Παπιο-Βόλτα Μαραθώνα 23/11/08 + ποδηλατο-συζήτηση

90 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
mongoose
Απών/απούσα

.... μετράει τα παπάκια της πριν ξεκινήσει ακριβώς για να είναι σίγουρη ότι θα γυρίσει με όλα τα παπάκια πίσω στην φωλιά///

Διευκρινίζω λοιπόν, χωρίς ίχνος κακεντρέχειας:
1) τα παράπονα για τις καθυστερήσεις δεν τα έκανα εγώ. Εγώ απλώς τα αναδιατύπωσα στην νέα μας συζήτηση.
2) παραπάνω μίλησα για Σ Υ Ν Δ Ι Α Σ Μ Ο άπειρου αναβάτη και 'τεθωρακισμένου' ποδηλάτου. ο άπειρος δεν είναι άτακτος ή αδέξιος, και σε κάθε περίπτωση τον θέλουμε στην παρέα μας. Το υπέρβαρο ποδήλατο όμως, σε μία ασφάλτινη διαδρομή 80 χιλιομέτρων, κ α τ α σ τ ρ ε φ ε ι τα πόδια ενός μέσου ποδηλάτη, τον αφήνει μόνο του μακριά από το γκρούπ, σε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας που καμία σχέση δεν έχει με τον πεζόδρομο της Ερμού,

και ξαφνικά!!!!!

τα παπάκια δεν γυρίζουν όλα στην φωλιά!!!

οι φωνές που ακούγονται από τους πιο έμπειρους έχουν ρόλο προστατευτικό σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο και σε αυτό είμαι κάθετος. Αλλιώς δεν θα είχε βρεθεί κανένας να αποθηκεύσει κάτι 3κιλα λουκέτα που κουβαλούσαν μερικοί...

θυμίζω ότι είμαστε όλοι ερασιτέχνες, δεν σνομπάρουμε κόσμο, ούτε διαλέγουμε λημέρια να κάνουμε τις βόλτες μας...

πρέπει όλοι όμως, πριν αποφασίσουμε την επόμενη υπέρβαση, να καταλάβουμε τα εξής:

Η ποδηλασία δρόμου, σε κεντρικές αρτηρίες Δ Ε Ν είναι παιχνίδι, όσο και αν της δίνουμε το χαριτωμένο όνομα 'βόλτα'. Αυτό το ξέρουμε καλά όσοι έχουμε δει κατά καιρούς συναθλητές μας να σακατεύονται ακριβώς δίπλα μας.
Ο ρυθμός σε μία μεγάλη διαδρομή είναι κάτι Σ Π Ο Υ Δ Α Ι Ο. Δεν είναι το άγχος μερικών από εμάς να γυρίσουμε νωρίς στο σπίτι. Είναι η προϋπόθεση για μία ξεκούραστη διαδρομή, χωρίς τραυματισμούς, και ο μοναδικός ίσως τρόπος να μένουν όλοι οι ποδηλάτες γκρουπαρισμένοι , ευδιάκριτοι στους αυτοκινητιστές, και προστατευμένοι από τον αέρα.

όσοι αγνοούν ή δεν δέχονται να κατανοήσουν αυτούς τους απλούς κανόνες ΑΠΛΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ με πολλούς και διάφορους τρόπους

Επειδή λοιπόν
Σαν παρέα ΔΕΝ θέλουμε κάποια στιγμή να γυρίσουμε με μερικά παπάκια λιγότερα η κουτσά ή στραπατσαρισμένα, παίρνουμαι το θάρρος να μιλήσουμε, πάντα με το ρίσκο να θεωρηθούμε ρατσιστές, ειδικά από τους πιο εύθικτους...

αυτά είχα να πω, και να προσθέσω ότι ένας ακόμα άγραφος κανόνας των φόρουμ δεν επιτρέπει την χρήση ονομάτων αντί των γνωστών username, ειδικά από μη οικία άτομα.

