Βrevet Νεμέας & αντοχή στα 150 χλμ. +++

204 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Ευχαριστώ Ροκα για τη βοήθεια
Τα φαρδιά (σακούλα)μίας χρήσης γάντια φοράω τώρα αλλά απ'εξω δεν τα έχω βάλει, θα δοκιμάσω να δω.

ntam
Εικόνα ntam
Απών/απούσα

Και καλά θα κάνεις ο καθένας οτι γουστάρει δεν το συζητάω!
Τις ταβέρνες πάντως δεν τις γνωρίζω....θα βάλω τα ραντάρ της μύτης μου όμως σε λειτουργία.
Ποιες 13 ώρες σε 3 θα έχω τελειώσει.....
Χαχαχαχαχα...

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

.......δεν μπαίνει μέσα ο αέρας και μπορεί να παραμείνει η θερμοκρασία του χεριού σταθερή.

ntam σε τρεις μέρες θα έχουμε γυρίσει πίσω

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

... πάρτε να χετε.....
ΛΟΙΠΟΝ, δεν ξέρω για ταβέρνες, ξέρω όμως ότι στο τελείωμα της 2ης ανηφορίτσας (1η ας πούμε ότι είναι το μελετάκι) είναι το χωριό Αγ. Βασίλειος (αν θυμάμαι καλά). Δεξιά, όπως ανεβαίνουμε, και πριν ξεκινήσει η κατηφόρα έχει ένα φούρνο, αλλά ΕΝΑ ΦΟΥΡΝΟ....!!!!!
Θα τον αναγνωρίσετε από τα Αθηναϊκά ΙΧ που θα έχουν παρκάρει και θα φορτώνουν ΚΑΡΒΕΛΑΡΕΣ ψωμί στο πορτμπαγκάζ, και από τις μυρωδιές που θα σας πάρουν. Τυρόπιτα ταψιού χωριάτικη, δική τους, όχι ετοιματζίδικα πράγματα κλπ κλπ κλπ.

Και φυσικά, στάση για σουβλάκια στον Ισθμό. Στην επιστροφή, με το στομάχι να παίζει κοντσέρτο, αν έχετε ώρα, επιβάλλεται. Εδώ έρχονται τα πούλμαν από την άλλη άκρη του χάρτη για σουβλάκια..... εμείς που περνάμε και απέξω.... ε?

ntam
Εικόνα ntam
Απών/απούσα

Καλή φάση και έτσι.
Εμείς σκεφτόμαστε να το κάνουμε για Ξυλόκαστρο αυτό,για 3ημερο.

Leone_gr
Εικόνα Leone_gr
Απών/απούσα

lyhadj wrote:
RockaRolla wrote:

ΟΚ, σου βγάζω το καπέλο. 1ον ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ. ΟΝΤΩΣ. ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ 100%
2ον ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΕΣΤΗ. Κρατάει πιο πολύ υγρασία από ότι τα full συνθετικά, αλλά σε κρατάει ζεστό και έχει όγκο (γεμίζει τα κενά... χεχε) ΟΠΟΤΕ ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ. Έχει ΞΑΝΑ-ενταχθεί στα μάχιμα ρούχα - για πολύ κρύο.

E, επιτέλους είδατε το φώς το αληθεινό με τα μερινό... Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου τόσο καιρό στο φορουμ για τα θετικά...ειδικά όταν μετά από ποδηλασία στα βουνά έχεις να κάτσεις και να μαγειρέψεις, να στήσεις σκηνή, να να να, μεσα στην υγρασία και κρύο, τα μάλλινα αυτά εσώρουχα είναι σωτήρια, ενώ τα συνθετικά μόλις καθήσεις γίνονται παγωμένα σαν πλαστικές σακούλες... Ασε που σε πολυήμερες εκδρομές δεν έχεις παρά να κουβαλήσεις ένα το πολύ δύο τέτοια γιατί όντως δεν μυρίζουν.. Στη δε διαδρομή που λέτε, ένας λόγος παραπάνω να αισθάνεστε στο σώμα κάτι ζεστό και να μη σας αποφεύγει από τη μυρωδιά ο κοινός θνητός που μπορεί να συναντήσετε..
Για πιο εμφανίσιμα υπάρχουν τα endura που έχει ο Λουκάς στα Μελίσσια, επίσης πολύ καλά και πιο "απαλά" είναι του wiggle τα DHB , και τα πιο φθηνά αλλά αθάνατα ειναι οι "φανέλες του παππού" (οχι όμως αυτές του tkant) που τις βρίσκεις και 10 ευρώ στην Ευριπίδου στο ύψος απέναντι από την Πραξιτέλους.
Ολα πλένονται στο πλυντήριο.

