Θησειο 21:30 ?
..
-Τι να'ναι αυτο ?
Ραντεβου ? παρτυ ? συγκεντρωση ? ..τρομοκρατικο χτυπημα (09/11 style) ?
-Mημπως είναι "αυτος" ? Η' καλυτερα αυτοι?
καποια νεα ομαδα ποδηλατών που ερχονται να προστεθουν στις ηδη υπαρχουσες(που ειναι βεβαια ΤΕΛΕΙΕΣ!!!) ? και αλλη ομαδα???
-Μημπως εννουν οτι θα γινει θυσία σε ηλικιες απο 21 εως 30 ?
Μπρρρρρρ...
- 21+30=41 ? 30-21=9 ?
Δε βγαζει νοημα.
.
..
..
..μα τι εννοουν επιτελους οταν λενε "θησειο 21:30" ?
.
.
-Ολα τα παραπανω και τιποτε απο ολα αυτα !Ειναι μια ενεργεια , τοσο γενικη και τοσο συγκεκριμενη οσο ακουγεται.
Μοιαζει με ραντεβου , αλλα με "καλο" σκοπο.
Μοιαζει με παρτυ , με ολο αυτο το κεφι , αλλα ουτε μουσικη εχει , ουτε ποτα , ουτε πατατακια. Τουλαχιστον για αρχη..
Ξαφνιαζει τουν ανυποψιαστους οδηγους σαν εκρηξη , αλλα ουτε τρομοκρατικο χτυπημα ειναι..
Ουτε οριο ηλικιας εχει ..και η μονη θησια ειναι αυτη του "ελευθερου χρονου" της Παρασκευης
Δεν υπαρχει "αρχηγος" , 'οργανωτης" ή "ομαδα" . Ολοι γνωριζονται ή θα γνωριστουν μεταξυ τους αλλα δεν ειναι συνεννοημενοι για κατι συγκεκριμενο , εκτος απο τον τοπο και τον χρονο .Την αφετηρια και τον τερματισμο..
Δεν εχουν καν ονομα.. στον δρομο οι περαστικοι λενε "κοιτα , τα ποδηλατα! "
-Για φαντασου !
..Οντως.. το ονομα τους ειναι το σημειο συναντησης , η ωρα και τιποτε παραπανω..
ΘΗΣΕΙΟ 21:30 . Παρασκευη*..
Σημειωση : σαν γατες , αλλα και ντοπιοι (λοκαλ) , δινουμε προτεραιότητα στα events τους αν γινονται Παρασκευες ,αφου τα κανουν ΑΠΙΘΑΝΑ και με τρελη οργανωση.
Εξαλλου δεν ηρθαμε να παρουμε την θεση κανενος(ειδικα απο αυτους που εχουμε στην καρδια μας).
-Και στην ερωτηση "ε,τοτε, τι ηρθατε να κανετε ?"
απανταμε...ΠΟΔΗΛΑΤΟ !!!!!
..παρτε μιαν ιδεα: http://www.youtube.com/watch?v=tWRs4YlVFDo
UPDATE :
MISSION CODE NAME- VOLTITSA STA BOREIA
FIRST PLACE TO BE : THISEIO STATION
SECOND PLACE TO BE / DESTINATION :EIRINI STATION (BY TRAIN)
BRIEFING :
Συγκεντρωση στον σταθμο Ειρηνη , ΜΕ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ομως στο Θησειο .Παρακαλειστε να ειστε συνεπεις οσο ειναι δυνατον στην ωρα (21:30) , αν οχι νωρίτερα , ωστε να μην μπουμε μπουγιο γιουρια αδελφια στο τρενο. Α ρ α ..
Οποιος θελει και μπορει , ας ανεβει λιγο πιο νωρις απο τις 21:30 (με το τρενο , Απο το θησειο) προς τον σταθμο Ειρηνη , για να υποδεχθει (sic) οσους θα φτανουν . Μπορει να ειμαι και εγω.Ακομα καλυτερα να ειμαι ο τελευταιος που θα μεινει θησειο .
-και οσοι μαζευτουν στο Θησειο να ανεβαινουν σε γκρουπακια των 3-4 ανα συρμο για να μην μεινει κανενας ..πισω.
UPDATE 2 : ειπαμε να μην τα οργανωνουμε και πολυ , αλλα χαλαλι , αφου θα το γουσταρετε , παρτε και το αφισακι..!
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
freeday.jpg | 0 bytes |
anamenoume.................
ετοιμαζεις καμια εκπληξη?
για σήμερα είναι?
τι έφτιαξες ρε άνθρωπε, πως το σκέφτηκες ???
πεσανε πολλες προτασεις για να οργανωσουμε την βολτα της Παρασκευης σαν μια ομαδα..
