..αν μπορεις αλλαξε την αφισα στο πρωτοσελιδο των "ποδηλατ-ισσ-ων' με το νεο που ανεβασα μολις τωρα- εκανα μια αλλαγη αισθητικης φυσεως που της παει πολυ!!!!
ντανκε εγκεν ενντ εγκεν !
..αν μπορεις αλλαξε την αφισα στο πρωτοσελιδο των "ποδηλατ-ισσ-ων' με το νεο που ανεβασα μολις τωρα- εκανα μια αλλαγη αισθητικης φυσεως που της παει πολυ!!!!
ειχα σκεφτει να κανω κατι αντιστοιχο στην αφισα με τη λεξη "ποδηλατο" , αλλα και η "Παρασκευη" ειναι τελεια !Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
για να μην στεναχωριεσαι...
ΠΟΔΗΛΑΤΟ
BICYCLE
VELO
BICICLETTA
FAHRRAD
BICICLETA
ВЕЛОСИПЕД
אופניים
دراجة
自転車
Dviračių
साइकिल
自行车
ειναι ενταξει ή θες κι αλλα????
wolf έχεις δίκιο απο την παρασκευή αυτή ξεκίνησε η ποδηλατοβόλτα κάθε παρασκευή είτε με τους αλητόγατους, είτε ανεξάρτητα.
τελικά ήταν στο ποδήλατο και πόλη και όχι στις ποδηλατοβόλτες.
τουλάχιστον θα ξέρουμε πότε θα κόψουμε τούρτα και έτσι όπως πάει θα θέλουμε μεγάλη τούρτα.
ειναι συγκινητικό !μεγαλη βραδια εκεινη , για πολλους..!
αυτο που λεμε "κομβικό σημειο" της ζωης.
Παντως ,για μερικους απο την παλιοπαρεα (Νεστορα , Βασιλη , Γιωργο , εμενα και οποιον αλλο δε γνωριζω) η πρωτη εμπειρια ηταν στις 10/10/08
και το ποστ της μερας εκεινης ηταν το : http://podilates.gr/node/2573
(εκτος απο 2-3 πορειες που προηγήθηκαν)
Νομιζω οτι η πρωτη φορα ειναι καθοριστικη και το οτι πολλοι νεοι φιλοι ερχονται , ξαναρχονται και μενουν ειναι η αποδειξη οτι κατι..παει καλα !
κραταω μια φραση..απο τα παλια:
"Και φυσικα οποιος αλλος ψηνεται , ευπροσδεκτος !Περναμε καλα!"
Βεβαια το "γυμνη" στα συντηρητικά Ελληνικα μυαλα αντιστοιχεί στο "ημιγυμνη" .Οταν το εννοούμε το "γυμνη" , εχουμε στο μυαλο το "ολογυμνη"! ..ο πλουτος της Ελληνικης Γλωσσας...
Παντως την Παρασκευη ντυθείτε καλα και για το καλοκαιρι το συζηταμε
Εχω ideal megisto 2008 Ασημι,
Θα ειμαι με τα φωτακια αναμενα.
Δεν γινεται να με χασεις, να εισαι στην ωρα σου πλιζ πλιζ πλιζ.
Μην αγχώνεσαι 21:00 8α είμαι έξω από την Ford. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και λίγο πιο νωρίς για να είμαστε χαλαροί(ελπίζω να μη γίνει καμιά καταστροφή στη δουλειά.).
thimaste???pente anomalares vrethikame k pigame kifisia k katevikame thisio.aparetititi stasi gia fai goodys neo iraklio.ante na katostarisoume........
απιθανες στιγμες..θυμαμαι που περιμεναμε απο τους αλητογατους να κανονισουν κατι , αλλα επειδη δεν υπηρχε κατι στο προγραμμα , μαζευτηκαμε ο κοσμος να χαλουσε !
Πολυ ωραιες στιγμες !
