ΘΗΣΕΙΟ 21:30 Παρασκευη 27/03/09

134 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Free Image Hosting
Free Image Hosting

http://www.youtube.com/watch?v=tWRs4YlVFDo

Πολυπολιτισμικη Ποδηλατοβολτα στις νεες , παγκοσμιες γειτονιες της Αθηνας.
Freeday..

Η έπομενη βολτα μπορει να μας ταξιδεψει περα απο τα ορια της πολης μας..της χωρας μας.
.
..μια νυχτα στον κοσμο..
..στις γειτονιες που φερνουν το αρωμα και τις εικονες των τοπων προελευσης των κατοικων τους..
.
Αντι για λουκουμαδες και σουβλακια να προσπαθησουμε να γευθουμε καποια "τοπικη" σπεσιαλιτε , να αγορασουμε προιοντα απο συνοικιακο "σουπερ μαρκετ", να τους πιασουμε κουβεντα...
Οσοι ονειρεύονται ταξιδια (ποδηλατικα , βεβαιως) σε πολιτισμους μακρινους δε θα χρειαστουν τιποτε παραπανω απο ενα ποδηλατο και ενα μπουκαλι νερο..
Ολα τα υπολοιπα θα ειναι εκει , για οσους θελησουν να τα δουν..
γιατι..
Αθηνα δεν ειναι μονο οι Αθηναιοι και Ελλαδα δεν ειναι μονο οι Ελληνες..

..φυσικα σε ρυθμους και υφος χαλαρο , οπως αρμόζει και αντιπροσωπεύει το "Θησειο2130".

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

μπορουμε να συγκεντρωσουμε (εδω) πληροφοριες ,απο οσους γνωριζουν, για σημεια ενδιαφεροντος , διαδρομες , εστιατορια κτλ..
..για να μην παμε ..χαμενοι στον κοσμο την Παρασκευη.

mpampis
Απών/απούσα

πολύ ενδιαφέρον!!!!!
Μπράβο!!!!
Θελω πολύ να καταφέρω να ερθω... αλλα ακόμα δε το ξερω σιγουρα αρα δε δεσμεύομαι... :-(

(...γιατί καθε παρασκευή λέω να προσπαθήσω να ερθω να σας γνωρίσω.. αλλα είναι πολύ ζορικη μερα για μενα... Απ το πρωί μεχρι εκείνη την ώρα είμαι στους δρόμους..! ..ενα απ τα θετικά είναι οτι είμαι με το ποδήλατο στους δρόμους)

Theadora
Απών/απούσα

περιμένω να ακούσω λεπτομέρειες!

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Μεσα για Παρασκευη εκτος απροοπτου.

Pixelsprite
Απών/απούσα

to savato 28 exw gene8lia! tha thela na perasw tis protes mou gene8lies ores me to podilato stin a8hna pou pote de girisa!
an de vrexei tha eimai ekei :) na ferw kai tourta? :D

Nemi6
Απών/απούσα

Θα θελα να σας κανω μια ανασκοπηση μιας καλης βολτας που χα σημερα με τον Γιωργο(mbiker.ex)

Μαρουσι-Δροσια-Λιμνη μαραθωνα-Γραμματικο-Καπανδριτι-Κιουρκα-Βαρυμποπη-και παλι μαρουσι απο κατω κηφισια.

Θελω να προσθεσεις Γιωργο μερη που περασαμε και τα ξεχναω(εκει που χε την λιμνη δεν θυμαμαι πως λεγοτανε το μερος ακριβως).

Σε ολη την διαρκεια μεχρι τα κιουρκα παιζαμε με τον καιρο και ειχαμε γλυτωσει βροχες και λοιπα , αλλα μετα απο κει μας την εφερε και εριξε χαλαζι.Φαγαμε καλα εκει...

Συνολο περιπου 80 χιλιομετρα.

Απλα παιδες ειδαμε τοση φυση που μολις φτασαμε παλι βορεια προαστεια λεγαμε οτι βρηκαμε πολιτισμο.Και ολα αυτα μεσα στην αττικη.