Από κάτω τι ακριβώς φοράτε στα κρύα;
Σκέφτομαι να πάρω ένα κολάν, το οποίο όμως εκτός από το ποδήλατο να μπορώ να το βάλω μέσα από φόρμα σε κανά παγωμένο ταξίδι. Επειδή έχω κόλλημα με τη φωτογραφία, δεν την παλεύει και πολύ έξω με 0 ή -!

Επίσης στο ποδήλατο, θα μπορώ να το φοράω και μόνο του σαν κολάν χωρίς κάτι από πάνω;
Καμιά πρόταση; Μερινό λέει για από κάτω; Χωρίς pad μιλάω πάντα και 30-50 ευρώ.
Δεν έχω ιδέα για από κάτω! Για πάνω έχω ενημερωθεί επαρκώς!

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Λοιπόν κατασκοπία..... σήμερα και καθώς γύρναγα από την δουλειά μου (Κόρινθος - Ναύπλιο) είδα πολλούς ''κουρσάρους'' να κάνουν προπόνηση στην περιοχή της Νεμέας...

ntam
Εικόνα ntam
Απών/απούσα

Πολύ προπόνηση πέφτει.......

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Ξέρεις για τι μιλάμε τώρα; Ξέρεις τι παίζεται;!;
Μιλάμε για το διαγαλαξιακό πρωτάθλημα των Μπρεβέ.
Άμα τερματίσεις πρώτος κατακτάς τον κόσμο....

Φαντάσου να είχε και σημασία το όλο πανηγυράκι :P

ntam
Εικόνα ntam
Απών/απούσα

Όντως ασ πούμε να κέρδιζε ο πρώτος καμιά ποδηλατάρα των 10000Ε.....
Ε ρε τι θα γινότανε......
Θα παίρναμε και αλυσίδες,λοστούς,δοκάρια παράλληλα με την ποδηλασία!!!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Είδα κι εγώ κάτι τύπους στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς μου που είχαν πλακωθεί στα κοψίδια και τις μπύρες.
Λες να είναι κι αυτοί για το brevet ??

RockaRolla Δεν υπάρχει περίπτωση να προσπεράσω το συγκεκριμένο φούρνο.

ntam
Εικόνα ntam
Απών/απούσα

Πάντως προσωπικά εάν αρχίσω τα μπυρόνια θα πρέπει να κοιμηθώ κανά δυό ωρίτσες μετά.....

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Η μπυρα φέρνει όντως υπνηλία, αλλά αν φάτε κάτι στον καλό τον φούρνο (που νομίζω οτι είναι ακριβώς όταν μπαίνουμε Χιλιομόδι, όπου τελειώνει η ανηφόρα και οχι στον ΑΓ.Βασίλειο), και πάτε στην Αρχαία Νεμέα, λίγο μετά από τη στροφή της διαδρομής σας, σχεδον απέναντι από τον αρχαίο ναό είναι το οινοποιείο του Παπαιωάννου - που αν τον πετύχετε εκεί, θα σας ποτίσει εξαιρετικά κρασιά και θα ενθουσιαστείτε από τα λόγια του. Θα κατέβετε τη πανέμορφη διαδρομή για Σουληνάρι, πετώνατας..τι μπύρες λέτε...

scooby14
Απών/απούσα

Γεια σε ολους. Εχω ενα fitness ποδηλατακι κανω καθε βδομαδα 20+20+20 αρκετα ανηφορικα και ενα 70αρι. Εχω ελπιδες να κατεβω σε κανα μπρεβετ και να τερμαρισω?? αν προσθεσω και κανα 70+ μεσα στην βδομαδα αργοτερα.?

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Αν διάβασες το θέμα από την αρχή και διάβασες τα
γραφόμενα του RockaRolla και τα δυο links με τις
διαδρομές που έχω γράψει, πιστεύω ότι την έχεις
την απάντησή σου.

Γενικά δεν είναι θέμα χιλιομέτρων όσο ψυχολογίας
και εξοπλισμού. Με άλλα λόγια αν δεν έχεις γάντια
ή σωστά ρούχα δεν θα τερματήσεις ή τουλάχιστον δε
θα τερματήσεις υγιής.

