ΘΗΣΕΙΟ2130 13/3 Μια φανταστικη βολτα..

144 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Ελάτε επάνω οεοεοε οεοεοεοε

Και ποδηλατόδρομο έχω (δύο) ωραίο ωραίο και στρωμένο. Και πάρκο έχω (δυο-τρία). Και ρεμματιά έχω.
Και "λουκουμάδες" έχω (Πολύγευστο) και 4Χ4 έχω (κάμποσα από τούτα) που θα "μείνουν" όταν δουν αρκετό κόσμο σε ποδήλατα βραδυάτικα.
Πάρε πάρε καλέ κυρία και γαύρο έχωωωωω

Ελάτε πάνω οεοεοεο οεοεοε

Με ξεχνάτε ότι στα Βόρεια είμαστε "ψηλά". Άρα στην επιστροφή δεν έχω ανάγκη τον ηλεκτρικό, έχω κατέεεεεβασμαααα

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

πρωτα απολα ειμαστε ΠΑΡΕΑΚΙ και οχι ομαδα κ αν δεν σας πειραζει να μην το ξανααναφερουμε.Την διαδρομη θα την αποφασισουμε δημοκρατικα την Παρασκευη εκτος αν εχει να προτεινει κατι καλοοοοοο.......
and now the news........
το μερος του ραντεβου αλλαζει
η ωρα οχι.
Σταθμος ΗΣΑΠ Ειρηνη
Παρασκευη 21,30
σε λιγο θα αλλαξει κ ο τιτλος απο τον xtra
φιλε automation σου ερχομαστε!!!!!!!!!!!!

df
Απών/απούσα

και εγώ μέσα

Marios
Απών/απούσα

μήπως να πάει πιο αργά η ώρα ?
δηλαδή να συναντηθούμε όσοι είναι κλασσικά 21.30 θησείο, για να ανεβούμε ποδηλατικά. Και έχουμε πει μια δεύτερη ώρα για όσους είναι να μας βρούνε πάνω κατευθείαν.
τι λέτε ? (απλά για να είναι και στάνταρ το 21.30 θησείο)

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Καλώς να έλθετε θα σας περιμένουμε με χαρά.
Συμφωνώ και εγώ με την ώρα. Ας πάει λίγο πιο αργά, για να είμαστε εντάξει στο ραντεβού και εγώ και ο djapal.
Όμως αν ανέβετε ποδηλατικά θα σας βγει η γλώσσα. Καλύτερα ανεβείτε με το τρένο (από Βικτώρια) και κατεβαίνετε μετά στην επιστροφή με το ποδήλατο.

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

απλα λεμε 21,30 για να φυγουμε κατα τις 10 10,15 σαν γνησιοι ελληναρες.
απλα ειναι πρακτικα δυσκολο να μπουμε ολοι μαζι στον ηλεκτρικο.
οποιος ειναι να αργησει δεν πειραζει.θα τον περιμενουμε.

Serenela_red
Απών/απούσα

...με το ποδηλατάκι και το Θησείο θα πάει χαμένο;;; κρίμα...

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

δεν τον φοβαμαι τον xtra κατι θα σκεφτει!!!!!!!!!

Serenela_red
Απών/απούσα

...την Ειρήνη με ρόδες...

Marios
Απών/απούσα

ας μην το αλλάξουμε τότε το 21.30 θησείο και απλά από τις 21.30 μέχρι τις 21.50 κάπου να φεύγουμε σιγά-σιγά με 2-3-4 τρένα για ειρήνη (μην μπούμε με την μία 20 ποδήλατα και φάμε κράξιμο). Και μόλις φτάσουν και οι τελευταίοι ξεκινάμε !
(αντί για βικτώρια μάλλον θα βολεύουν και τα πετράλωνα, μια στάση πριν, αλλά πιο καλά νομίζω)

stel1o5
Απών/απούσα

γιατί στην ειρήνη ρε παιδιά?
νομίζω οτι βολεύει περισσότερο το θησείο
αν δεν κάνω λάθος.

Serenela_red
Απών/απούσα

...το κέντρο είναι ΚΕΝΤΡΟ (το λέει και η λέξη).