Θα τα πουμε την παρασκευη και πιο νωρις την τριτη με οσους ερθουν.

Υ.Γ.Μαλλον εκμεταλλευτηκα στο επακρο την κουρσα :D

gregoryp
Απών/απούσα

Χαριλαος Γαλατσι wrote:
Μεσα για Παρασκευη εκτος απροοπτου.

Χαρίλαε αν κατάλαβα από το nick μένεις Γαλάτσι, οπότε αν θες μπορούμε να κανουμε παρέα τη διαδρομή μεχρι Θησείο.
(Διαδρομή == Γαλατσίου - Νάξου - Πεδίο Άρεως - Σπ. τρικούπη - Θεμιστοκλέους - Αιόλου - Ερμού)

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Οκ ας πουμε κατα τις 9:00-9:10 απεναντι απο το e-shop στην Γαλατσιου,στην FORD να παμε απο τα στενακια που κανω καθημερινα και ξερω και οσο για κινηση ουτε για δειγμα!

VANIC
Απών/απούσα

Η ιδέα σου xtravaganzagold είναι ε-ξαι-ρε-τι-κή.
Πριν πολλά-πολλά χρόνια ( 29 !!!) το έκανα στο Bari της Ιταλίας. Επί ώρες βολτάριζα με ένα ποδήλατο στην παλιά πόλη και ήταν σαν να ταξίδευα στον κόσμο όλο, μια και από τότε η παλιά πόλη του Bari ήταν πολυπολιτισμική, λόγω χιλιάδων μετανάστών από όλο τον κόσμο. Το ίδιο βράδυ, φίλοι που σπούδαζαν εκεί, μου είπαν ότι η περιοχή ήταν (και είναι ακόμα) από τις πιο επικίνδυνες της Ιταλίας!!! Εδώ όμως δεν είναι το ίδιο. Με χαρά να συμετάσχω στην βόλτα που προτείνεις. Μόνο ο καιρός μην μας τα κάνει μούσκεμα.

VANIC
Απών/απούσα

Η περιοχή γύρω από την πλατεία θεάτρου είναι κάτι
σαν ...Chinatown της Αθήνας. Ακριβώς στην πλατεία, υπάρχουν
ινδοπακιστανικά εστιατόρια.

roula
Απών/απούσα

φανταζομαι πως ειναι περιττο να πω πως θα ειμαι κ εγω εκει ε??

df
Απών/απούσα

θα πάμε και από κυψέλη στα κομμωτήρια που έχουν οι αφρικανές να κάνω καμία προσθετική στα μαλιά για καλύτερη αεροδυναμική?????
δύο καλά "βρώμικα" με πολύ καυτερά είναι πάνω στην μενάνδρου θα πάμε και από εκεί????

giospy
Εικόνα giospy
Απών/απούσα

...μετα απο καιρο,ελπιζω να δωσω κ γω το παρον την παρασκευη.Φαινεται ενδιαφερον το δρομολόγιο..

DF θα με συστησεις στους υπολοιπους?Σαν "νεος" που θα ειμαι πλεον...

stel1o5
Απών/απούσα

το θέμα μπορεί να αλλάξει σε : θησείο 9:30, σουβλάκια 12:30 και ρακόμελο ή γλυκό 2:30.
και σπίτι ευχαριστημένοι αργάμιση.

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

Nemi6 wrote:
Θα θελα να σας κανω μια ανασκοπηση μιας καλης βολτας που χα σημερα με τον Γιωργο(mbiker.ex)

Μαρουσι-Δροσια-Λιμνη μαραθωνα-Γραμματικο-Καπανδριτι-Κιουρκα-Βαρυμποπη-και παλι μαρουσι απο κατω κηφισια.

Θελω να προσθεσεις Γιωργο μερη που περασαμε και τα ξεχναω(εκει που χε την λιμνη δεν θυμαμαι πως λεγοτανε το μερος ακριβως).

