευρώ και έχεις κάνει δύο βόλτες των 2 χλμ όλες κι' όλες ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αν έχεις το σουπερ ντούπερ ΜΤΒ με ψαγμένα πιρούνια και ψαλίδια (... και μαχαίρια...), αλλά κάνεις μόνο διαδρομές των 20 - 30 χλμ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αυτό το "ο προαστιακός είναι δίπλα" είναι σχετικό. Η διαδρομή δεν είναι δίπλα στις ράγες, οι σταθμοί απέχουν κάποια χλμ μεταξύ τους. Πάντος υπάρχει ως λύση επιστροφής και έχει συχνά - σχετικά - δρομολόγια + το ότι παίρνει ποδήλατα...

Την βόλτα την πρωτοέκανα με τρεκκιν με ελαστικά 700χ40, αλλά τότε έγραφα τουλάχιστον 100 χλμ την εβδομάδα, κάθε εβδομάδα.
Επίσης σε μια βόλτα ακολούθησε πιτσιρικάς με ΜΤΒ, στις ανηφόρες έμενε πίσω, ψόφησε, αλλά δεν τα παράτησε, ακολούθησε μέχρι τέλος και στην επιστροφή (... αρε τα 18χρονα... όλο ζωντάνια...)

giospy
Εικόνα giospy
Απών/απούσα

Σας αφηνω, κ ψαχνω τον πλησιεστερο σταθμο...(α΄βοηθειων...)

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων και αποφάσεών του.
Αν συμβεί κάτι κακό προφανώς και θα σταματήσουμε όλοι.
Αν κάποιος δεν αντέξει, γυρίζει πίσω μόνος του ή κάνει κουράγιο, μέχρι να βρει παρέα να γυρίσουν μαζί.
Από ότι είδα κάποιοι σκέφτονται να κάνουν 50 χλμ μόνο ή να πάνε Ισθμό με ποδήλατο (καμιά 60αριά) και να γυρίσουν με Προαστιακό (+10 χλμ ακόμα μέχρι πλησιέστερο σταθμό - ΝΟΜΙΖΩ).
Σε κάθε περίπτωση έχε μαζί σου χρήματα + κινητό + νερό + φαγητό και κάποια σαμπρέλα (ακόμα και αν δεν ξέρεις να την αλλάζεις, όλο και κάποιος ΙΣΩΣ περάσει και σε βοηθήσει).

AfloEydK
Απών/απούσα

petro ektos apo esena kai ridley
exei allos ekdilwsei endiaferon gia isthmo

Thomas69
Απών/απούσα

AfloEydK wrote:
petro ektos apo esena kai ridley
exei allos ekdilwsei endiaferon gia isthmo

Θα έρθεις κι εσύ φίλε?

AfloEydK
Απών/απούσα

to skeftomai

giannisscott
Απών/απούσα

Ψησου κι ελα . Ασε την παλαβοβολτα της Παρασκευης για το Σαββατο .

xpn8
Απών/απούσα

παιδιά πάνω απ' όλα κάνουμε ποδήλατο για να ευχαριστηθούμε.
>
Ο καθείς είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, αλλά και τα 100+ χλμ. είναι "σοβαρή" απόσταση για όποιον δεν έχει συνηθίσει τον οργανισμό του να ποδειλατεί για 80 χλμ. ή 4 ώρες. Μην εκβιάζεται τα πράγματα, θέλει σιγα-σιγά, μην σας πω ότι χρειάζεται ιατρικές εξετάσεις από καρδιολόγο, παθολόγο και δεν συμαζεύεται.

Elderly biker
Εικόνα Elderly biker
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
Πέτρο θα έρθω με τον προαστιακό από Στ Λαρίσσης, το ραντεβού νομίζω είναι στο σταθμό Μαγούλας, ακριβώς από έξω.
Μετά κατηφορίζουμε και βγαίνουμε στην παλαιά Ε.Ο. με κατεύθυνση προς Ισθμό.

Πέτρο, θα σε βρω μέσα στον συρμό... Θα ανέβω Άνω Λιόσια!

@ AfloEydk
Γιάννη, αν μπορείς έλα!

mongoose
Απών/απούσα

...για επανενταξη...