καλό σας βράδυ!

emfragmatias
Απών/απούσα

ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΑΕΡΑΣ . ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑΡΙΖΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΑΓΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΤΡΕΠΕΙ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΟΑΕΡΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑΝ ΠΟΔΗΛΑΤΗ.
ΕΡΩΤΗΣΗ :ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ
ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;

InfinitySurfer
Απών/απούσα

...ναι, ο αερας ειναι οτι το χειροτερο....η βροχη αντεχετε, αλλα ο αερας οχι...
για αυριο 8:30 νομιζω οπως εχουμε πει...στον σταθμο Κηφισια...(εκτος αν αναβληθει)...

carmen
Απών/απούσα

τον αερα που ενδεχεται να συναντησουμε θα πρεπει να μαθουμε όλοι μας το ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ!
θα μαστε ο καθενας πισω απο μια ροδα,ετσι ωστε να κοβουν οι μπροστινοι τον αερα στους πισινους(!)..
ειδα τις προγνωσεις λεει οτι το πρωι θα χει συννεφια(8:00) και καθόλου αέρα.

paolos
Απών/απούσα

τα λεμε το πρωι
να ειστε στη ωρα σας
ισχυει ακαδημαικο τεταρτο {08.45 αναχωρει το τραινο}

Annoula
Απών/απούσα

Δυο μερες εχω να μπω και διαβαζα 20λεπτα τα νεα μηνυματα(που λεει ο λογος..).

Πηρα το merida: http://www2.merida-bikes.com/el_GR/Bikes.Detail.132 που θελει να δοκιμασει και ο φιλος μας παραπανω.Δεν μπορω να πω οτι ηταν και τρελη ευκαιρια(600ευρω).Ειμαι η χαρα του πωλητη!Απο τα Κυριακατικα σεμιναρια που κανουμε ομως,εχω να πω οτι εχει "tiagra" συστημα (εεε...εμαθα κατι και εγω και ειπα να το αναφερω)και ειναι απιστευτα ελαφρυ σε σχεση με τανκς που ειχα!Εντυπωσεις δεν εχω,γιατι το πηρα Παρασκευη μεσημερι,πηγα στη δουλεια και το βραδυ το θαυμαζα στο σαλονι.Δεν εχει σταντ και λεω:"αν το αφησω στο μπαλκονι,μου πεσει κατω απο τον αερα και μου γρατζουνιστει..;"Κριμα ειναι.Αυτα προς το παρον.

@frankie:Λες να παμε με ποδηλατώντας στον σταθμο..;

Θα τα πουμε αυριο...
Καλο βραδυ!

PC997
Απών/απούσα

Καλα χιλιομετρα Αννουλα,καλοριζικο το εργαλειο..........!!!!!!

maftaki
Απών/απούσα

Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις καθώς και για την μεταφορά του λουκέτου.Λόγω απειρίας ΚΑΙ σε θέματα υπολογιστών δεν γνώριζα τον αγραφό νόμο του FORUM.ΣΥΓΝΩΜΗ.

chrispi
Εικόνα chrispi
Απών/απούσα

γεια σου Ελενη!

τη θεωρω αρκετα ακραια τη συσταση αντιδραση του Τιμου-Mongoose...εγω στη θεση σου δε θα ζηταγα συγνωμη...οσο για τις βολτες, ας διευκρινιζανε απο την αρχη το ποιοι μπορουν να συμμετεχουν και ποιοι οχι, να μην πηγαιναμε κι εμεις και να ειχαμε αποφυγει ολη αυτη τη, στη καλυτερη περιπτωση, γκρινια, στη χειροτερη, αυταρχισμο παλαιου τυπου λυκειου... Οσο για τις βολτες, χαρισμα τους! Θα βρεθουν αλλες, καλυτερες παρεες και για σενα και για μενα...