Σε ολη την διαρκεια μεχρι τα κιουρκα παιζαμε με τον καιρο και ειχαμε γλυτωσει βροχες και λοιπα , αλλα μετα απο κει μας την εφερε και εριξε χαλαζι.Φαγαμε καλα εκει...

Συνολο περιπου 80 χιλιομετρα.

Απλα παιδες ειδαμε τοση φυση που μολις φτασαμε παλι βορεια προαστεια λεγαμε οτι βρηκαμε πολιτισμο.Και ολα αυτα μεσα στην αττικη.

Θα τα πουμε την παρασκευη και πιο νωρις την τριτη με οσους ερθουν.

Υ.Γ.Μαλλον εκμεταλλευτηκα στο επακρο την κουρσα :D

Καλέτζι και μετά το Γραμματικό περάσαμε από Βαρνάβα. Μετά τα Κιούρκα ανεβήκαμε Ιπποκράτειο Πολιτεία και κατεβήκαμε από τα κτήματα Βαρυμπόμπη.

rodakino
Απών/απούσα

Αν δεν έχετε πρόβλημα το έβαλα και στο www.criticalways.gr Αν δεν συμφωνείτε μου λέτε και το βγάζω.
Δυστυχως για μένα είναι πια πολύ δύσκολο να ακολουθώ τοσο τις δικές σας βόλτες όσο και τις υπόλοιπες (λόγω δεύτερου παιδιού)
Καλές ποδηλατότσαρκες

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

rodakino wrote:
Αν δεν έχετε πρόβλημα το έβαλα και στο www.criticalways.gr Αν δεν συμφωνείτε μου λέτε και το βγάζω.
Δυστυχως για μένα είναι πια πολύ δύσκολο να ακολουθώ τοσο τις δικές σας βόλτες όσο και τις υπόλοιπες (λόγω δεύτερου παιδιού)
Καλές ποδηλατότσαρκες

και το έβαλες στο criticalways επειδή είναι πραγματικά μια πανέμορφη ασφάλτινη διαδρομή μέσα στη φύση.

υ.γ. Το δεύτερο παιδί το απέκτησα πριν από 2 1/2 χρόνια

Καλές βόλτες

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

df wrote:
θα πάμε και από κυψέλη στα κομμωτήρια που έχουν οι αφρικανές να κάνω καμία προσθετική στα μαλιά για καλύτερη αεροδυναμική?????

αχαχαχαχαχχαχαχαχαχα Εγραψες!!!!

asterimarp
Εικόνα asterimarp
Απών/απούσα

Nα κάνω μια αφελή ερωτησούλα; Πόσοι περίπου μαζεύεστε σε αυτές τις βόλτες; Και τι κάνετε; Απλώς βολτάρετε χαλαρά ή το κάνετε σε στυλ μικρής πορείας; Πριν από καιρό είχα πάει Κυριακή με τις κόρες μου στο θέατρο στην Ιπποκράτους και πέτυχα σε μια ποδηλατοπορεία για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ξετρελάθηκα! Επανέρχομαι: είστε αρκετοί για να τραβάτε την προσοχή; Μην ανησυχείτε, δεν είμαι ψώνιο... Απλά θέλω να ξέρω αν πέρα από τη δική σας ευχαρίστηση, παίρνει κανείς άλλος χαμπάρι για το τι γίνεται σχετικά με το ποδήλατο.

df
Απών/απούσα

το freeday γιατί το έγραψες έτσι???
θα το δει κανένας και θα μας μπερδέψει με τους Εψιλον.
δεν πιστεύω το Σάββατο να είμαστε στην εκπομπή του Χαρδαβέλα????

papatomanius
Απών/απούσα

οχι απλα μεσα για αυτη την βολτα αλλα μεσα για μεσα.
Στον μπουμπουκο το ειπες Κωστα???