Αιγέα, μήπως μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος αλητογατούλης να έχετε μαζί σας flyer που δώσατε το Σάββατο,για αυτούς που δένουνε γελοία τα ποδήλατά τους; Δεν κατάφερα να έρθω λόγω μπόρας και θα ήθελα να έχω μερικά!! Αν δεν σας είναι βάρος φυσικά!! Το τρένο είναι μέχρι τις 2.00 την Παρασκευή, τι ώρα περίπου τελειώνουνε αυτές οι βόλτες και εν πάση περιπτώση αν το ραντεβού είναι 9.30 υπάρχει περίπτωση να βρώ κάποιον εκεί λίγο αργότερα, γύρω στις 10.00; Το λέω γιατί η τελευταία μου δέσμευση της Παρασκευής τελειώνει στις 8.30 στο Περιστέρι και θα πρέπεινα γυρίσω Μαρούσι για να πάρω το ποδήλατο και να ξανάρθω Θησείο! Αγγούρι η υπόθεση!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
...οποτε μπορουμε να ελπιζουμε για ενα καλυτερο αυριο !!!χεεχεχχαχα!
λοιποοοοοοννν...διαδρομη.
Επειδη η βολτα ειναι λιγο "θεματικη" , θα ξεκινησουμε απο κεντρο και προαστια που θα ψαξουμε να βρουμε νεους πολιτισμους !!
οποτε θα προτεινα να γραψουμε ο,τι περιοχη εχουμε στο μυαλο , εδω στο ποστ , για να κανουμε μια προχειρη χαραξη πριν απο την Παρασκευη.
1/Η περιοχή γύρω από την πλατεία θεάτρου είναι κάτι
σαν ...Chinatown της Αθήνας. Ακριβώς στην πλατεία, υπάρχουν
ινδοπακιστανικά εστιατόρια.
2/κυψέλη στα κομμωτήρια που έχουν οι αφρικανές
3/δύο καλά "βρώμικα" με πολύ καυτερά είναι πάνω στην μενάνδρου
4/Ευριπιδου Μενανδρου Σοφοκλέους με προσοχη
5/κατω απο την κουμουνδουρου να εχει μαγαζια με αραβικη μουσικη
6/στα "κοριτσια" απεναντι απο την κεντρικη αγορα "Ψυρρη" (με σταση??χαχαχαχ! αν ναι , τι σταση?ΧΑΧΑΧΑΑ)
7/περιοχες κοντα στο σταθμο Μεταξουργειο
8/κέντρο(καταστήματα που θα είναι κλειστά)Αφρική,
9/ Ασία
Μιχαήλ Βόδα,
10/ Αγ. Παντελεήμων-βοήθειά μας (Ασία, Πολωνία, Αν. Ευρώπη)
11/Κυψέλη (τα έχει όλα και συμφέρει)
12/φωκίονος όλα τα ποδήλατα και στο "σπιτικό" που τρώνε όλοι οι λαοί
13/Κεραμικός και γύρω από γκάζι (αρκεί να είναι μουσουλμάνοι)
14/Αγ. Νικόλαο, Θυμαράκια
κέντρο(καταστήματα που θα είναι κλειστά)Αφρική, Ασία
Μιχαήλ Βόδα, Αγ. Παντελεήμων-βοήθειά μας (Ασία, Πολωνία, Αν. Ευρώπη)
Κυψέλη (τα έχει όλα και συμφέρει)φωκίονος όλα τα ποδήλατα και στο "σπιτικό" που τρώνε όλοι οι λαοί
Κεραμικός και γύρω από γκάζι (αρκεί να είναι μουσουλμάνοι)
FRIDAY + FREE DAY
OK και το πρωτοσέλιδο.
ντανκε!
σσουν
...είναι το πρώτο μας "πρωτοσέλιδο" ή μου φαίνεται????
:)))))
ΘΗΣΕΙΟ 21:30 Παρασκευη 27/03/09
THISIO 21:30 Friday 27/03/09
ТХИСИО 21:30 петак 27/03/09
THISIO 21:30 الجمعة 27/03/09
THISIO 21:30 Divendres 27.03.09
THISIO 21:30星期五27/03/09
THISIO 21:30 Pátek 27/03/09
THISIO 21:30 fredag 27/03/09
THISIO 21:30 пятница 27/03/09
THISIO 21:30 vrijdag 27/03/09
THISIO 21h30 vendredi 27/03/09
THISIO 21:30 Freitag 27/03/09
THISIO 21:30 Jumat 27/03/09
THISIO 21:30 penktadienis 27/03/09
THISIO 21:30 п'ятниця 27/03/09
μην μου πεις οτι πρεπει τα πουμε και με προφορα?