Χριστινα...

paolos
Απών/απούσα

Το αν μπορεις να συμμετεχεις σε μια βολτα το κρινεις εσυαναλογα με τις δυνατοτητες σου,τα αλλα περι αυταρχισμου κλπ δεν τα καταλαβαινω

τεσπα!
αποστολη εξετελεσθη!Πηγαμε καλα-γυρισαμε καλα , περασαμε ομορφα αργοι και γρηγοροι .δεν ηταν ευκολη διαδρομη για ολους,αλλα νομιζω αξιζε

VANIC
Απών/απούσα

Σήμερα στις 10:45, έξι ποδήλατα επί της Μαραθώνος με κατεύθυνση από Μαραθώνα προς Νέα Μάκρη, έστριψαν στην Διονύσου με κατεύθυνση την Πεντέλη.
Εσείς είσασταν;

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Όπως είπε και ο paolo, περάσαμε όμορφα, κάναμε μια πολύ ωραία διαδρομή και παρόλο που εγώ ήμουν από αυτούς που δυσκολεύτηκαν περισσότερο, το απόλαυσα όσο τίποτα άλλο.

Γνωρίζοντας ότι ήταν μάλλον λίγο πιο πάνω από την τρέχουσα φυσική μου κατάσταση, αποφάσισα να το δοκιμάσω και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

(και ήμασταν 7 εκείνη τη στιγμή - λίγο πιο πριν ήμασταν 9, αλλά δύο αποφάσισαν να ακολουθήσουν άλλη, πιο χαλαρή αλλά και πιο μακρινή διαδρομή!)

VANIC
Απών/απούσα

Μέτρησα 6 κάποιος μου ...ξέφυγε.
Ήσουν με ένα ΜΤΒ στο τέλος του...Τραίνου;
Ήμουν στον ΑΒ απέναντι και περίμενα ένα φίλο μου για ποδηλασία στα πέριξ, όταν σας είδα να περνάτε.
Την άλλη φορά με χαρά να σας ακολουθήσω αν δέχεστε... έκτακτες συμμετοχές, που λένε και στην TV.
Αλλά θα ήταν θετικό για πολλούς ποδηλάτες, αν μετά το πέρας της κάθε βόλτας σας κάποιοι-ος έκανε μια περιγραφή της διαδρομής, της δυσκολίας,πόσο χρόνο χρειαστήκατε κλπ. Με δυο λόγια αν σας άρεσε, μπορεί και κάποια άλλη ομάδα να θέλει να το κάνει. Δώστε τα φώτα σας.
Νίκος

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Η διαδρομή ήταν αυτή που φαίνεται εδώ (μπορεί και να κάνω κάποιο λάθος, εκεί στη Σταμάτα δεν είμαι σίγουρος από πού ακριβώς περάσαμε.

Τα κοντέρ μας έγραψαν ~ 60 km. Το δύσκολο κομμάτι ήταν (προφανώς) η ανάβαση μέχρι τον Άγιο Πέτρο στο Διόνυσο. (Αν διαλέξετε στο bikely "Show - Elevation profile" θα καταλάβετε τι εννοώ! Προσωπικά αναγκάστηκα να κάνω και 2 km με τα πόδια προς το τέλος. Έμεινα πίσω από την παρέα, γιατί ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει το ρυθμό του σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά κανένα πρόβλημα: τα κινητά επιτρέπουν επικοινωνία και διατήρηση επαφής και το σημείο συνάντησης στην κορυφή επιτρέπει την ανασυγκρότηση.

Από πλευράς καιρού ήμασταν τυχεροί. Δεν έβρεξε καθόλου, είχε συννεφιά και ήπιο κρύο. Με σωστή ενδυμασία, όλα καλά.

Κάναμε μια μισάωρη στάση για καφέ στον Άγιο Πέτρο Διονύσου (sorry paolo!), μόλις τελειώσαν τα δύσκολα δηλαδή.