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

mporei o kathenas na kanonisei na anevi pareaki me kapion allon apo to forum.apla emis grafoume to pou tha gini i teliki sinantisi.na se sigouros oti k moni sas na mpite sto treno mexri na ftasoume iina tha exoun mpi k alloi.opios theli as pai petrlona opios theli viktorio.i ousia tha ine mia.irini kai kata tis 10 tsoup,ksekiname.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Νομίζω ότι αυτό που λέει ο Marios είναι το καλύτερο.
Όντως από Πετράλωνα είναι καλύτερα, πας πιο εύκολα εκεί από το Θησείο απ' ότι αν πας από τη Βικτώρια.
Όμως καλό θα είναι να "σπάσουν" κάποιες ομάδες και προς Βικτώρια για όσους βολεύονται ώστε να μη μαζευτούν πολλοί γενικά σε ένα σταθμό και αρχίσουν να "γκαζώνουν" οι διάφοροι "υπεύθυνοι".
Σταδιακή άνοδος προς την Ειρήνη και αφετηρία το Θησείο στις 21:30 όπως λέει και ο τίτλος. Όλοι ευχαριστημένοι.
Άντε άντε ελάτε, μωρέ και Α και ΟΥ ποδήλατα παντού, παντού και στα ΒουΠου (μη με παρεξηγείτε, που και που τα "παίρνω στο κρανίο", χε χε).

Εννοείται πως Αιγέας και αλητογατοπαρέα έχουν διαρκή και μόνιμη πρόσκληση σε ότι διοργανώνεται ;-)

df
Απών/απούσα

τόσοι σταθμοί υπάρχουν πριν από την ειρήνη μπορεί να δείχνει δύσκολο για όσους δεν το εχουν ξανακάνει αλλά είναι πανεύκολο αντε να μαζευόμαστε

Serenela_red
Απών/απούσα

...ο σταθμός Ειρήνη σαν τόπος συνάντησης δε μοιάζει να έχει και πολλή ...ισορροπία, αν, βέβαια, απευθύνεται σε όλους τους ποδηλάτες της πόλης...

Marios
Απών/απούσα

καλό είναι να πάμε και σε καινούρια μέρη !!
συναντιώμαστε κανονικά 21.30 θησείο και σπάμε σε μικρές ομαδίτσες και ανεβαίνουμε !!
το πολυγευστον τι λέει ? αξίζει τον τίτλο του ?

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Δεν έχει πολύ ισορροπία, έχει όμως πολύ...άπλα :-)
Αστειεύομαι βέβαια. Έριξα μια ιδέα, δεν είναι δεσμευτικό και αν νομίζετε ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα, ή δεν θα πετύχει ας κανονιστεί κάτι άλλο. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το πει αυτό. Απλά εχθές κάναμε μία πολύ όμορφη βόλτα εδώ στα βόρεια και αμέσως σκεφτήκαμε ότι αξίζει να τη...μοιραστούμε :-)

vlasisnt
Απών/απούσα

automation wrote:
Η δική μας "ομάδα" στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία παρέα που δημιουργήθηκε μέσω του podilates.gr.
Στη λιγότερο από ένα έτος πορεία της έχουμε συμμετέχει σε κάμποσες εκδηλώσεις που σχετίζονται με το ποδήλατο. Έχουμε δώσει το παρόν και στις βόλτες της Παρασκευής. Το καλό είναι αυτό που κάναμε εχθές το βράδυ. Χωρίς προηγούμενο προγραμματισμό βγήκαμε για βόλτα τρεις φίλοι. Απλά. Στο δρόμο συναντήσαμε κι άλλους ποδηλάτες και τους είπαμε "ελάτε αν θέλετε". Όπου ποδηλάτης φίλος και όχι "δικός τους" ή "δικός μας". Είμαι "μέλος" των Β.Π. όπως είμαι "μέλος" και των "Αλητόγατων" που μας έχουν καλέσει να ποδηλατίσουμε μαζί τους και εμείς τους έχουμε καλέσει να κάνουν το ίδιο στα μέρη μας. Και θα το ξανακάνουμε.

Hello eimai kainourgios stou podilates.gr kai genika se sxesi me to podilato, tha ithela na rotiso an yparxei kapoia "omada" gia boreia proasteia perissotero! Meno agio stefano kai psaxno genika parees, ekdiloseis kai diadromes!
Eyxaristo!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Όπως είπα, είμαστε παρέα όχι ομάδα. Δραστηριοποιούμαστε στις περιοχές Αμαρουσίου, Κηφισιάς, Μελισσίων, Ηρακλείου, Χαλανδρίου και όχι μόνο.
Είσαι ευπρόσδεκτος να έρθεις όποτε θέλεις στις βόλτες μας. Stay tuned :)

df
Απών/απούσα

θα είναι ευκαιρία να κάνουμε και βόλτα μέσα στο ΟΑΚΑ για να δείτε τι ιδανικό μέρος για ποδηλατο είναι, θα πάμε και από την πλευρά της κεντρικής εισόδου για να δούμε τους τύπους που κάνουν ακροβατικά με τα ποδηλατάκια τους που κάποια από αυτά δεν έχουν καν πετάλια (αυτοί συνήθως μαζεύονται μετά τις 20:00 σχεδόν κάθε βράδυ)