Εγω διαφωνω καθετα με αυτο , μιας και οργανωση = ευθυνη και το τελευταιο , πιστευω , πραγμα που θα θελαμε ολοι ειναι.. ευθυνες Παρασκευη βραδυ ! Βρε ουστ..
ενα λογοτυπακι δε πειραξε ποτε κανεναν και αμα σας αρεσει και εσας , μπορουμε να το χρησιμοποιουμε στις ανακοινωσεις της Παρασκευης (οχι μονο εγω , ολοι μας!) για να εχουμε και μια παρουσιαση , τρομαρα μας !!!!
και επειδη μου αρεσει η Παρασκευη να ειναι οσο πιο ελευθερη γινεται..
δηλαδη friday = free day
κανουμε την αθροιση
..και εχουμε :
friday + freeday = freeday!
συμφωνώ με τον Κώστα
κάνουμε την βόλτα αυτή για την πλάκα μας και για το κέφι μας τίποτα περισότερο τίποτα λιγότερο
freenight είναι Κώστα όχι freeday
..ομως δε κανει λογοπαιγνιο το free-night με το "friday" .. εξου και το freeday!
..και , οντως , εχω μια σπεσιαλ ιδεα για την Παρασκευη , αργα..
...όλα... το logo είναι γαμάτο!!!!
Εγώ μάλλον θα το κάνω κ μπλουζάκι (με την άδεια βεβαίως του Κώστα).. ψήνεται κανείς άλλος?
Ρούλα... θα μπορούσες να πεταχτείς κάποια στιγμή από το γραφείο σου, στη Σόλωνος
να μας κάνεις μπλουζάκια? εεεεεεεε...???? Φ-Α-Ν-ΤΑ-Σ-Τ-Ι-Κ-Η Ρούλα? slurp slurp :p
(Πάντως η βλακεία με τις super βόλτες της Παρασκευης είναι ότι μόλις τελείωνουν πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη Παρασκευή... )
file kosta mia xari.vgale to iponoumeno gia to trpmokratiko xtipima giati thimase ti exoume traviksi tis teleftees meres me taftotites apo pou ise ti kouvalas klp klp klp,plaka kano!!!!!!filia
..εμενα η χαρα μου ειναι που σας αρεσει !Τωρα αμα το κανετε και μπλουζακι θα..με στειλετε τελειως !!!
VagkaR στην βόλτα των αλητόγατων κάτι είπαμε για την κυριακή (γιατί η αλήθεια είναι ότι η παρασκευή μόνο δεν μας φτάνει) θα τα πούμε την παρασκευή για να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι.
παιδια είχα έρθει πρώτη φορά την προηγούμενη παρασκευη στην
βόλτα που κάναμε προς δυτικά και μπορώ να πω, πως από το σάββατο το πρωί περιμένω να έρθει η πέμπτη που έχω κενό να φτιάξω το ποδήλατο, ώστε να είναι ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ για την παρασκευή που μας έρχετε.
το logo τα σπαει εγώ θα έλεγα οτι είναι ωραίο για αυτοκόλλητο πάνω στο ποδήλατο.
μουσική δεν έχει, αλλά αν θέλετε να φορτώσουμε κάνα κασσετόφωνο στο καφάσι, να το κάνουμε καφασόφωνο δηλαδή με λίγα λόγια μέσα !! Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να παίζουμε μόνοι μας μουσική πάνω στο ποδήλατο !!
...καλή ιδέα, αλλά δεν φέρνεις ποτέ τις Παρασκευές την τρομπέτα :( ...εγώ μόνο μπάσο ξέρω να παίζω, αλλά δεν βολεύει πάνω στο ποδήλατο!! :p
Όσο για το κασετόφωνο, δεν είναι κακή ιδέα. Την προηγούμενη Παρασκευή που είχε ο Γιώργος τα ηχειάκια, πραγματικά ήταν πολύ ωραία... ποδηλατίζαμε με soundtrack στο background... μαγικό!
Και το όνομα αυτής....ΘΗΣΕΙΟ 21:30......
Οτι καλύτερο για την ποδηλατική κοινότητα της Αθήνας και όχι μόνο.....κάθε Παρασκευή βόλτα......μένουν άλλες 6 μέρες που είναι κενές,τι κάθεστε κλείστε τες!!!!
Μπορούμε KAΘΕ ΜΕΡΑ να γίνεται και απο ένα τέτοιο ραντεβού????
Μπορούμε να βγαίνουν κάθε μέρα 100 ποδήλατα και να αλωνίζουν την Αθήνα απο τη μια άκρη στην άλλη?????
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!