Η διαδρομή είναι μέσα στο πράσινο, η θέα της λίμνης είναι μαγευτική και τη δύσκολη ανάβαση συνοδεύει η θέα προς το Νότιο Ευβοϊκό. Η κίνηση είναι σχετικά μειωμένη τις πρωινές ώρες, αλλά όσο περνάει η ώρα και ξεκινάνε τις βόλτες οι κάγκουρες με τα χαμηλωμένα και τις φτερούγες, θέλει λίγο προσοχή στα (λίγα) σημεία που η ορατότητα σε δεξιές στροφές είναι περιορισμένη.

Σε σχέση με τις άλλες βόλτες που (τουλάχιστον εγώ) έχω κάνει μέχρι τώρα (Ηλιούπολη - Βάρκιζα, Ηλιούπολη - Πάρκο Τρίτση, κλπ.) η συγκεκριμένη ήταν σαφώς πιο απαιτητική. Χρειάζεται ποδήλατο σε καλή κατάσταση, ικανοποιητική φυσική κατάσταση του αναβάτη και καλό ρουχισμό. Βέβαια, ο ρυθμός που την κάναμε (περίπου 3:45) δεν ήταν ακριβώς "χαλαρός". Θα μπορούσε κάποιος να αφιερώσει περισσότερες ώρες, να κάνει περισσότερες στάσεις και να τη βγάλει πιο χαλαρά!

Ευχαριστώ την παρέα και ... να το ξανακάνουμε!!!

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Μάλλον δε μέτρησες τον paolo που ήταν ο επικεφαλής (και βέβαια ο γρηγορότερος με διαφορά, οπότε ήταν ... κάπου μπροστά!).

Εγώ εκείνη τη στιγμή ήμουν (μάλλον) κάπου στην αρχή του (υπόλοιπου) τραίνου (Trekking - Ideal Megisto με slick λάστιχα).

Οι έκτακτες συμμετοχές είναι πάντα ευπρόσδεκτες, αρκεί να είσαι ψυχολογικά προετοιμασμένος :-)

Όσο για εντυπώσεις και στοιχεία... ελπίζω το προηγούμενο post μου να σε κάλυψε!

VANIC
Απών/απούσα

Περάσατε ωραία και αυτό έχει σημασία.
Μήπως σημείωσες τι μέση ταχύτητα βγάλατε;
και με τι μέση ταχύτητα ανεβήκατε τον Άγιο Πέτρο;

carmen
Απών/απούσα

ή μου φαινεται?
Για να λυθουν οι παρεξηγησεις..Ελενη συγχαρητηρια για τον λογαριασμο(εισαι το μαφτακι σωστα?),αντε να κανεις και λογαριασμό στο facebook.
Ο Τίμος μιλησε έτσι γιατι διεκρινε ειρωνεια στην Ελενη,εγω του ειπα ότι ήταν χιουμορ.Τεσπα, ο Τιμος θελησε να σας προστατευσει όχι να επιβληθει.
Τα ποδηλατα σας ειναι δυσκολα-στριφνα και ακομη και αν έχεται αριστη φυσικη κατασταση σας καταπονουν και σας αφηνουν πίσω.
Η διαδρομη Μαγούλα-Κινέτα ήταν επικινδυνη από αποψη αυτοκινητων και μαλιστα πολλες φορες τα παιδια μου φωναξαν ότι οδηγω λαθος και θα σκοτωθω.Το αγχος διαδρομης ήταν μεγαλο και κανεις δεν ειχε ορατοτητα ουτε σε σενα Χριστίνα αλλα ούτε και στην Ελενη.Αυτο προκαλουσε εκνευρισμο γιατι σας θελαμε στην παρεα μας απ τη μια και απ την αλλη βιαζομασταν για να αποφυγουμε ενδο-οικογενειακες γκρινιες.......
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΛΤΑ

