Παρέα για βόλτες στα Β.Π. (καμιά φορά και στα Ν.Π.) - 2008

489 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Δεν γνώριζα για την Ηρώ. Ολόθερμα περαστικά και από μένα.
Αυριανή συνάντηση; Δεν είμαι ενήμερος, για δώσε περισσότερες πληροφορίες.

Master Chief
Απών/απούσα

Σ΄ αυτό αναφέρομαι:
http://www.podilates.gr/?q=node/137

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Υποφέρω από έντονη έλλειψη ποδηλατοβόλτας. Υπάρχει περίπτωση να μαζευτούμε και αυτό το Σάββατο; Ακόμα και εγώ που το λέω δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ. Για διατυπώστε τις προθέσεις σας ώστε να φτιάξουμε κλίμα :-)

Master Chief
Απών/απούσα

Εγώ μέσα λογικά... Αν και θα προτιμούσα να μείνουμε στα ΒΠ. Δίνουμε τη Δευτέρα :(

Royaloak
Απών/απούσα

Να έρθω κι εγώ;

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Μα τι ερωτήσεις είναι αυτές! Φυσικά και να έρθεις ;)

Master Chief
Απών/απούσα

Ρητορικές.. :P

Αν κανονιστεί κάτι ενημερώστε κι από 'δω.

rossociclo
Απών/απούσα

Χαιρετώ την παρέα!
Θα ήταν πολύ καλό να συνεχιστούν οι βόλτες μας προς παραλία. Το Σεπτέμβριο γίνονται τα καλύτερα μπάνια...Χωρίς να είμαι σίγουρη, μπορεί να έλθω αυτό το Σάββατο εφόσον κανονιστεί.

hgp
Απών/απούσα

Δηλώνω παρών και εγώ για Σαββατιάτικες παραλιακές βόλτες ή Β.Π. βόλτες ή ότι άλλο κανονιστεί. Έχω επιστρέψει ... Full Time !!!
Ελπίζω να βρεθούμε αύριο Σάββατο πρωί στο γνωστό ραντεβού (9:00 π.μ. - ΗΣΑΠ, Μαρούσι).
Φιλικούς χαιρετισμούς σε όλη την παρέα και περαστικά στην Η.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Λοιπόν κανονίστηκε. Σάββατο 30 Αυγούστου 2008 στις 9 π.μ. στο σταθμό ΗΣΑΠ του Αμαρουσίου, ξεκινάμε για βόλτα στην παραλία :-)
Φέρτε μαζί μαγιώ, πετσέτες, κουβαδάκια, φτυαράκια κτλ κτλ κτλ :-)

Master Chief
Απών/απούσα

Θα προσπαθήσω πολύ να παρευρεθώ, αν και γενικά είναι δύσκολο αυτό το ΣΚ...
Αν τελικά δεν τα καταφέρω, πολύ καλά να περάσετε όσοι πάτε. Αξίζει τον -όποιο- κόπο!!

salolaykos
Απών/απούσα

Αν όλα πάνε καλά, θα είμαι και γώ από Καλλιθέα στο ΣΕΦ κατά τις 10.00 . Ξεκινάω από Καλλιθέα για το σταθμό Φάληρο και περνάω τη γέφυρα ακριβώς από πίσω από το τραμ...Αν δείτε ένα κόκκινο ποδήλατο να κάνει βόλτες, σφυρίξτε :D:D ... αν όχι, δυστυχώς δε θα τα έχω καταφέρει :(

Cya!!!

ero_8s
Απών/απούσα

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας! Ανυπομονώ να γίνω καλά και να ακολουθώ στις βόλτες!
Καλά να περάσετε αύριο!!!!Ζηλεύω πολύ, κάντε και μια βουτιά για 'μένα!!!! :'(

P.S: Κοίτα , automation πότε το 'παθα...πάνω που σου είχα υποσχεθεί ότι θα έρθω με κράνος!!!!

Royaloak
Απών/απούσα

Σιδερένια Ηρώ μου!
Εγώ έχω πυρετό απ' τ' απόγευμα. Σύντροφοι, αν ξυπνήσω απύρετη θα έρθω. Δεν ξέρω αν είναι από κούραση ή κρύωμα δουλεύοντας με το μάλλον κρύο αρκουδίσιον. Στην καλύτερη περίπτωση θα σας δω αύριο, αλλοιώς καλή βόλτα...

rossociclo
Απών/απούσα

Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στην Ero και περαστικά στη Royaloak. Εγώ πάλι χτύπησα λίγο το γόνατο μου και μάλλον θα κάτσω να το ξεκουράσω για να έλθω το επόμενο Σάββατο...
Καλή βολτούλα παιδιά!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Ανακοινώνεται προς όλα τα αγαπητά μέλη των "Απάλευτων Β.Π." ότι κατά τη σήμερον και ώραν 8 μετά μεσημβρινήν, θα πραγματοποιηθεί βόλτα εις τα πέριξ του Ολυμπιακού Σταδίου. Δεκτοί άπαντες οι κάτοχοι ποδηλάτου μηδέ των "Αλητόγατων" εξαιρουμένων. Παρακαλούνται όσοι εκ των ενδιαφερομένων έχουσι τον αριθμόν τηλεφώνου μου, όπως επικοινωνήσουν μαζί μου πάραυτα. Ευχαριστώ τα μάλλα.

