PASSIONBIKE 1η ποδηλατοβολτα Κυριακης 1/11/09 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
patreas nasos
Απών/απούσα

Η πρωτη μας κυριακατικη βολτα θα ειναι στον μαραθωνα.Συναντηση στην διασταυρωση Ραφηνας οπου θα συναντηθουμε με την ομαδα IORA RIDE που θα ερχεται απο Κηφισια.υπολογιζω κατα τις 9.30 περιπου. τηλ συνενοησης ΝΑΣΟΣ

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ridley
Απών/απούσα

Φίλε patreas nasos έχω γράψει εδώ
http://www.podilates.gr/node/6809
τη διαδρομή που θα ακόλουθήσουμε στo iora ride την Κυριακή.
Καλό θα ήταν αν ερχόσασταν στο ραντεβού 09.00 στο σταθμό του προαστικού Κηφισίας.

patreas nasos
Απών/απούσα

Συγνωμη λογο ταχυτητας το post ειναι PASSIONBIKE και οχι RASSIONBIKE.Η Κυριακατικη βολτα ακυρωθηκε λογο καιρου.Οι πιο πολλοι δεν ηρθαν για τον καιρο ο Σεριφης γιατι δεν το αφησε η γυναικα του και και φιλος ο Κωστας Καλ....ς κοπηκε γιατι ειπε μια αληθεια.Ο Βαρτανης δεν ειχε σιδερωμενη στολη ο Σταματης γιατι του διαλυσε το ποδηλατο του ο Αλεκος και ο Αντωνης γιατι δεν ειχαν ξεπαγωση οι τσιπουρες

patreas nasos
Απών/απούσα

patreas nasos wrote:
Συγνωμη λογο ταχυτητας το post ειναι PASSIONBIKE και οχι RASSIONBIKE.Η Κυριακατικη βολτα ακυρωθηκε λογο καιρου.Οι πιο πολλοι δεν ηρθαν για τον καιρο ο Σεριφης γιατι δεν το αφησε η γυναικα του και και φιλος ο Κωστας Καλ....ς κοπηκε γιατι ειπε μια αληθεια.Ο Βαρτανης δεν ειχε σιδερωμενη στολη ο Σταματης γιατι του διαλυσε το ποδηλατο του ο Αλεκος και ο Αντωνης γιατι δεν ειχαν ξεπαγωση οι τσιπουρες

Και εγω γιατι ολοι αυτοι με πουλησαν

podilatis mesogeiwn
Εικόνα podilatis mesogeiwn
Απών/απούσα

ΠΟΥ-ΛΗ-ΜΕ-ΝΕ, ΠΟΥ-ΛΗ-ΜΕ-ΝΕ, ΠΟΥ-ΛΗ-ΜΕ-ΝΕ ...

patreas nasos
Απών/απούσα

Ομως ...ο Νασος εχει παντου φιλους ποδηλατες ,ΚΑΙ στις 1.00 ξεκινησε με τους Σεριφη,Μαριο,Κατερινα Δαμιανο μια βολτα απο cofee time Λουτσας που κατεληξε σε ταβερνα στα Καλυβια ,κτυπησαμε τις προβατινες μας και γυρισαμε μεσω Παιανιας- Σπατα (αφησαμε τον Σεριφη ,Μαριο,Κατερινα για Παλληνη )στην Λουτσα

podilatis mesogeiwn
Εικόνα podilatis mesogeiwn
Απών/απούσα

Θα έπρεπε να το έχεις βάλλει στον τίτλο τότε : Passionbike βόλτα στον Μαραθώνα και αν δεν μας κάτσει, στα Καλύβια για χοντρό...

patreas nasos
Απών/απούσα

Ναι Σταματη σωστη η παρατηρηση σου.Δεν σε πηρα τηλ γιατι μου ειπες οτι ησουν λιγο αρρωστος.Αλλους ομως τους πηρα πχ Βαρτανη (Λαμπρο) και εκαναν τους ....

contact