Αυτη η βόλτα ήταν απ τις ομορφοτερες και δυσκολοτερες που εχω κανει ποτε στη ζωη μου.Καναμε 60κμ αλλα ήταν σπεσιαλ...Τα τοπια θειικα και κυριως στο φραγμα του Μαραθωνα(η λιμνη μαγευτικη πραγματικα την κοιτουσα σαν χανος..).Μετα την λιμνη,από Καλέζι και επειτα ήταν η χαρα του κατηφοριστα(μιλαμε ειναι απιστευτη η αισθηση να κατεβαινεις τεραστιες κατηφορες).Στην ταμπελα για Ν.Μάκρη χωριστηκαμε
6 πηγαμε Διονυσο και 3 συνεχισαν για Λουτσα.
Η αναβαση Διονύσου ήταν κυριολεκτικα "πόνος"..
7κμ αναβαση,η θεα μαγευτικη αλλα η ανηφορα απαικτη..την εκανα μεσα σε μια ωρα και με καποιες στασεις.Καποια στιγμη προς την κορυφη το "αγγελικο" χερι του παολο μου δωσε ωθηση για να τερματισω.
Ο καφες στον Διονυσο εμοιαζε απιστευτα ευγευστος και αναγκαιος!!
Μετα το κοφυ ακολουθησε καταβαση και επιστροφη...
Η λεωφορος κηφισιας ήταν επικυνδινη,με φόβησε σε καποια σημεια..
Περασα πολυ ομορφα και ως συνηθως επεστρεψα χαμογελαστη:))
M αρεσουν οι βολτες μας περναμε καλα.Μπραβο σε όλους!

Υ.Γ.maftaki ακολουθωντας το παραδειγμα σου ειχα 2 μηλα μαζι μου
ανεβαστε και καμια φωτο στο σιτε

johnny1
Εικόνα johnny1
Απών/απούσα

είμασταν 6-3 ή όχι?

Πολύ ωραία βόλτα . . .

InfinitySurfer
Απών/απούσα

Μπραβο παιδια...αφου καταφερατε την ανηφορα του Διονυσου... κατι λεει! (εστω και περπατωντας στο τελος) ;p
το ηξερα απο πριν τι πακετο ειναι,γιαυτο και προτιμησα να συνεχισω απο κατω με Βαγγελη και Χαραλαμπο...και επισης ηταν νωρις για μενα να γυρισω πισω!!!
Αυτη η βολτα ηταν απο τις καλυτερες που εχει κανει το group...ειδικα η καταβαση προς Μαραθωνα και η λιμνη... (Πολυ ομορφες εικονες).
Και η συνεχεια απο κατω για εμας τους 3 ηταν πολλυ καλη με λιγες και ηπιες ανηφορες...συνεχισαμε για Λουτσα (Αρτεμιδα), μετα Ραφηνα, Μαρκοπουλο ,και βγηκαμε απεναντι Λουτρακι οπου και αρχισαμε την επιστροφη...Στην Βαρκιζα μας επιασε βροχη αλλα νορμαλ πραγματα (κατι ψιλα)ειχαμε αδιαβροχα μαζι οποτε ειμασταν οκ...
Μπηκαμε απο βλαχικα και μετα κατεβηκαμε Βουλα Γλυφαδα και πισω....
Στις 5:30 ημουν σπιτι....
Για αλλη μια φορα thanx σε ολη την παρεα,και ελπιζω να υπαρξει και συνεχεια. :))

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Έχασα το μέτρημα, μπέρδεψα και τον VANIC (που είχε δίκιο τελικά, πως είδε 6!)
Συμφωνώ, 6 - 3 ήμασταν!

PC997
Απών/απούσα

θα ανεβασετε καμια φωτο να ζηλεψουμε και μεις που δεν ηρθαμε.....

