Παρέα για βόλτες στα Β.Π. (καμιά φορά και στα Ν.Π.) - 2008

489 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Γεια σας
Πάντοτε (μα πάντοτε) ένα ήταν το θέμα συζήτησης σε οποιαδήποτε παρέα που με έκανε να βαριέμαι αφόρητα: το αυτοκίνητο. Αν έχει ή δεν έχει ημιαξονιακροδερμάτινα πισώ καρμπυρατέρ, αν πιάνει τα τόσα στα πόσα και αν έχει μεταλικό ή ξύλινο χρώμα. Κάθε φορά που ακούω κάποιον να μου λέει ότι την τάδε απόσταση "την κάνει σε μια ώρα", ενώ όλοι οι υπόλοιποι "την κάνουν σε δύο" με πιάνει ένας συνδυασμός γέλιου και πίκρας. Επίσης δεν μπορώ να σας πω πόσο ανατριχιάζω κάθε φορά που σκέφτομαι το τεράστιο και ακανθώδες "ποια είναι πιο καλά αυτοκίνητα, τα ιαπωνικά ή τα γερμανικά;".
Έπιασα κάποια στιγμή τον εαυτό μου όμως να έχει εγκαταλείψει το ποδηλατάκι σε μια γωνιά. Το ποδηλατάκι που απέκτησα στο γυμνάσιο, κάπου στις αρχές της δεκαετίας του '80, επειδή "πήρα καλούς βαθμούς". Το πήρα λοιπόν, το πήγα με τα χέρια σε έναν "ποδηλατά" και του είπα "ξανακάντο ποδήλατο". Περίπου το ξαναέκανε. Ένα αγωνιστικό λοιπόν, LEMAN η μάρκα του με γυριστά τιμόνια. Τρόμπα τόσο μεγάλη που να ταιριάζει στη θήκη που έχει πάνω στο σκελετό δε βρήκα, πήρα μία μικρή.
Αυτό που ελπίζω να βρω με αυτό μου το ποστ, είναι παρέα για βόλτα. Η περιοχή μου είναι η Πεύκη, ο χρόνος που μπορώ να πάω βόλτα είναι μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αν υπάρχει κανείς που ενδιαφέρεται ας κάνει εδώ ένα ποστ και κανονίζουμε ανοικτά ένα σημείο και χρόνο συνάντησης. Αν κατά τη διάρκεια της βόλτας μας κανένας λάτρης του τετράτροχου...τενεκέ μας πει "κάντε ρε πιο κει να περάσω" θα είναι μια καλή αφορμή για να βάλουμε τα γέλια :-)

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
enebdomon
Απών/απούσα

Μένω κι εγώ στην Πεύκη. Πήρα πέρσι ποδήλατο, έκανα καναδυό βόλτες αλλά μετά το ξέχασα. Τώρα που καλοκαίριασε μου ήρθε πάλι η έμπνευση... Γενικά έχω χρόνο για βόλτες, το κίνητρο μου λείπει.
Θα πάω σήμερα να δώ σε τι κατάσταση είναι το ποδηλατάκι (λογικά θα θέλει αέρα και ίσως λίγο λάδι).
Πρότεινε date-time-place αν θες και για αυτό το ΣΚ. (ελπίζω να προλάβω να κάνω το service). Από αυτά που λες μάλλον είμαστε και συνομήλικοι οπότε θα αγκομαχάμε μαζί στις ανηφόρες του Συγγρού.
email: enebdomon @ ότι νάναι (τζιμέηλ, γιαχού, χοτμέηλ, ...)