παει και ενας μηνας που εχω να ανεβω στην σελλα.. το σαββατο που οι ρυθμοι θα ειναι πιο χαλαροι απο τις παπιοπροπονησεις ειναι μια καλη ευκαιρια για επανοδο. θα σας βρω στην μαγουλα!
ερωτηση προς τον παπιοπληθυσμο... τι κανουμε απο ρουχισμο? την τελευταια φορα που καβαλισα ηταν καλοκαιρι!!! :Ρ

AfloEydK
Απών/απούσα

enoeitai oti den yparxei kamia periptwsi na min paw freeday
mallon tha rthw kateytheian
st. larisis loipon 08 00
blepw tha rthoun arketa papia gia na to pame isthmo kai pisw
giati isthmo kai proastiako den psinwmoun

giannisscott
Απών/απούσα

enoeitai oti den yparxei kamia periptwsi na min paw freeday
mallon tha rthw kateytheian

ποδηλατης που εχω γνωρισει . Πως θα βγαλεις βρε 100 + klm μετα το ξενυχτι ;

AfloEydK
Απών/απούσα

thes na pame ena stoixima
@mongoose mallon tha kanei ligo kryo
opote katalabaineis
arxise na bgazeis apo tin ntoulapa

orck
Απών/απούσα

δεν κανουμε αγωνα, δεν υπαρχει λογος στοιχηματος
εμεις που δεν εχουμε χειμερινα τι να φορεσουμε; ΟΕΟΟΟΟ;

ridley
Απών/απούσα

όσον αφορά για το ρουχισμό θέλει πάνω μακρυμμάνικο jersey και κάτω κοντό ποδηλατικό κολάν,νομίζω είναι ακομη νωρίς για μακρύ κολάν χειμώνα.

AfloEydK
Απών/απούσα

mipws lew mipws
na to kanoume kiato kai pisw
poly kali dokimasia enopsi brevet
min barate mia protasi ekana
apo magoula oute kan 200km den einai
ti lete

giannisscott
Απών/απούσα

na to kanoume kiato kai pisw

και πιστευω οτι θα ειναι επισης Πετρος , Ηλιας ,Παναγιωτης συνολο 5. Το συζηταμε .

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Ωπά, βλέπω πολλές ΚΑΛΕΣ πιθανές παρουσίες και ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ.

1. Ρουχιαμός, χμ χμ πρέπει να δούμε τι λέει ο καιρός. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ (...και πάμε Σάββατο...εχμ εχμ) μακρύ από πάνω και κοντό ή 3/4 από κάτω. Γαντάκια, γυαλιά, κράνος και ΌΛΑ ΚΑΛΆ...

2. Ρε παιδιά, από απλή - μακρυνή βόλτα το φτάσαμε στο Κιάτο και πίσω. Προσωπικά μιλώντας, όλα θα εξαρτηθούν από την "ώρα". Αν πάμε καλά και "σχετικά" γρήγορα είμαι πρόθυμος να πάω όπου θέλετε. Αν πάμε αργάαααα και συναντήσουμε και διάφορα "...φτου κακά... μακρυά από εμάς" και φάμε όλη την ώρα με βλέπω να γυρνάω με Προαστιακό. Ας μην βιάσουμε τα πράγματα από τώρα.

3. ... αν και δεν είναι ίσως πολύ σωστό (εφόσον θέλουμε να λεγόμαστε ποδηλατοπαρέα και όχι σκορποχώρι), λέω τώρα..., ξεκινάμε, πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μέχρι Ισθμό. Όσοι νιώσουν κουρασμένοι ή δεν θέλουν να πατήσουν δυνατά, γυρνούν με Προαστιακό. Και οι υπόλοιποι γυρνάμε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΔΥΝΑΤΑ (αλλά εννοώ ΔΥΝΑΤΑ!!!). Αυτό είναι κάτι που μπορεί να αποφασιστεί στην βόλτα.
Ή εναλλακτικά κάποιοι μπορεί να θέλουν να κάνουν στάση στον Ισθμό ή στους Αγ. Θεοδώρους για καφέ / φαγητό - μετά ΠΡοαστιακό και οι υπόλοιποι να γυρίσουμε ποδηλατώντας.
Ή άλλη εναλλακτική: το ένα γκρούπ μένει Αγ Θεοδώρους για καφέ / ξεκούραση, το άλλο πατάει ΔΥΝΑΤΑ μέχρι Ισθμό και στον γυρισμό ενωνόμαστε με τους άλλους και γυρνάμε πιο χαλαρά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Θα τα πούμε επί τόπου και ανάλογα με κέφια / καιρό / δυνάμεις / σύνθεση παρέας / ώρα ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ.
Το βασικό είναι να ξεκινήσουμε με κέφι (.. και καλό καιρό... εχμ χμ...)