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Ορίστε και οι φωτογραφίες!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Βόλτα στο Μαραθώνα-Διόνυσο

maftaki
Απών/απούσα

Ευχαριστώ πολυ Χριστίνα.Σήμερα έλαβα μέρος στο ΑLLEY CAT τερμάτισα και οχι τελευταία και όλα τα παιδία αναιξερέτως ήταν υπέροχα και ακομπλεξαριστα.

maftaki
Απών/απούσα

Ξένια χαίρομαι πολυ που περάσατε καλά και πού κατάλαβες τό χιούμορ μου.Σήμερα δεν ήρθα όχι λόγω ποδηλάτου η εμπάθειασ με κανέναν αλλα γιατί ήμουν στο ΑLLEY CAT.Υπέροχη εμπειρία και αυτή!

VANIC
Απών/απούσα

Φαντάστηκα ότι λόγω...ηλικίας δεν βλέπω καλά
Μπράβο σας παιδια, γιατί η ανάβαση Διονύσου δεν είναι απλό πράγμα, δεδομένου ότι η ομάδα σας δεν αποτελούνταν μόνον από κούρσες.
Άντε την επόμενη φορά και 'γω μαζί.

Μήπως τελικά κάποιος από σας μέτρησε μέσες ταχύτητες, ανάβασης και συνολικής διαδρομής;

mongoose
Απών/απούσα

Άλλωστε από την αρχή δήλωσα ότι δεν υπήρχε ίχνος κακεντρέχειας.

Αυτό θα συνεχίσω να κάνω, δεν θα κατονομάσω κανέναν, και θα μιλήσω ευθέως, χωρίς χιούμορ, ειρωνεία ή κάτι άλλο που θα αφήσει πίσω αμφιβολίες.

Κομπλεξαρισμένος δεν είμαι, γιατί αν ήμουν, θα διάλεγα παρέα ‘ανώτερου’ επιπέδου, και θα πήγαινα ένα πρωί σε μία προπόνηση της εθνικής αντρών και θα τους έλεγα... ‘παμε μια ...βόλτα ???’ δεν το κάνω γιατί πολύ απλά ξέρω μέχρι πού με παίρνει.

Βρήκα την ευκαιρία να πω κάποια πράγματα που έπρεπε να διαβαστούν από τους 500+ ανθρώπους που διαβάζουν αυτή την σελίδα, και σκέφτονται να μας ακολουθήσουν. Να ξέρουν σε τι επίπεδα κυμαίνονται οι ΄βολτες’ μας, και κάποιους στοιχειώδεις κανόνες σωστής συμπεριφοράς στο δρόμο, ώστε να πηγαίνουμε και να γυρίζουμε ΟΛΟΙ με ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αυτό μεταφράστηκε σε κόμπλεξ (!) και αυταρχισμό (!!!!!!!!!!!!)

Όσοι μπορούσαν να καταλάβουν το έκαναν. Οι υπόλοιποι ακούνε ακόμα φωνές από το σχολείο τους, και δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω

Δεν μπερδεύω αυτήν την σελίδα με πεδίο μάχης και αρένα εντυπώσεων, αλλά δεν θα ανεχτώ καμία προσωπική επίθεση και χαρακτηρισμό ούτε άμεσο, ούτε έμμεσο. Η πορεία μου στην ζωή, κάτω από την σέλα, θα μου επιτρέπει πάντα να απαντάω σε κάθε τέτοια προσπάθεια

Στο κάτω κάτω...

Αν χρειάστηκε να γίνω ο κακός της παρέας προκριμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα στο δρόμο, είμαι τουλάχιστον υπερήφανος !