Λοιπον κωστα ισος κατω απο την κουμουνδουρου να εχει μαγαζια με αραβικη μουσικη
ξεχασες
THISIO 21:30 venerdi 27/03/09
Βαγγελη-Ρουλα στο μυαλο μου είστε !!!
ειχα σκεφτει να κανω κατι αντιστοιχο στην αφισα με τη λεξη "ποδηλατο" , αλλα και η "Παρασκευη" ειναι τελεια !Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Μανο , μπαινει και αυτο στην διαδρομη!!!
Μαριε , το καφασοφωνο θα παιζει "kosmos" την Παρασκευη , αλλα αυτη την φορα οχι για να ακουμε κατι "διαφορετικο" αλλα για να εγκλιματιστούμε!!!!
Ακριβως επειδη με επιασε δημιουργικη εξαψη , παρτε αλλο ενα αφισακι
ετοιμοι για απογειωση λοιπον!!!!!!!!!!
..is the limit ! skyhigh !
για να μην στεναχωριεσαι...
ΠΟΔΗΛΑΤΟ
BICYCLE
VELO
BICICLETTA
FAHRRAD
BICICLETA
ВЕЛОСИПЕД
אופניים
دراجة
自転車
Dviračių
साइकिल
自行车
ειναι ενταξει ή θες κι αλλα????
-αληθεια , που τα βρηκες??? πολυ καλο..
..και για να μην γεμισω τον χωρο "thank you" ,
δες αυτο:
http://www.elite.net/~runner/jennifers/thankyou.htm
μην κοιτας που ειμαι συνεσταλμενη και δεν τα λεω αλλα ναι.....
τις μιλαω ολες αυτες τις γλωσσες :PPPPPPPPPPP
axxxxxx paraskevi...akoma na erhi.......volta volta volta....
Ολγουεις ατ γιορ σερβις (για να επιδείξουμε και την πολυπολιτισμική μας γλωσομάθεια μιας και το φέρνει η κουβέντα, βεβαίως βεβαίως).
wolf έχεις δίκιο απο την παρασκευή αυτή ξεκίνησε η ποδηλατοβόλτα κάθε παρασκευή είτε με τους αλητόγατους, είτε ανεξάρτητα.
τελικά ήταν στο ποδήλατο και πόλη και όχι στις ποδηλατοβόλτες.
τουλάχιστον θα ξέρουμε πότε θα κόψουμε τούρτα και έτσι όπως πάει θα θέλουμε μεγάλη τούρτα.
ειναι συγκινητικό !μεγαλη βραδια εκεινη , για πολλους..!
αυτο που λεμε "κομβικό σημειο" της ζωης.
Παντως ,για μερικους απο την παλιοπαρεα (Νεστορα , Βασιλη , Γιωργο , εμενα και οποιον αλλο δε γνωριζω) η πρωτη εμπειρια ηταν στις 10/10/08
και το ποστ της μερας εκεινης ηταν το :
http://podilates.gr/node/2573
(εκτος απο 2-3 πορειες που προηγήθηκαν)
Νομιζω οτι η πρωτη φορα ειναι καθοριστικη και το οτι πολλοι νεοι φιλοι ερχονται , ξαναρχονται και μενουν ειναι η αποδειξη οτι κατι..παει καλα !
κραταω μια φραση..απο τα παλια:
"Και φυσικα οποιος αλλος ψηνεται , ευπροσδεκτος !Περναμε καλα!"
Γυμνη ποδηλατοδρομια!!!
http://www.youtube.com/watch?v=0PfoSt_8DZI
Βεβαια το "γυμνη" στα συντηρητικά Ελληνικα μυαλα αντιστοιχεί στο "ημιγυμνη" .Οταν το εννοούμε το "γυμνη" , εχουμε στο μυαλο το "ολογυμνη"! ..ο πλουτος της Ελληνικης Γλωσσας...
Παντως την Παρασκευη ντυθείτε καλα και για το καλοκαιρι το συζηταμε
Εχω ideal megisto 2008 Ασημι,
Θα ειμαι με τα φωτακια αναμενα.
Δεν γινεται να με χασεις, να εισαι στην ωρα σου πλιζ πλιζ πλιζ.
Μην αγχώνεσαι 21:00 8α είμαι έξω από την Ford. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και λίγο πιο νωρίς για να είμαστε χαλαροί(ελπίζω να μη γίνει καμιά καταστροφή στη δουλειά.).
thimaste???pente anomalares vrethikame k pigame kifisia k katevikame thisio.aparetititi stasi gia fai goodys neo iraklio.ante na katostarisoume........