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Γεια σου αδελφέ γείτονα, εσένα αναζητούσα (χωρίς πλάκα).
Κυριακή πρωί, μετά τις 10 συναντιόμαστε λεωφόρο Ειρήνης και μετά πάμε άλσος Συγγρού. Αν συμφωνείς σου στέλνω με mail πρόσθετα στοιχεία.

mairoula
Απών/απούσα

Kαι γω γειτονια πανω-κατω,μαρουσι μενω.
προφανως για σημερα δε σας προλαβαινω,αλλα οποτε κανονισετε παλι στειλτε μου στο maryntltz@yahoo.com.
Αν βγαλει λιγο ηλιο με κοβω να πηγαινω στο συγγρου μονη μου σημερα!Ολη τη βδομαδα δεν το χω βγαλει σχεδον καθολου..
Αντε τα λεμε!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Γεια σου mairoula! Όντως σήμερα δεν μας προλάβαινες, όμως θα υπάρξουν κι άλλες φορές, οπότε είσαι καλοδεχούμενη. Τόσο εσύ, όσο και όποιος άλλος επιθυμεί να έρθει στην παρέα μας (που μόλις τώρα άρχισε να δημιουργείται).
Ο καιρός ήταν ότι πρέπει (λίγη συννεφιά και κανονική θερμοκρασία) και πραγματικά απολαύσαμε τη βόλτα μας στο άλσος Συγγρού.
Ακολουθεί κι άλλη, πιθανότατα την επόμενη Κυριακή, οπότε μπορούμε να βάλουμε το ραντεβού μας γύρω στις 10:30 στο σταθμό του ΚΑΤ και...βουρ για το άλσος :-)

soiram
Απών/απούσα

Καλησπέρα. Κάτοικος Βριλησσίων, αλλά κάνω κάποιες επισκέψεις στο άλσος. Δυστυχώς χθες μου έκλεψαν το ποδήλατο, αλλά ευελπιστώ να το αντικαταστήσω. Θα παρακολουθώ το χώρο εδώ για να συμμετάσχω εφόσον είναι φυσικά επιθυμητό στην παρέα σας.

GeorgeHH
Απών/απούσα

Αν κανονιστεί βολτίτσα είμαι μέσα μένω χαλάνδρι κοντά στο σταθμό πεντέλης proastiako, εχω σπαστό ποδήλατο ενα hardtail και ενα full suspension, απο τετάρτη με το οποίο θα πηγαίνω άλσος συγγρού(οπως πήγαινα και με το hardtail) email kai msn gple@hotmail.com

mairoula
Απών/απούσα

Ηταν φανταστικα σημερα!Πηγα τελικα και αξιζε τον κοπο πραγματικα!Ο καιρος ιδανικος,ουτε κρυο αλλα ουτε πολυς ο ηλιος..
Για την αλλη κυριακη ειμαι μεσα(εκτος απροοπτου),απλα θα βολευε το ραντεβου στην κεντρικη εισοδο του συγγρου(αυτη που ειναι διπλα στο παρκινγκ).
Απ οτι βλεπω μαζευομαστε σιγα σιγα αρκετοι οποτε για λεπτομερειες θα ξαναμπω παρασκευη να τσεκαρω.
cu!

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

Κι εγώ κάτοικος Αμαρουσίου. Πήγα χθες βολτίτσα Μαρούσι-Θησείο μέσω Κηφισίας.
Κάθε Κυριακή κατά τις 11:00 βγαίνω για βολτίτσα. Αν κανονιστεί κάτι, στείλτε στο djapal@gmail.com!
Επίσης!

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=578

Αν μπορεί να μπει στην κεντρική σελίδα να ενημερωθεί ο κόσμος, θα ήταν πολύ καλό!
Συμμετέχουν 10 δήμοι. Αν είναι να έρθετε, να κανονίσουμε να συναντηθούμε στην πλατεία των Μελισσίων :)

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Γεια και χαρά σε όλους!
Να πω κατ' αρχάς ότι από εμένα είστε όλοι καλοδεχούμενοι. Όχι μόνο για βόλτες στο άλσος Συγγρού αλλά και στους δρόμους των βορείων προαστείων. Ας δείξουμε επιτέλους ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι εξαρτώμενοι από το αυτοκίνητο, άνθρωποι που ζούνε μέσα στην πόλη, που ζητούν χώρο για ήπιες και περισσότερο ανθρώπινες δραστηριότητες.
Νομίζω πως αυτό που λέει ο φίλος djapal είναι μία εξαιρετική ιδέα. Ας οργανωθούμε και ας πάμε στην εκδήλωση. Κατά τα άλλα, εχθές είδαμε πολλούς να κάνουν ποδήλατο, κοιταζόμαστε χωρίς να μιλάμε, ας μιλήσουμε, ας ενωθούμε και όπως είπα πιο πάνω, ας δείξουμε ότι υπάρχουμε και εμείς :-)

enebdomon
Απών/απούσα

πολύ χαίρομαι που μαζευόμαστε πολλοί.
είμαι μέσα για την Κυριακή, είτε πρωινή βόλτα, είτε απογευματινή στους δημαρχαίους. Για να πάμε πρωί-απόγευμα δεν μας βλέπω λόγω χρόνου κυρίως.