Το θέμα έχει λήξει από μέρους μου.-

mongoose
Απών/απούσα

Έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την διαδρομή, την παρέα και το τοπίο. Η κατάβαση προς λίμνη ήταν απίστευτη, το ίδιο και η ανάβαση προς Διόνυσο. Να ευχαριστήσουμε τον Paolo την υπομονή που επέδειξε, και την ...τριπλή συνοδεία στην ανηφόρα, και φυσικά την Carmen που κατάφερε σε ελάχιστο χρόνο να μας οργανώσει τέλεια και αποδοτικά. Μας έλειψαν οι συμμετοχές του ‘σκληρού πυρήνα’ (rockarolla, emfragmatias, pc997, chrisvec klp) , ειδικά τώρα που το γκρούπ δείχνει να φορμάρεται, να αποκτά ρυθμό, και να γυρίζει στην ώρα του!! (το λέω επειδή εσείς γκρινιάζατε κυρίως, και με το δίκιο σας,, μην –ξανα-παρεξηγηθώ...)

Το καινουργιο μου.... ‘flight deck’ (….eeeeeeeeee???????????) κατεγραψε τα εξής: (επειδή ρώτησε ο VANIC)
Distance : 59,6 Km
Time : 3 h : 01m
Average speed : 18.8 Km/h αλλά πριν την ανάβαση, ήταν γύρω στο 22 απ ότι παρατήρησα
Max Speed (personal) : 57 Km/h… o paolo πρέπει να πήρε κλήση! Φίλε περίμενέ την... σου ρχεται η φωτό της τροχαίας!!

Και σ’άλλα με υγεία και ασφάλεια παιδιά! Ήταν υπέροχα...

Καληνύχτα σε όλους!

PC997
Απών/απούσα

θα ερθουμε στην επομενη βολτα!!!

paolos
Απών/απούσα

η αναβαση πηρε 1ωρα και 20λεπτα περιπου στον τελευταιο.

για την ιστορια η αναβαση Διονυσου απο τα φαναρια που στριψαμε εως την καφετερια(Αγ.Πετρος) ειναι 8 χλμ με μεση κλιση 5.8% (με τα τελευταια 2,5 χλμ να εχουν κλιση 7,5%) δειτε εδω http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?t=1711

αν θυμαμαι καλα καποτε ειχα ακουσει οτι ο Κανελλοπουλος το χε κανει σε 18 λεπτα

την επομενη φορα Κατσιμιδι-Αγ Μερκουριο

Annoula
Απών/απούσα

Ηταν πολυ ωραια και σημερα!Η ανηφορα δεν παλευοταν με τιποτα...αλλα τα καταφεραμε με τα πολλα!Ευχαριστουμε τον Paolo για την υπομονη και για τον πολυ καλο ρυθμο που μας εδωσε,μεχρι ενα σημειο τουαλχιστον γιατι μετα ο καθενας ειχε το δικο του ρυθμο για να βγαλει την "ανηφοριτσα" των 7χλμ(ο Frankie την καταλαβε για τα καλα!).Κριμα που ειχαμε απουσιες σημερα...Rockarolla προτεινω να βαλεις και τη συζυγο στα κολπα!
Περα απο την διαδρομη που ηταν μοναδικη,εμενα μου αρεσει και η ποδηλατικη παρεα που εχουμε φτιαξει!Υπαρχει χιουμορ(θα το πω για αλλη μια φορα!)για να περναμε καλα και ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ασχετα με αυτα που εχουν γραφτει στα τελευταια ποστ.Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να ασχολειται πλεον καμια απο τις δυο πλευρες με την αλλη(μιας που εχουνε σχηματιστει δυο "μετωπα").Οποιος θελει ακολουθει και εννοειται οτι ειναι ευπροσδεκτος.
Αντε να γινουμε και 20αδα!!!

Την επομενη βδομαδα θα παμε προς Αναβυσσο;;;Για να πεσουν οι προτασεις...

Υ.Γ.:Εχω και εγω μερικες φωτο στο κινητο θα τις βαλω την Δευτερα,γιατι ψαχνω το καλωδιο μεταφ.δεδομενων.Ωραιες οι φωτο σου Φραγκισκο!!

Καλο βραδυ,καλη εβδομαδα!

contact