δεν εχεις κ αδικο..αν κ φανταζομαι πως σκοπος της οργανωσης δεν ειναι η αποκτηση περισσοτερων ευθυνων αλλα η προωθηση αυτης της βολτας.παντως ειναι αληθεια πως μεχρι τωρα οι βολτες της παρασκευης λειτουργουν λειτρωτικα για ολους ακριβως επειδη ειναι χαλαρες, αυθορμητες, ξεννοιαστες και εχουν μια τσαχπινια.μπορει αλλαζοντας τη μορφη της βολτας να χασει τη μαγεια της...
εγω λεω να φτιαχτουν καμμια 50αρια ομαδες απο 10 ατομα και η καθε μια να κανει το δικο της....και προτεινω οποιος πηγαινει βολτες να φτιαχνει μια καινουργια ομαδα!!!! ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πατε ΚΑΛΑ??? εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??? πατε ΚΑΛΑ??? καινουργια μοδα ειναι αυτη.... να φτιαχνει ο καθενας απο μια ομαδα για να την κανει τι??? ομαδα = διασπαση και αυτο ειναι οτι χειροτερο για το ποδηλατο!!!!! ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ....
bikers kalisas imera... ime neo melos me oreksi gia poles petalies!!! giati den orizete ena kathimerino simio sinantisis ke osoi pistoi proselthete??? gia paradigma sinantisi sto thisio kathe mera stis 9:00...
γιατι τετοια αντιδραση???ποιος μιλησε για διασπαση?εισαι ο πρωτος που το αναφερει αν παρατηρησες.δεν σκοπευουμε να σαμποταρουμε καποιον ουτε να μειωσουμε καποια απο τις υπαρχουσες ομαδες.δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο?απλα ολοι αυτοι που βολταρουμε καθε παρασκευη βραδυ(ειμαστε πολλοι κ συνεχως αυξανομαστε)θελουμε να πολλαπλασιασουμε ισως την συχνοτητα των συναντησεων μας , να ενισχυσουμε την παρουσια μας ,οχι σε βαρος κανενος, αλλα για δικη μας τερψη.
ειναι λιγακι δυσκολο αν αναλογιστεις οτι καθε παρασκευη "ξεμπερδευουμε" απο τη βολτα κατα τις 2-3 τα χαραματα...
...κανείς δεν μίλησε για κάποια ομάδα. Ίσα ίσα που όλοι λένε δικαίως όχι για ομάδα. Απλά η βόλτα της Παρασκευής πρέπει κάπως να καθιερωθεί (αν κ έχει ήδη γίνει αυτό), και όχι κάθε εβδομάδα να περιμένουμε κάποιον να ανοίξει κάποιο νέο thread.
Απλά Παρασκευή 9:30 Θησείο... τίποτα παραπάνω
Εγω προτείνω παρασκευή και κυριακές μεσημέρια παιδιά και θα δούμε μηπως ορίσουμε και 3η μέρα μακάρι να μπορούσε να γινότανε κάθε μέρα, εγω είμαι μέσα σιγά σιγά όλα θα γίνουν, να μαζευτεί λαός να γουστάρει
Αιγέας εσύ είσαι ικανός να κλείσεις όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες τις Ελλάδος χααχχαχαχααχχαχαχαχααχχα (πάντως κι εγώ θα γούσταρα κάθε μέρα και ας είναι και απο 1-2 ώρες όχι παραπάνω)
little Georgehh! Και με χαρά θα ακολουθήσω τις Κυριακές.
..ζωη να'χουνε (να'χουμε δηλαδη)!!!!
Αλλη μια , εκτος απο το οτι θα μπερδευε τους ποδηλατες θα δημιουργουσε κομφουζιο και στον προγραμματισμο καθε πραγματικα οργανωμενης βολτας (και οχι συναθροισης) . Νομιζω οτι στην παρουσα φαση αυτες οι 2 ομαδες υπερκαλυπτουν τη..ζητηση .Μην ξεχναμε οτι τα παιδια το οργανωνουν απο καιρο , φροντιζουν για την ασφαλεια οσο το δυνατον αλλα και την προβολη του event και με αλλα μεσα.
Δινουν οτι καλυτερο μπορουν για να το ευχαριστηθουν ολοι- πιστευω οτι αξιζει να στηριξουμε τους προυπαρχοοντες θεσμους αντι να δημιουργησουμε υπο-ομαδες .
Στα υπολοιπα τωρα :
Η συγκεντρωση του Θησειου δε χρειαζεται τιποτε παραπανω απο μια ωρα , ενα σημειο συναντησης , αναρτηση στο site των "ποδηλατ-ισσ-ων" , ποδηλατες και ποδηλατα. ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Προτεινω οποιος εχει καποια ιδεα / προταση / επιθυμια / παραπονο σε σχεση με τις οργανωμενες βολτες να το συζητήσει
πρωτα με τα παιδια (λοκαλ-αλητογατους) και , αν εχει ενδιαφερον , να ενταχθει σε μια απο τις δραστηριοτητες τους .
freeday λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Η δική μας "ομάδα" στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία παρέα που δημιουργήθηκε μέσω του podilates.gr.