blackass
Απών/απούσα

Παιδιά, όπως γράφω σχετικά και στο http://www.podilates.gr/node/1634 , την Κυριακή το πρωί έχουμε συνάντηση στο Πολύδροσο (για άλλους Αμαρουσίου, για άλλους Χαλανδρίου - για εμάς ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ) με τα ποδήλατά μας για μια ποδηλατοβόλτα-γνωριμία! Το κλίμα θα είναι εξαιρετικό, είμαστε μια παρέα και το έχουμε κανονίσει καιρό τώρα. Αν κάποιος αποφασίσει να κάνει πρωινή βόλτα, στις 10:30 θα αναχωρήσουμε από το Πολύδροσο (δείτε στο www.nms.gr/pgp) και θα κάνουμε πετάλι προς το Χαλάνδρι, με επιστροφή και πάλι το Πολύδροσο. Θα χαρούμε να έρθετε και σεις στη βόλτα μας. (Δεν την ονομάζουμε διαμαρτυρία, γιατί ουσιαστικά θέλουμε να αναδείξουμε το ποδήλατο, ότι είμαστε πολλοί. Τον έχουμε ονομάσει 1ο Ποδηλατικό Γύρο Πολυδρόσου και ελπίζουμε να καθιερωθεί...)

Αν δεν είχα οργανώσει εγώ ο ίδιος αυτή τη βόλτα, θα ήμουν σίγουρα διαθέσιμος για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, σύμφωνα πάντα με αυτά που διαβάζω παραπάνω!

Ευχαριστώ πολύ

blackass
Απών/απούσα

http://www.podilatismag.gr/content/view/378/1/

Mpeite sto site tou periodikou Podilatis, exei plirofories gia tin prwtovoulia tou Dimou Amarousiou sxetika me tin prowthisi tou podilatou kai tis ekdilwseis pou exei analavei gia tin erxomeni Kuriaki, 18/5. An kai etsi isws xasw kai tous elaxistous apo esas pou ISWS erxosastan ston 1o Podilatiko Gyro Polydrosou, ofeilw na paradextw pws i kinisi tou dimou einai poly kali kai tha paw kai gw. Prepei leei na yparxoun opwsdipote 50 podilates ws minimoum, de kserw giati.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω καθόλου την πρωτοβουλία που λέγεται "Γύρος Πολύδροσου" νομίζω πως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στην εκδήλωση του Δήμου Αμαρουσίου και η παραπάνω εκδήλωση να αναβληθεί. Ο λόγος που το υποστηρίζω είναι γιατί οι επίσημες εκδηλώσεις (και ο Δήμος είναι επίσημη αρχή) έχουν περισσότερη ισχύ και ΙΣΩΣ αποδώσουν περισσότερο. Μπορούμε λοιπόν να συναντηθούμε στις 5.30 στο σταθμό του Αμαρουσίου και φυσικά να κάνουμε το γύρο του Πολύδροσου την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος της αναβολής είναι διότι αρκετοί από εμάς δεν μπορούμε να κάνουμε δύο μεγάλες διαδρομές μέσα στην ίδια ημέρα (ηλικία γαρ).

