ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ!!!!!!!!!!!!!(28/11/08)

122 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
rearviewmirror
Απών/απούσα

Δυστυχως δεν υπάρχει standard ώρα επιστροφής...'Οπως μας πάει η βόλτα και τα πόδια μας...Ενδεικτικά την προηγούμενη Παρασκεύη μας πήρε 3 - 3.30 το πρωι...

Popi
Απών/απούσα

Pedia k go tha rtho proti fora, elpizo na sas vro!

GeorgeHH
Απών/απούσα

Ελπίζω να είμαστε καμια 15αριά να γίνει μπάχαλο

Nemi6
Απών/απούσα

Λοιπον παιδες, οσων αφορα την πορεια της βολτας, καθηστε να σκεφτειτε καμια ιδεα μεχρι αυριο να εχουμε επιλογες γενικα.

Μεχρι τωρα οι κλασικες διαδρομες ειναι :

-Απο θησειο , παραλληλα με γραμμες ΗΣΑΠ , προς Γλυφαδα παραλληλα με τις γραμμες του τραμ.

-Και παλι ιδιο ξεκινημα , αλλα προς πειραια περνωντας το ΣΕΦ και απο μικρολιμανο.

Και στις 2 περιπτωσεις γλυτωνουμε τα αυτοκινητα αρκετα.Δεν περιεχονται δρομοι ταχειας κυκλοφοριας.

Και επειδη εγω ,οπως και μερικα αλλα παιδια , που τις εχουμε χιλιοπεταλησει, θα γουσταραμε κατι καινουργιο...

Im all ears !

Υ.Γ.Μεγαλη προυποθεση να αποφυγουμε μεγαλες λεωφορους οσο γινεται.

elsa
Απών/απούσα

Ας είναι καλά οι Εξαρχειώτες φίλοι μου!Όσο για τη διαδρομή, εγώ θα πάω όπου με πάτε.Με έπεισες Nemi6 με τα δελεαστικά σου επιχειρήματα!

rearviewmirror
Απών/απούσα

η Πεμπτη παρακαλώ απο τον τίτλο! Λίγες ώρες μεινανε ...

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

...και ειναι η εξης:

αντι να κανουμε καποια διαδρομη του τυπου "arizona-texas" , δεδομενου οτι την εχουμε ξανακανει / και θα την ξανακανουμε σιγουρα , λεω να ...σαρωσουμε το κεντρο !

Royaloak
Απών/απούσα

Θα με κάνετε να έρθω κι εγώ αν σαρώσετε το κέντρο...

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

Αν μαζευτούμε μπόλικοι, θα είναι σαν μινι critical :)

elsa
Απών/απούσα

Πολύ ωραία η ιδέα σου.Αν πάμε κέντρο αλλάζουμε και τόπο συνάντησης?

:zor:
Απών/απούσα

Θυσείο - Γλυφάδα και πίσω?
Θυσείο - Πειραιας και πίσω?

Ωχ...ωχ...ωχ...

Δεν ξέρω αν θα αντέξω, δεν το έχω ξανακάνει...
Με παρηγορεί όμως το γεγονός ότι η παραλία δεν ανηφόριζει...

Απών/απούσα

Εγώ είμαι μέσα 100%!!!
Α! δεν έχω πέταλο... Υπάρχει spare αν αράξουμε πουθενά? Για μπύρες π.χ.

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

και πάμε και αράζουμε Pizza hut (έχει και προσφορά κάθε μέρα. Τρως όσο θες! χαχαχαχα)

GeorgeHH
Απών/απούσα

όλε αυτά είναι

rearviewmirror
Απών/απούσα

τα σνομπάρουμε η το θα κάνουμε κατάβαση-χαλάρωση-αποθεραπεία όπως την προηγούμενη ?

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..αν καταλαβα η βολτα θα ειναι σχετικα χαλαρη.
λοιπον , οπως η..παραδοση προσταζει , μαζευόμαστε στο Θησειο (η μονη σταθερα) , βλεπουμε ποιοι ειμαστε , ποσοι και τα κουραγια μας και αποφασιζουμε επι τοπου.

ΠεινΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩ !

Νομιζω οτι το μεγαλυτερο ζητημα ειναι αν θα φαμε πιτσα ή σουβλακι , amstel ή heineken κτλ , παρα που θα φαμ...εεε..παμε ηθελα να πω !!!

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

opos ipe k o mister kostas xtra to mono zitima pou diamaxoume panta ine to ti tha fame!!!!!!!!!!!!oles i protasis gia proorismo ine drktes.ta voria den ta znomparoume alla epidi mazevomaste apo ola ta meri tis athinas ine voliko to thisio os kentriko simio.den ine asximo k to kentro .mporoume na kanoume ena mikro touristiko tour stin athina!!!plaka akropoli thisio monastiraki akadimia platona eksarxia viktoria gizi gazi ......klp klp klp....ante na mazevomaste.......pliroforiaka tin proigoumeni vdimada imastan enteka podilat(r)es..

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

οντως , αν και το Θησειο πεφτει λιγο μακρια για μερικους (οπως εγω) , σαν αποσταση , πιστευω και γω οτι η αφετηρια που ειναι στο κεντρο ειναι δελεαστικα βολικη για ολους !
Νομιζω οτι το κεντρο θα εχει ενδιαφερον , ειδικα αν το δουμε με προθεση...σαρωσης.

Βασιλη , εχω να σου πω και για το project σημερα . Θα τσεκαρουμε τους δρομους να δουμε ποιοι μας κανουν .Και εχω και αλλο project στο μυαλο..!

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

ok tha to riksoume epi tapitos sorry!!!epi trapezas tin ora tou fagitou!!!!!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

ΜΑΜ

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

na fero k kana xarti gia na simiosoume odous?

elsa
Απών/απούσα

θα φέρω τον χάρτη, από τους Λόκαλ. Το τρόπαιο!!!Εκεί μπορούμε να σημειώσουμε ό,τι θέλετε.

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Θα ψαξω να δω αν εχω χαρτη της Αθηνας να σημειωνουμε πανω του !

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

ok elsa pistevo ine o idanikoteros xartis!!!!!

rearviewmirror
Απών/απούσα

πιο χρησιμος θα ηταν ενας χάρτης για να βγάλουμε δρομολόγιο...Παγκόσμιος :)
Μεγάλα σχέδια...

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

mipos na fero to astriko xarti pou ixe o serifis tou diastimatos?oeo!!

Απών/απούσα

Εσύ να φέρεις την ντουντούκα και άσε τους χάρτες!
Δεν γίνεται όλα μαζί...
Δεν θα έχεις χέρια να πιάσεις το τιμόνι, άσε που νομίζω ότι ο χάρτης του σερίφη του διαστήματος είναι λίγο μεγάλος... Μάλλον θέλει ταντεμ... χαχαχα (αν λέμε τον ίδιο... :ΡΡΡΡ)

Έχεις δει τον χάρτη του bravestar? Νομίζω είναι πληρέστερος!! Για κοίτα το... :ΡΡΡΡΡΡ

Φιλικά πάντα

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

1/ θα κανουμε τον χαρτη μανταρα , οποτε της Ελσας δε κανει
2/ bravestar ? πωπωπω... αναμνησεις
3/ space cowboy billy , σε βλεπω να "καταντας" σαν τον Νεστορα το Γαιδουρακι !(φορτωμενος)
4/οπως σε καθε αρμαδα , ειχαν και ενα σαλπιγκτή , ετσι εμεις θα εχουμε ενα καραμουζικλη !
5/ μη παρουμε καμια ομπρελα στο τελος !

The clan's are marching `gainst the law
Bagpipers play the tunes of war
Death or glory i will find
Rebellion on my mind
..που λενε και κατι μεταλλικες ψυχες

elsa
Απών/απούσα

Δεν με πειράζει καθόλου. Ίσα-ίσα.Θα αφήσουμε το στίγμα μας. Ό,τι να'ναι. Πάντως είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι απ' ότι βλέπω. Θα περάσουμε πολύ ωραία, με ντουντούκες και χάρτες. Α!!Βαγγελιώ, έλα!Αν και δεν ξέρουμε την διαδρομή, θα την προσαρμόσουμε στα μέτρα μας.

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Θα εχει και εκπληξη σημερα !

contact