ΘΗΣΕΙΟ2130 13/3 Μια φανταστικη βολτα..

144 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
AfloEydK
Απών/απούσα

nemi xalia
kalitera poy den irthes
kryo kako
ta soyblakia den itan wraia, akriba
xalia soy lewwwwwwwwwwwwwwwwww

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Nemi6 wrote:
Την αρρωστεια μου μεσα !

Πειτε ρε καθαρματα οτι περασατε χαλια ... εγω το ιδιο θα κανα

Μας έλειψες (όπως και άλλοι, πχ Βαγγελιώ, Κώστας, Χάρης, Ηρώ, Αγάπη, Στέλιος).
Θα το ξανακάνουμε, άμα "γουστάρεις" μόνο οι "ντόπιοι" και είμαι σίγουρος πως θα ξαναέρθουν και οι "απέξω" :-)

jbggo
Απών/απούσα

Μέχρι χτες αισθανόμουν ένας μοναχικός καβαλάρης! Η χθεσινή ήταν η πρώτη μου επαφή με τους ΠΟΔΗΛΑΤ(ισσ)ες και να φανταστείται ότι προέκυψε και από σπόντα! Έπεσα τυχαία πάνω σε αυτό το site, διάβασα ακόμα πιο τυχαία την ανακοίνωση για την βόλτα και έστω και αν δεν γνώριζα κανένα... απλά έσκασα μύτη (μένω και προς τα πάνω οπότε βόλευε έτσι και αλλιώς)... και δεν το μετάνοιωσα καθόλου! Ευχαριστώ για το αυθόρμητο κέφι, το "καφασόφωνο" που μας συνόδευε μελωδικά σε όλη τη διαδρομή, για τις σφυρίχτρες, τα γέλια, την ξενάγηση...

Καλές ορθοπεταλίες και σύντομα ξανά γι'άλλες βόλτες!

Royaloak
Απών/απούσα

κάντε το πρωί. Βράδυ δεν με κρατάνε τα κουράγια μου. Δεν πρέπει να χάνω τον ύπνο μου. Είναι η μόνη δύναμη που πέρνω για να τραβάω τη μέρα. Χαλάει ο βιορυθμός μου μετά για μέρες και αρωσταίνω.

Σήμερα δουλεύω και δεν μπορώ ούτε τη βόλτα μόνη μου να κάνω. Ο καιρός είναι ο πρέπον για βόλτα μακράς διάρκειας και απόλαυσης. Κανονίστε να πάμε βόλτα και μετά για πεϊνιρλί στη Δροσιά, όπως είχε προτείνει κάποιος-α παλιά. Νομίζω η podilatofreak. Δεν την έχουμε διαβάσει τελευταία. Ελπίζω να είναι καλά. Να είσαστε καλά όλοι...

AfloEydK
Απών/απούσα

sigoyra den tha sai pia monaxikos kabalaris
kai sigoyra den tha to metanoiwseis

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..σπιτι σου !Το σκεφτηκαμε να περναγαμε απο κατω με κουδουνακια , φωνες κτλ. αλλα επειδη μαλλον θα τα καναμε χειροτερα δε το επιδιωξαμε.

Καλα εχω κανει τρελο update στον εξοπλισμο !!!
εκανα βιονικο το κρανος μου (σετακι με τη τσαντα-καβουκι) με hi-fi & handsfree (ξεχωριστα) . Φυσικα , επειδη ειμαστε καλλιτεχνες και κανουμε καλη δουλεια , δε φαινεται τιποτε παραξενο απ'εξω* , εκτος βεβαια απο το καλωδιο τυπου "matrix" που βγαινει απο το πισω μερος και εξαφανιζεται στην τσαντα!!!!τολμηστε το , αξιζει!