roula
Απών/απούσα

asterimarp wrote:
Nα κάνω μια αφελή ερωτησούλα; Πόσοι περίπου μαζεύεστε σε αυτές τις βόλτες; Και τι κάνετε; Απλώς βολτάρετε χαλαρά ή το κάνετε σε στυλ μικρής πορείας; Πριν από καιρό είχα πάει Κυριακή με τις κόρες μου στο θέατρο στην Ιπποκράτους και πέτυχα σε μια ποδηλατοπορεία για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ξετρελάθηκα! Επανέρχομαι: είστε αρκετοί για να τραβάτε την προσοχή; Μην ανησυχείτε, δεν είμαι ψώνιο... Απλά θέλω να ξέρω αν πέρα από τη δική σας ευχαρίστηση, παίρνει κανείς άλλος χαμπάρι για το τι γίνεται σχετικά με το ποδήλατο.

πως υπαρχουν ανθρωποι που παιρνουν καποια μυρωδια..
η αληθεια ειναι πως σε καθε βολτα βλεπουμε ολο και περισσοτερους νεους ποδηλατες που ειτε απο περιεργεια,ειτε για το κεφι τους,ερχονται να βολταρουν μαζι μας.
την τελευταια παρασκευη ειχαμε μαζευτει 40+ ποδηλατες...δεν περασαμε και απαρατηρητοι :))))
προς θεου οι συναντησεις ειναι καθαρα για βολτα-διασκεδαση-ΦΑΓΗΤΟ.
καμια σχεση με πορεια,ουτε πανο ουτε συνθηματα.
το μονο που χρειαζεται να εχεις ειναι καλη διαθεση και φυσικα τον βασικο εξοπλισμο(φωτα-κρανος-πεταλο)

LFT
Απών/απούσα

... απ' ότι είδα ενώ η ποδηλατοβόλτα είναι στις 27/3 η αφίσα αναφέρει λάθος ημερομηνία στο κάτω μέρος της. Προφανώς πρόκειται για τυπογραφικό λάθος...

Σε κάθε περίπτωση ... ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω στην βόλτα

Pixelsprite
Απών/απούσα

mipos na ftiajoume k ena facebook group na yparxoun san events aftes oi voltoules?

papatomanius
Απών/απούσα

Θησειο 21:30 , Παρασκευη . 27/03/09 Σταθμος Θησειου

Αυτος ειναι ο τιτλος στο facebook

Pixelsprite
Απών/απούσα

elega mipos thelate na ftiajoume ena group px Freeday
k san events na vazoume tis voltes. An 8elete, analamvanw na to ftiajw k na dwsw moderation stous filtatous diorganotes :)

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

iperxi group sto facebook.onomasia ti allo ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ . iparxoun dio me to idio onoma mpes se afto me ta 150 meli peripou pou ine energo.

Parhs
Απών/απούσα

Απο ποιούς δρόμους θα περάσουμε; Παντως Ευριπιδου Μενανδρου Σοφοκλέους δεν νομίζω πως είναι τοσο ευχαριστα αυτα που γινονται το βράδυ.

df
Απών/απούσα

αν περάσουμε από σοφοκλέους, μενάνδρου,κλπ, θα μου επιτρέψετε να κάνω τον Ρομπέρτο Μπενίνι στην ταινία "μια νύχτα στον κόσμο" του Τζιμ Τζάρμους.
όποιος έχει δει την ταινία έχει καταλάβει.

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

φυσικα και εχω δει την ταινια , (εξου και η φραση "μια νυχτα στον κοσμο).
Την προτεινω με χιλια , ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες, και για να παρετε μια ιδεα , δειτε αυτο:
http://www.imdb.com/title/tt0102536/

και για βιντεο απο εδω:

http://www.youtube.com/watch?v=p9YI7wUFl0w
http://www.youtube.com/watch?v=0aAVplupgE0

θα σας στοιχειωσει το μυαλο για μερες !!!

@ Μανο : υπαρχει ηδη το "ποδηλατες" στο facebook

ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΗΜΕΙΑ !

ΟΚ ΚΑΙ Η ΑΦΙΣΑ!

contact