GeorgeHH
Απών/απούσα

Διαφωνώ κάθετα ο κόσμος την ξέρει τη βόλτα στο θησείο, αν είναι να κανονιστεί Ειρήνη κάποια άλλη μέρα οκ εγω πάντως θα πάω θησείο και απο κει πάμε βόρεια άλλωστε εγώ το χω προτείνει πολλές φορές, παιδιά να μην αλλάξει το μέρος θα γίνει μπέρδεμα pls

(κάποιοι δεν έχουν internet)

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..και δεν εννοω τον σταθμο , αλλα μεταξυ σας !
αφηστε λιγο τα "εγω εδω" , "εσυ εκει " κτλ ..

..και μην κολλατε τοοοοοσο πια στον τιτλο..

αμα παει ετσι στις βολτες των αλητογατων θα φερναμε αλητες και γατια , ασε που στους λοκαλ θα διωχναμε με τις κλωτσιες οσους δεν ειναι "ντοπιοι" (λοκαλ)..!Φυσικα δεν ισχυει κατι τετοιο..

χαλαρα ρε παιδια , τοσο καζικι ειναι να παρουμε ενα τρενο και να ανεβουμε πανω ?..

..εγινε μια σκεψη να βολταρουμε βορεια προαστεια , και για να μην κουραστουμε στην ανηφορα ειπαμε να παρουμε το τρενο !
Αν ειναι τοοοοοοοοοσο προβλημα να παρουμε το τρενο , τι να πω..

Αν ειναι κατι που με προβληματιζει ειναι το οτι το πρωτο πραγμα που γινεται αμα καποιος δε θελει να ερθει παρεα , ειναι να πει " εγω θα κανω αυτο , οποιος θελει ερχεται !
..πολυ ομαδικο σαν σκεψη!

τελοσπαντων , πολλη βαβουρα για το τιποτε.. αποφασιστε εδω που θα βρεθουμε να το γραψω εγκαιρα στον τιτλο.Το κουρασαμε λιγακι..

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..και επειδη δε θα βγαλουμε ακρη ,

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21:30 , ΘΗΣΕΙΟ . Θα μαζευτουμε και θα κανονισουμε επιτοπου και αυτη , και την επομενη βολτα.

Α! για τους φιλους που δεν εχουν ιντερνετ , να τους δωσουμε τα κινητα μας να ενημερώνονται με αυτον τον τροπο.
Οποιος θελει , μαθαινει..

GeorgeHH
Απών/απούσα

Sorry για να γίνω κατανοητός αντέδρασα η αρχικη συνάντηση να γίνει Ειρήνη και όχι θησείο άλλο αν μετά πάμε στα βόρεια εννοείται, μην παρεξηγηθούμε κιόλας

Όλα καλά

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

ολα οκ!!!!
..δε πηγαινε ουτε για σενα ουτε για κανενα συγκεκριμενα !Εξαλλου ξερεις πολυ καλα να χειρίζεσαι παρομοια θεματα (και στο παρελθον θυμαμαι !).-sorry αν το εγραψα προχειρα και εμοιαζε παρεξηγήσιμο ..
Οπως σωστα λες , αν γινει η συνάντηση στην Ειρηνη θα ειναι πρακτικα καλυτερα , συμφωνω απολυτα ...

παντως , αφου σχεδον παντα καποια ατομα μαζευόμαστε συχνα στην βολτα της Παρασκευης , προτεινω να τα συζητησουμε απο κοντα κατι τετοια θεματα , μεθαυριο..

..απλα θα φροντισουμε να ενημερωσουμε οσους δεν εχουν ιντερνετ να μας παιρνουν ενα τηλεφωνακι για τις τελευταιες εξελιξεις.

ΘΗΣΕΙΟ 21:30 .Παρασκευη και θα τα λυσουμε ολα.

livan
Εικόνα livan
Απών/απούσα

...αλλα θα λείπω Παρασκευή. Φτου :(

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

χχαχαχαα!
ωραιος ο livan !

..το ωραιο παντως παιδια ειναι οτι αυτη η Παρασκευη , σαν εμπειρια , συνήθεια , ασχολία(οπως θελετε πειτε το ) ειναι ΠΟΛΥ σημαντικη για πολυ κοσμο.. δικαιολογημενη η οποια ανησυχία , ανυπομονησία , αγωνια..

VagkaR
Απών/απούσα

... μην ξεχνιόμαστε...!!!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

για να ειμαι ειλικρινης , δε το πιασα με την μια οτι εισαι εσυ ο vagkar ..βεβαια λιγο το "vag" , λιγο το south park..το 'πιασα!