[α, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθει και ο Φράνκι]
[ΧΡΝ8 με τι ποδήλατο θα έρθεις?]

mongoose
Απών/απούσα

orck wrote:
δεν κανουμε αγωνα, δεν υπαρχει λογος στοιχηματος
εμεις που δεν εχουμε χειμερινα τι να φορεσουμε; ΟΕΟΟΟΟ;

γενικα αποφύγετε τα βαμβακερα και τα αδιαβροχα. και τα δυο κρατανε πολυ ιδρωτα.
αν δεν υπαρχει μακρυμάνικο ποδηλατικο βολευτείτε με το πανω μερος μιας φορμας απο λικρα (τις ''γυαλιστερες'' που λεμε)

orck
Απών/απούσα

με αγχωνετε πολυ με τις υπερβολικες αναλυσεις
Κιατο ο ενας, πολλαπλες επιλογες ο αλλος, θα πω και εγω το δικο μου

εγω θα ηθελα να σταματαγαμε λιγο στον Ισθμο να κανω ενα bunjee που το εχω απωθημενο καποια χρονια τωρα, σας θελω για εξεδρα και να μου τραβατε φωτογραφιες, δεχεστε;

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Ναι μωρέ εύκολο είναι, άσε που αν κουβαλάς το bunjee κορδόνι μαζί σου, μας δένεις όλους και μας τραβάς στις ανηφόρες....
.
.
.
.
.

Γράφουμε πολλά και πολλαπλές επιλογές για να δελεάσουμε πολύ κόσμο να ρθει (... δεν ξέρουν για το εισιτήριο συμμετοχής στην βόλτα... μόνο για χαρτζιλίκι τους έχουμε πει... χε χε...και καλά για διάφορα έξοδα κατά την διάρκεια της βόλτας.... άντε και θέλω να πάρω νέα λάστιχα στο τρεκκιν... έχω έξοδα λέμε)

giannisscott
Απών/απούσα

να κανω ενα bunjee

ειναι πιο βαρυ απο σενα . Δεν θα φτασεις στο νερο χαχαχαχαχα πλακα κανω .

xpn8
Απών/απούσα

RockaRolla με το ασφάλτινο λέω να έρθω και να σας συναντήσω στην Ελευσίνα.

Elderly biker
Εικόνα Elderly biker
Απών/απούσα

bunjee=(;)

Για να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι χαζοί...

orck
Απών/απούσα

δεν σε ειπε κανενα χαζο
το bungee ειναι να δεθεις με ενα λαστιχο στα ποδια και να πηδηξεις απο καποιο ψηλο σημειο, πχ Γεφυρα στον Ισθμο της Κορινθου
δεν υπαρχει ελληνικη λεξη για αυτο

οριστε και δυο λινκ για να τεκμηριωσω καλυτερα την απαντηση μου
http://www.zulubungy.com/index.php
http://en.wikipedia.org/wiki/Bungee_jumping

Elderly biker
Εικόνα Elderly biker
Απών/απούσα

Το φαινόμενο το ήξερα... Δεν ήξερα την ονομασία του...

AfloEydK
Απών/απούσα

ελληνιστι
αλμα εις......βαθος
des edw
http://www.youtube.com/watch?v=91mpIN-BU9w&NR=1

kounoupis
Απών/απούσα

Δρομολογια προαστιακου απο κιατο καθε και 36,απο κορινθο καθε και 51,απο αγιους θεοδωρους και 03,απο κινεττα καθε και 08.
Σας προτεινω να πατε απο μαγουλα,μανδρα μεσω βουνου και θα σας παει ο δρομος στα μεγαρα.Γαμαει η διαδρομη.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

kounoupis wrote:
.....Σας προτεινω να πατε απο μαγουλα,μανδρα μεσω βουνου και θα σας παει ο δρομος στα μεγαρα.Γαμαει η διαδρομη.

"Μελετάκι" το λένε το "βουνό", οι φίλοι των Brevets το ξέρουμε καλά....
αλλά εδώ μιλάμε για απλή - ευθεία διαδρομή, αν μπλέξουμε με ανηφόρες θα επιστρέψουμε την Κυριακή.....

AfloEydK
Απών/απούσα

αν μπλέξουμε με ανηφόρες θα επιστρέψουμε την Κυριακή

xaxaxaxaxaxaxax

contact