blackass
Απών/απούσα

Δεν την υποτιμάς φίλε μου. Εννοείται πως είναι πολύ ανώτερος ο σκοπός της εκδήλωσης του Δήμου μπροστά στο δικό μας. Απλά επειδή το σκεφτόμασταν καιρό τώρα, αποφασίσαμε να το κάνουμε έτσι και αλλιώς τον Γύρο (ο οποίος να αναφέρω προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ, αλλά απλά μια βόλτα) και αυτή τη στιγμή είναι λίγο δύσκολο να μη γίνει. Αν υπάρχει όντως ενδιαφέρον και από κάποιους άλλους εδώ, γιατί όχι να κανονιστεί και άλλη μέρα κάτι ανάλογο? Εμείς είμαστε πλέον περίπου 50 άτομα ηλικίας από 16 έως και 30 που θα συγκεντρωθούμε στο Πολύδροσο και ελπίζω πως ορισμένοι από εμάς θα δώσουμε το παρών και το απόγευμα. Όσο για την ηλικία, δεν έχω να πω κάτι. Απλά έχεις δίκιο.. :-)

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Είναι πειρασμός η όλη υπόθεση! Από εκεί που έκανα ποδήλατο μόνος μου, βρίσκομαι σε δίλλημα που να πρωτοπάω! Θα προσπαθήσω να έρθω και στα 2 λοιπόν, ελπίζω να μην πιαστώ πολύ και να ανταπεξέλθω :)
Το πολύ πολύ, αν δεν τα καταφέρω, παίρνω το δρόμο της επιστροφής :)

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

την ιδέα να συναντηθούμε σταθμό Μαρούσι και να πάμε παρέα στα Μελίσσια.
Αλλά 17.30 είναι πολύ νωρίς!! 19:00 έχουν πει στα Μελίσσια. 18:00 καλά είναι πιστεύω, αλλά ντάξει δεν κολλάμε εκεί ;)

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

δεν είχα διαβάσει το άρθρο στο podilatismag που λέει:

Ο Δήμος Αμαρουσίου ζητά 50 ποδηλάτες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην ποδηλατοπορεία και θα αναδείξουν το ποδήλατο ως μέσο καθημερινής χρήσης, εκ μέρους του Δήμου. Είναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία και αξίζει να έχει τη στήριξη όλων μας. Ραντεβού λοιπόν αυτή την Κυριακή στις 17:30 στην Πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού του Αμαρουσίου με τα ποδήλατά σας!

Άρα 17:30 τα λέμε στο σταθμό στα εκδοτήρια!! Ελπίζω να έρθει λαός!

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

Λοιπόν έλαβα και επίσημη απάντηση από το δήμο Αμαρουσίου που λέει για 17:30 στην πλατεία του ΗΣΑΠ. Θα έχει και συναυλία λέει.
Τώρα ως πλατεία εννοεί αυτή εκεί στις καφετέριες ή την άλλη δίπλα;
Τέλος πάντων, θα τη βρούμε την άκρη!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Συμφωνώ και εγώ. Ραντεβού στις 5.30 στην πλατεία έξω από τα εκδοτήρια.
Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να ακουστούμε, να δηλώσουμε την παρουσία μας και να παρακινήσουμε απλά με τη διάθεσή μας όσους εκείνη την ώρα θα είναι "αραχτοί" στις καφετέριες και θα πίνουν τη "φραπεδιά με τις 36 ζάχαρες" ότι υπάρχει και άλλος τρόπος ζωής: αυτός που περιλαμβάνει και τη σωματική άσκηση. Σηκωθείτε από τους καναπέδες αδέλφια!

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

την ακριβή απάντηση με τη διαδρομή και το πρόγραμμα που μου έστειλαν με email πριν από λίγο:

Οι ποδηλάτες που θα συμμετάσχουν στην Ποδηλατοδρομία την Κυριακή 18 Μαΐου 2008 θα συναντηθούν στην Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου (Πλατεία Ευτέρπης Αφετηρία λεωφορείων) στις 17:30. Στις 18:00 θα ξεκινήσει η συναυλία του τραγουδιστή κου. Μίλτου Πασχαλίδη και περίπου στις 18:45 θα ξεκινήσει η πορεία προς τα Μελίσσια έτσι ώστε να ενωθεί με ποδηλάτες από την Νέα Πεντέλη, τα Μελίσσια, την Ερυθραία και την Εκάλη ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή:
Πλατεία Ευτέρπης, αριστερά οδός Σπ. Λέκκα, δεξιά οδός Πλαταιών, αριστερά οδός Χατζηαντωνίου, συνέχεια οδός Παπαφλέσσα, αριστερά Λ. Κηφισίας, δεξιά Πεντέλης, συνέχεια Λ. Δημοκρατίας (σημείο συνάντησης με ποδηλάτες άλλων Δήμων - Κεντρική Πλατεία Μελισσίων Πευκοδάσος Ζωοδόχος Πηγή)
Στην Πλατεία Πευκοδάσους ήδη θα πραγματοποιείται συναυλία του συγκροτήματος Υπόγεια Ρεύματα και του τραγουδιστή Λεωνίδα Μπαλάφα.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων
Δήμου Αμαρουσίου
210 - 87 60 351 - 2 - 4

blackass
Απών/απούσα

Γράφω για να υπεθυμίσω σε όσους θέλουν να μας στηρίκουν πως την Κυριακή αυτή θα συγκεντρωθούμε στην Πλατεία Ηρώων 1940 στο ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ!!! Ελπίζω να έρθει και κανένας από εσάς για βοήθεια... Το απόγευμα θα παρευρεθούμε φυσικά ΚΑΙ στην εκδήλωση του Δήμου Αμαρουσίου (ή ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ, θα δούμε), οπότε προσπαθούμε να συνδυάσουμε και τα δύο για το καλό όλων μας. Εμείς λογικά θα είμαστε περίπου 25-30 άτομα, αφού δυστυχώς οι περισσότεροι θέλουν αλλά δε βρισκουν ποδήλατα για μεθαύριο... :-(

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Τι λέτε; Πάμε κι εμείς στο Πολύδροσο να ενισχύσουμε τα παιδιά που διοργανώνουν εκεί το γύρο; Αν συμφωνείτε, προτείνω συνάντηση στις 10:00 έξω από το σταθμό του Αμαρουσίου. Πείτε γνώμες για να το κανονίσουμε. Απευθύνομαι σε ποδηλάτες-ισσες που κατοικούν Μαρούσι, Πεύκη, Κηφισιά, κοντά στους σταθμούς του ΗΣΑΠ.

blackass
Απών/απούσα

10:30 αναχωρούμε από την πλατεία στο Πολύδροσο! Πραγματικά, όσοι από εσάς έρθουν θα είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βοήθεια... Έχουμε γεμίσει την περιοχή με αφίσες, έχουμε πάει ακόμα και στο ΚΑΠΗ επειδή έχουμε παρατηρήσει ορισμένους "ηλικιωμένους" να πηγαίνουν εκεί με το ποδήλατό τους (!) και γενικά έχουμε προσπαθήσει σε ικανοποιητικό βαθμό - με την δικαιολογία ότι το κάνουμε πρώτη φορά είμαστε σε καλό επίπεδο πιστεύω...

enebdomon
Απών/απούσα

ok, πάμε αύριο στους πολυδροσιώτες.
09:55 Ειρήνης & Δημοκρατίας Πεύκη
10:00-10:05 ΗΣΑΠ Μαρούσι

blackass
Απών/απούσα

Να στε καλά ρε παιδιά! Ελπίζω να ξέρετε πως θα έρθετε, έτσι? Ότι χρειαστείτε, τηλφωνήστε στο 6948949970.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Πάμε....σήμερα διόρθωσα το ποδήλατο, ο "γεράκος" μου πήρε παράταση ζωής. Ας είναι καλά το panorama στο Μαρούσι που μου άλλαξαν τη μεσαία τριβή.
Τυπώνω χάρτη, σημειώνω τηλέφωνο και ερχόμαστε :-)

blackass
Απών/απούσα

Ώρα συγκέντρωσης 10:00. Αναχώρηση στις 10:30 και επιστροφή στη βάση μας μετά από περίπου 1 ώρα για να τα πούμε λίγο και να γνωριστούμε. Πορτοκαλάδα και νερό κερασμένα!!! Ραντεβού αύριο...