-Μαριε , κρανοφωνο οπως καταλαβες !
@automation :τερμα ο "δικαστης" .Αναβαθμίστηκα σε robocop χωρις το cop !
.
.
*Αν μπορεις να πεις το met parachute "συμβατικο''-ποσο μαλλον πανω σε strida! χαχαχασχαχαχα

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Η χθεσινή βόλτα ήταν μια πρωτόγνωρη ποδηλατική εμπειρία. Απόλυτα χορταστική: από τις 21:20 που έφυγα από τον Υμηττό μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα που γύρισα. Οι διαδρομές ήταν πολύ καλές (ΟΑΚΑ, Μαρούσι, Βριλήσσια, Μελίσια, Κηφισιά, Χαλάνδρι) και θα επαναληφθούν σύντομα αλλά μέρα και όχι νύχτα για να μας δει και ο κόσμος.
Την άλλη φορά όμως θα συναντηθούμε Πειραιά στην πλ. Κοραή για να πάμε ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΠΕΡΑΜΑ και το ραδιόφωνο θα παίζει λαϊκά τραγούδια.

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Παιδιά θέλω να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας στην βόλτα της Παρασκευής.

Προσωπικά έχτες το βράδυ κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η ευθύνη όταν οδηγείς φίλους σε μια διαδρομή που δεν την ξέρουν και σε εμπιστεύονται..

Την βόλτα που καναμε εχτές έχω κατα νου να μπορεί να γίνεται και μέρα αλλά με αναχώρηση το σταθμό του Αμαρουσίου και επίστροφή στον σταθμό του Αμαρουσίου. Αυτή η νέα εκδοχή είναι λιγότερη κουραστική απο την χτεσινή βόλτα αλλα το ίδιο ενδιαφέρουσα. Μάλιστα περιλάμβάνει και τον τρίτο "ξεχασμένο" ποδηλατοδρομο του Δήμου Αμαρουσίου στην οδο Μεσογείων που οδηγεί στα εκπαιδευτήρια Δούκά ( τον είχαν ζωγραφίσει με μπογιά το 2003-2004) αλλά μετά απο χρόνια εργολάβο εστρωσε νέα ασφαλτο και εξαφανιστηκε..

Και πάλι σας ευχαριστώ

θέμης

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Free Image Hosting

AfloEydK
Απών/απούσα

robostridas..................................................................

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

To Bike and Protect ;)

Νέλλη
Απών/απούσα

..πραγματικα φανταστικη η χθεσινη ποδηλατοβολτα!
Α!! Και σχετικα με τους ποδηλατοδρομους .. Αξιζουν πολυ! extra,πως πηγε τελικα η δουλεια σημερα; Πηγες στα καπακια οπως ελεγες;;

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

@ dthemix :respect !
@ γιαννη : at your service!
@ νελλη : ειχα μια περιεργη ενεργεια σημερα- ομολογω οτι δεν κουραστικα και πολυ χτες, αφου γυρισαμε σχετικα νωρις και ειχα και το αυτοκινητο στα μισα- και ολα πηγαν τελεια ! Βεβαια πηγα μιαμιση ωρα μετα και μολις επεστρεψα απο τη δουλεια κοιμηθηκα 1 ωρα (απο αυτες που μετρουν πολλαπλασια) αλλα..μια χαρα!
Στοιχημα οτι και συ μολις μπηκες σπιτι , ηθελες κι'αλλη βολτα !

Φαγαμε και κατι γλυκα χτες.......

roula
Απών/απούσα

xtravaganzagold wrote:

Φαγαμε και κατι γλυκα χτες.......

ειναι απο τα καλυτερα γλυκα που εχω φαει..
δυστυχως εμεις δεν τα τιμησαμε χθες λογω προγραμματισμενου ταξιδιου για σημερα το πρωι.
την επομενη φορα ωστοσο δεν θα μας γλυτωσουν...
επισης η βολτα ηταν πολυ καλη με ωραια παρεα.να το ξανακανουμε

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Πολυ Ωραια Βολτα Παιδια και ο Ξεναγος πολυ καλος.
Πολυ ωραια ατμοσφαιρα.

df
Απών/απούσα

τι ποδηλατοβόλτα ήταν αυτό ???
ήταν η βόλτα με τα λιγότερα αυτοκίνητα που έχουμε συναντήσει έως τώρα. μέσα στην ερημιά έπαθα κατάθλιψη.