Εν Β.Π.
Τη 3η Σεπτεμβρίου 2008

Royaloak
Απών/απούσα

Καλώ και δεν απαντά. Υποθέτω το ραντεβού στον σταθμό Ειρήνης;

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Σημείο συνάντησης κάτω από το σταθμό "Ειρήνη".
Απαιτείται ένδυμα περιπάτου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας :Ρ :Ρ :Ρ

Royaloak
Απών/απούσα

Θα κρατάω ένα τριαντάφυλλο να με γνωρίσετε! Άλλος κανόνας ετικέττας παρακαλώ;

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Λοιπον 20:00 θα είμαι και εγω στην Ειρήνη... φευγω σε λιγο απο την δουλεια, με το ποδήλατο, παω Μελισσια και απο εκει θα ξανακατηφορήσω προς την Ειρήνη.
Θ.Ν.

podilatofreak
Απών/απούσα

τα λέμε αυτά!!!! Είναι 8.30' έχω γυρίσει από ποδηλατοβόλτα και μόλις τώρα βλέπω για την συνάντηση^%#^%#^# Ισχύει για κάθε Τετάρτη;;;

ero_8s
Απών/απούσα

Πόσο θα ήθελα να ήμουν κι εγώ τώρα στο Ο.Α.Κ.Α.!
Ωραία ιδέα του podilatofreak να θεσμοθετηθεί η Τετάρτη στην Ειρήνη!Άντε, και την άλλη Τετάρτη θα μπορώ κι εγώ ( είπε ο γιατρός). Περιμένω να μάθω νέα για τη σημερινή βόλτα!

Master Chief
Απών/απούσα

Ρεεεεεεεεεεεεεεεε! Κι εγώ ήθελα :-(
Αλλά είχα αγώνα.

Maybe next time. Πείτε εντυπώσεις...

Τάσο έχω το πέταλό σου. Ηρώ, σιδερένια!!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Συγγνώμη, αλλά το ανακοίνωσα αρκετά νωρίς. Ήλπιζα ότι θα το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Είχαμε σύνολο επτά (7) συμμετοχές και στο τέλος ανεβήκαμε μέχρι το σταθμό Αμαρουσίου με τα ποδήλατα φυσικά.
Δεν είναι εύκολο να θεσμοθετηθεί τις Τετάρτες, καθώς θα υπάρχουν αγώνες στο Ο.Α.Κ.Α. Μπορούμε όμως κάλλιστα να το επαναλάβουμε την Τετάρτη 10/09/2008, την ίδια ώρα (8:00 μ.μ.).
Στέλιο, δεν θα έρθω αυτό το Σάββατο, να κανονίσουμε αύριο να βρεθούμε, ώστε να μου το δώσεις και να σου δώσω και τα χρήματα. Σε ευχαριστώ και πάλι.

podilatofreak
Απών/απούσα

την Κυριακή (7/9) το απογευματάκι θα πάω Σταμάτα! Η βόλτα διαρκεί 2-2.30 ώρες λόγω παρακάμψεων (για μένα που μένω Μαρούσι). Στις 3.30΄ θα είμαι έξω από τον κινηματογράφο "Αστέρια" στην Νέα Ερυθραία (είναι επί της Κηφισίας, λίγο πριν την Χαριλάου Τρικούπη). Για όποιον θέλει να ακολουθήσει θα περιμένω εκεί για κανένα δεκάλεπτο.
Ελάτε...αξίζει!!

Master Chief
Απών/απούσα

Ψήνομαι..

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

ίσως αύριο. Γι'αυτό όσοι πιστοί προσέλθετε! 9 Μαρούσι, 10 στο Φάληρο εκεί που είναι και μια καφετεριούλα.
Τα λέμε αύριο λοιπόν :)

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Μαγιο! Πετσέτα, Κλειδια, Ρεζέρβα λάστιχα, μπαλώματα, νερό, όρεξη, κέφι, :)

Djapal θα σε δω το πρωι :)

Θέμης

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Όπως σας είπα και την Τετάρτη, εγώ δεν θα έρθω.
Να περάσετε καλά και να φάτε παγωτό Σικάγο (χεχε).
Στέλιο μέσα στην επόμενη εβδομάδα να κανονίσουμε να συναντηθούμε για το πέταλο.

Και κάτι ακόμα: Ποιος άλλαξε τον τίτλο του νήματος και πρόσθεσε και το Ν.Π.; Δεν με χαλάει βέβαια, απλά ρωτάω από περιέργεια :)

Master Chief
Απών/απούσα

H κυρία από τους Φίλους του Ποδηλάτου... Έδωσα το ΟΚ εκ μέρους σου :P

Ναι όποτε θες, εγώ έχω ακόμα πρόβλημα στη στερέωση του δικού μου πάντως.

Για αύριο τί ακριβώς παίζει; Κλασικό πρόγραμμα, απλά χωρίς τον εμπνευστή;

contact