Στη λιγότερο από ένα έτος πορεία της έχουμε συμμετέχει σε κάμποσες εκδηλώσεις που σχετίζονται με το ποδήλατο. Έχουμε δώσει το παρόν και στις βόλτες της Παρασκευής. Το καλό είναι αυτό που κάναμε εχθές το βράδυ. Χωρίς προηγούμενο προγραμματισμό βγήκαμε για βόλτα τρεις φίλοι. Απλά. Στο δρόμο συναντήσαμε κι άλλους ποδηλάτες και τους είπαμε "ελάτε αν θέλετε". Όπου ποδηλάτης φίλος και όχι "δικός τους" ή "δικός μας". Είμαι "μέλος" των Β.Π. όπως είμαι "μέλος" και των "Αλητόγατων" που μας έχουν καλέσει να ποδηλατίσουμε μαζί τους και εμείς τους έχουμε καλέσει να κάνουν το ίδιο στα μέρη μας. Και θα το ξανακάνουμε. Είμαι "μέλος" και των Νότιων Ποδηλατών και της "Παρασκευή 21:30".
Εχθές κατά το τέλος της βόλτας μας, σταματήσαμε σε ένα φανάρι. Από πίσω μας ένας "μάγκας" με ένα παλιό αυτοκίνητο άρχισε να μαρσάρει επίμονα πριν το φανάρι ανάψει πράσινο. Μόλις άναψε άρχισε να μαρσάρει ακόμα πιο επίμονα με προφανή σκοπό να μας "τρομάξει". Ούτε αυτός είναι "εχθρός". Είναι απλά ένας συμπολίτης που χρειάζεται να δει τα προφανή κέρδη από τη χρήση του ποδηλάτου. Κέρδη τα οποία δεν προβάλλει η επίσημη Πολιτεία. Μπορεί οι ποδηλάτες να έχουμε αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, όμως ακόμα είμαστε λίγοι. Υπάρχει μία ομάδα (οι ποδηλάτ-ισσ-ες) και πολλές παρέες τής ίδιας ομάδας. Η δική μας παρέα κάνει πολλές φορές πράγματα μαζί με άλλες παρέες και τότε γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα.
Δεν υπάρχουν ομάδες. Απλά παρέες που όλες μαζί απαρτίζουν μία μεγάλη ομάδα. Ως εκ τούτου, λέω και εγώ ΝΑΙ στο "Παρασκευή 21:30".
τα ξαναλέω:
- η βόλτα της παρασκευής είναι για την πλάκα μας.
- είναι μία αυθόρμητη εκδήλωση κάποιων ανθρώπων που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να κάνουν ομάδα.
- όσοι γουστάρουν έρχονται στην βόλτα αυτή και συνήθως κολάνε και ξαναερχόνται.
-συμετέχουμε και στηρίζουμε, ο κάθε ένας όπως μπορεί, όλες τις εκδηλώσεις για το ποδήλατο, γιατί απλα μας αρέσει.
- σεβόμαστε όλους αυτούς που προσπαθούν χρόνια τώρα, γύρω από την ιδέα του ποδηλάτου, σαν μετακίνηση ,σαν διασκέδαση ,σαν άσκηση
- και το κυριώτερο, έχουμε γίνει μια ωραία παρέα που θέλουμε να περνάμε ωραια.
Δεν κατάλαβα το θέμα πού είναι και πού είδαμε ίχνος ανταγωνισμού, για να συζητάμε κάτι τέτοιο; Tomac4, πήπως ξιφομαχείς με τους μύλους στον αέρα σαν τον Δον Κιχώτη;
Νομίζω ότι έχεις πάρει την απάντησή σου κι ενώνω κι εγώ τη φωνή μου την ασήμαντη με τους υπόλοιπους, γιατί με όλων τις βόλτες, όποτε συμμετείχα έχω χαρεί απεριόριστα.
Μη χάνουμε χρόνο κι ενέργεια μιλώντας για ανύπαρκτους ανταγωνισμούς.
Οργανώστε βόλτες. Όσες πιο πολλές γίνεται και κάθε είδους, για να χωρέσουμε όλοι, για να χωρέσουν οι ιδιομορφίες όλων...
νομίζω ότι πρεπει να σταματήσουμε να αναλύουμε τα περι ομάδας είναι, σαφές ότι είναι ένα απλό ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ κάποιων ποδηλατών,
και να μιλήσουμε λίγο για το που λέμε να πάμε την παρασκευή.
την προηγούμενη πήγαμε δυτικά (πρώτη μου) ξήνεται κανείς τώρα να πάμε προς νότια, πχ βούλα.