ήταν η βόλτα με το πιό πολύμορφο ανάγλυφο .παρα λίγο και θα κάναμε και downhill. η αλήθεια είναι ότι τα έπαιξα λίγο.

η νυχτερινή βόλτα μέσα στο άλσος τι την θέλαμε??? άκου 30 ποδηλάτες μέσα στο πάρκο νυχτιάτικα και να αναβοσβήνουν τα φωτάκια???

και καλά αυτή την διαδρομή δίπλα στο μονότονο ρέμα ???? μπρρρρ πολύ υγρασία.

και οι λουκουμάδες που ήταν οι λουκουμάδες οοεεεοο??? νομίζετε ότι με τα σουβλάκια και τις κρέπες..... άντε τώρα.

λοιπόν πέρα την πλάκα παιδιά, η διαδρομή όλα τα λεφτά.
ο dthemix για να μας ευχαριστήσει και τον τροχονόμο έκανε και ξεναγός έγινε και όταν κουράστηκα έμεινε δίπλα μου, άψογος.
για κανονίστε να το κάνουμε σύντομα πάλι.

ΥΓ 1 xtravaganzagold από τα χτες αλλάζεις όνομα γίνεσαι ο blackstrida ή ο μαύρος ιππότης ή ο μαύρος σπαστός διάλεξε.

ΥΓ 2 τελευταίο γιατί μου άρεσε πολύ:
το καφασόφωνο του mario. η μουσική ωραία μπράβο σου

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

marios + super super mario

..
xtravaganzagold +(robocop-cop) x strida +(dark knight - night rider) +καβατζα + χατζατζαρης
=xtravaganzarobostridanightriderxtracavatzaxatzatzaris!

Marios
Απών/απούσα

την παλεύω τη μουσική του super mario στην τρομπέτα !! Αλλά η τρομπέτα-τρομπέτα (κατά το καρέτα-καρέτα), είναι λίγο μεγάλη και ακριβή για να παίζω ποδηλατώντας. Οπότε έχω βάλει στο μάτι μία άλλη, που είναι στο μέγεθος της σάλπιγγας που φέρνω στα τελευταία κρίτικαλ. http://www.thomann.de/gr/thomann_tr5_red_bbtaschentrompete.htm
Βέβαια για την ώρα δεν έχω μία, αλλά ελπίζω σιγάαα-σιγάαα να τα μαζέψω τα λεφτά.

άσχετο 1 : το παιδί, που δεν θυμάμαι το όνομά του, που μου έλεγε για τις μεγάλες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (ή πανταρίες που λέμε στο χωριό μου), αν έχει βρει από που/πως/πόσο, ας μου γράψει εδώ ή στο marios7(παπάκι)hotmail(τελεία)com

άσχετο 2 : την τετάρτη, στον άσιμο στο κύτταρο, 21.30 αρχίζει. Θα είμαι έξω από το κύτταρο από τις 21.00, για όποιον θέλει, που το είχα προτείνει τις προάλλες, να μπούμε παρέα.

AfloEydK
Απών/απούσα
xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..τι μανουλι ειναι αυτο ?
Α , ωραια , βρεθηκε η νυφη του φρανκενστ...εεε robostrida!

..thanks mate !

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Marios wrote:
την παλεύω τη μουσική του super mario στην τρομπέτα !! Αλλά η τρομπέτα-τρομπέτα (κατά το καρέτα-καρέτα), είναι λίγο μεγάλη και ακριβή για να παίζω ποδηλατώντας.

Μαριε , ασε την τρομπετα , δε χρειαζεται !!!δες αυτο..
http://www.youtube.com/watch?v=v0bKq3x74UE
(και τα υπολοιπα τραγουδια του-θα κανεις τρελα γελια!!!)

..αλλα και τους υπολοιπους :

http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=supermario+them...

..υπαρχει τρελα στον κοσμο...ευτυχως!

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

ολόιδιος με τον teaser. XAXAXAXAXAXA

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

ελα ρε.. ξερεις τι κανεις τωρα !
teasing στον teaser!1