απιθανες στιγμες..θυμαμαι που περιμεναμε απο τους αλητογατους να κανονισουν κατι , αλλα επειδη δεν υπηρχε κατι στο προγραμμα , μαζευτηκαμε ο κοσμος να χαλουσε !
Πολυ ωραιες στιγμες !
Αιγέα, μήπως μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος αλητογατούλης να έχετε μαζί σας flyer που δώσατε το Σάββατο,για αυτούς που δένουνε γελοία τα ποδήλατά τους; Δεν κατάφερα να έρθω λόγω μπόρας και θα ήθελα να έχω μερικά!! Αν δεν σας είναι βάρος φυσικά!! Το τρένο είναι μέχρι τις 2.00 την Παρασκευή, τι ώρα περίπου τελειώνουνε αυτές οι βόλτες και εν πάση περιπτώση αν το ραντεβού είναι 9.30 υπάρχει περίπτωση να βρώ κάποιον εκεί λίγο αργότερα, γύρω στις 10.00; Το λέω γιατί η τελευταία μου δέσμευση της Παρασκευής τελειώνει στις 8.30 στο Περιστέρι και θα πρέπεινα γυρίσω Μαρούσι για να πάρω το ποδήλατο και να ξανάρθω Θησείο! Αγγούρι η υπόθεση!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Μπορεί κάποιος να μας πει την διαδρομή περίπου ;
κανονισουμε.
Εγω βασικα ψηνομαι για Ανατολικα.
...οποτε μπορουμε να ελπιζουμε για ενα καλυτερο αυριο !!!χεεχεχχαχα!
λοιποοοοοοννν...διαδρομη.
Επειδη η βολτα ειναι λιγο "θεματικη" , θα ξεκινησουμε απο κεντρο και προαστια που θα ψαξουμε να βρουμε νεους πολιτισμους !!
οποτε θα προτεινα να γραψουμε ο,τι περιοχη εχουμε στο μυαλο , εδω στο ποστ , για να κανουμε μια προχειρη χαραξη πριν απο την Παρασκευη.
1/Η περιοχή γύρω από την πλατεία θεάτρου είναι κάτι
σαν ...Chinatown της Αθήνας. Ακριβώς στην πλατεία, υπάρχουν
ινδοπακιστανικά εστιατόρια.
2/κυψέλη στα κομμωτήρια που έχουν οι αφρικανές
3/δύο καλά "βρώμικα" με πολύ καυτερά είναι πάνω στην μενάνδρου
4/Ευριπιδου Μενανδρου Σοφοκλέους με προσοχη
5/κατω απο την κουμουνδουρου να εχει μαγαζια με αραβικη μουσικη
6/στα "κοριτσια" απεναντι απο την κεντρικη αγορα "Ψυρρη" (με σταση??χαχαχαχ! αν ναι , τι σταση?ΧΑΧΑΧΑΑ)
7/περιοχες κοντα στο σταθμο Μεταξουργειο
8/κέντρο(καταστήματα που θα είναι κλειστά)Αφρική,
9/ Ασία
Μιχαήλ Βόδα,
10/ Αγ. Παντελεήμων-βοήθειά μας (Ασία, Πολωνία, Αν. Ευρώπη)
11/Κυψέλη (τα έχει όλα και συμφέρει)
12/φωκίονος όλα τα ποδήλατα και στο "σπιτικό" που τρώνε όλοι οι λαοί
13/Κεραμικός και γύρω από γκάζι (αρκεί να είναι μουσουλμάνοι)
14/Αγ. Νικόλαο, Θυμαράκια
κέντρο(καταστήματα που θα είναι κλειστά)Αφρική, Ασία
Μιχαήλ Βόδα, Αγ. Παντελεήμων-βοήθειά μας (Ασία, Πολωνία, Αν. Ευρώπη)
Κυψέλη (τα έχει όλα και συμφέρει)φωκίονος όλα τα ποδήλατα και στο "σπιτικό" που τρώνε όλοι οι λαοί
Κεραμικός και γύρω από γκάζι (αρκεί να είναι μουσουλμάνοι)
ξέχασα: Αγ. Νικόλαο, Θυμαράκια
νομιζω ότι η διαδρομμή βγαίνει