blackass
Απών/απούσα

Ευχαριστούμε πολύ όσους από εσάς έδωσαν το παρών στην Κυριακάτικη βόλτα μας στους δρόμους του Πολυδρόσου (και λίγο από Χαλάνδρι). Εμείς περάσαμε πολύ καλά, το χαρήκαμε πραγματικά. Ελπίζω όσοι ήρθαν να το ευχαριστήθηκαν και αυτοι. Μας δώσανε δύναμη και φανήκαμε περισσότεροι. Περιττό να σας πω πως σήμερα το πρωί στη γειτονιά μιλούσαν συνέχεια για εμάς και "τι ήταν αυτό με τα ποδήλατα? Ποιος το οργάνωσε? Να ξαναγίνει να πάμε και μεις!"

Δε ξέρω πως γίνεται να ανεβάσω φωτογραφίες εδώ στο site. Έχουμε αρκετές από τη βόλτα μας, καθώς και μερικά βιντεάκια. Όποιος ξέρει, ας μου πει.

discolata
Απών/απούσα

παιδιά καλημέρα..
και εγω μένω κοντά στο ΚΑΤ και ψάχνω παρέα για ποδηλατάδες Δάσος Συγγρού ή στους πεζοδρόμους και στα ήσυχα δρομάκια Αμαρουσιου- Πεύκης - Κηφισιάς..
εχω φτιαξει και ενα μικρο γκρουπακι στο φεις για να μπορουμε να κανονιζουμε ποδηλατάδες με τους φιλους μου
http://www.facebook.com/group.php?gid=13048624641&ref=ts

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Γεια και χαρά σε όλους
Μπράβο στα παιδιά για την πολύ καλή οργάνωση του 1ου γύρου Πολυδρόσου. Πραγματικά ήταν όλα πολύ καλά, ευχαριστηθήκαμε όλοι τη βόλτα και ελπίζω σύντομα να ξαναγίνει.
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τώρα σχετικά με την ποδηλατοπορεία του Ρ/Φ σταθμού Δίεση. Στην Πεύκη υπήρχε την Κυριακή 18/5/2008 προσυγκέντρωση των ποδηλατών στο δημοτικό γήπεδο, όπου θα συναντούσαν τους ποδηλάτες που θα ερχόντουσαν από τη Λυκόβρυση. Οι Πευκιώτες ποδηλάτες, ήταν ο εξής ένας: εγώ μόνος μου και ένας κύριος εκπρόσωπος του Δήμου. Ο άνθρωπος άκουσε τις προτάσεις μου και μου είπε ότι προσέφερε αυτοκίνητο για την επιστροφή μου από την Αγία Παρασκευή όπου θα κατέληγε η ποδηλατοπορεία. Εγώ του είπα ότι δεν ήξερα αν θα φτάσω μέχρι την Αγία Παρασκευή (τελικά έφτασα). Του πρότεινα να καθιερώσουμε ένα "γύρο Πεύκης" και δεν ήταν καθόλου αρνητικός στην πρόταση αυτή, το αντίθετο μάλιστα.
Καταλήγω λοιπόν με τα εξής: κάθε Κυριακή πρωί στις 10:30 δύο ποδηλάτες που γνωριστήκαμε εδώ στο podilates.gr συναντιόμαστε στη γωνία των οδών Ειρήνης και Δημοκρατίας. Κάνουμε μια μικρή βόλτα και καταλήγουμε στο άλσος Συγγρού. Προτείνω το εξής: ελάτε κι άλλοι σε αυτήν τη βόλτα. Ελάτε να περάσουμε από το Δημαρχείο να βρούμε το Δήμαρχο και να του πούμε "έλα και εσύ μαζί μας". Ελάτε να δείξουμε ότι "υπάρχουμε κι εμείς". Ελάτε να κάνουμε τη βόλτα μας, να γνωριστούμε, να νοιώσουμε όμορφα μέσα από την ποδηλατοβόλτα. Μερικά από τα παιδιά που γνώρισα στην ποδηλατοπορεία είπαν πως θα έρθουν. Αν το βρίσκετε καλή ιδέα, ελάτε όσοι θέλετε, είστε όλοι καλοδεχούμενοι :-)

contact