Επίσης, δεν υπάρχει το "αργότερα". Η βόλτα είναι
σε λιγες μέρες :)

scooby14
Απών/απούσα

Σωστα ρουχα εχω μαλλινα ισοθερμικα ,κολαν, γαντια ,μπακλαβα αντιανεμικο. καλτσες δεν εχω αλλα λυνεται νομιζω. το οτι εχω fitness(με ακρωτιμονα) και οχι κουρσα ειναι προβλημα?? κανενας ποιο αρχαριος θα κατεβει απο δω??
αργοτερα εννοω τα επομενα!
(μπορει να ναι και merino)

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

1. Νομίζω ότι η Λυδία τα θυμάται πιο καλά από μένα..... με τοπωνύμια δεν τα πάω καλά, έχω μνήμη χρυσόψαρου (3 δευτερόλεπτα...) και ότι θυμάμαι είναι "εικόνες" που άμα ξαναδώ συνδέω το όλο παζλ....

2. Τα 200 είναι 200. Άλλο 20+20+20, άλλο 100, άλλο 150 και άλλο 200.

3. Ο εξοπλισμός (ρούχα κλπ κλπ) έχει τόοοοοση βαρύτητα σε αυτά τα πρώτα brevet, λόγω ΚΡΥΟΥ και πιθανής βροχής. Τα Ανοιξιάτικα + Καλοκαιρινά + Φθινοπωρινά brevets φοράμε κοντό πάνω κάτω, γαντάκι κράνος και 'φύγαμε'. Μην στηρίζεστε ΜΟΝΟ στο ότι έχετε (ή δεν έχετε) καλό εξοπλισμό.... Δεν πάμε για χιονοπόλεμο....!!!!

4. Τα brevets δεν είναι πανυγυράκι. ΔΕΝ είναι ούτε αγώνας (όπως εννοούμε τους αγώνες ποδηλασίας).
Είναι δοκιμασία αντοχής και θέλησης..... (πωπω τι είπα πρωί-πρωί....). Βάζεις κάτω το κεφάλι (που και που θαυμάζεις και την φύση..... γιαυτό και επιλέγονται οι διαδρομές που επιλέγονται) και κάνεις πετάλι. Και όταν αρχίζεις και πονάς, όταν αρχίζεις και σκέφτεσαι να τα παρατήσεις, πρέπει να έχεις την θέληση να συνεχίσεις. Τα ξαναείπαμε. Τα brevets (ειδικά τα 200αρια) τα τερματίζεις "εγκεφαλικά".....

5. Για μένα είναι πιο σημαντική η προετοιμασία (γράψιμο πολλών πολλών χλμ που προηγείται κανα δυο μήνες πριν την έναρξη των brevets) παρά ο πολύ σωστός εξοπλισμός...
Στο 1ο μας το 2009, πήγαμε με σαφώς λειψό εξοπλισμό - για τόσο κρύο και κυρίως τόση βροχή - αλλά είχαμε εξασκηθεί 2 μήνες πριν στην ποδηλασία με κρύο και βροχή.... και είχαμε γράψει πολλά πολλά χλμ.

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Μη σας παραμυθιαζουν
οι παλιοσειρες.
Διαβαστε μια περιγραφη του RockaRolla
και θα καταλαβετε.
Φουρνοι
ψωμια
ταβερνες
μπριζολες
μακαροναδες

Κατι αλλο παιζει...
καλου-κακου ntam
παρε μαζι ενα εφεδρικο σετ μαχαιροπιρουνα
(αυτα ειναι ο "εξοπλισμος" που μας λενε)
Ολα τα αλλα για παστελια, ξηροκαρπια, ζελεδες και πατατακια
ειναι προβοκατσιες
για να μη γεμιζουν οι ταβερνες
και περιμενουν πολυ ωρα οι μαγκες

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

έλιωσα.....

Θυμάμαι σε παλιότερο ποστ που έγραφαν όσοι είχαν τερματίσει ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ στη διάρκεια....κατεβατά όλόκληρα.......!!!!
Αφού για κάποιους σκεπτόμασταν: .... αυτοί ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ? όλη την ώρα πρέπει να έτρωγαν...!!!!!

Λοιπόν, θέλει τροφή, καλή τροφή, αλλά όχι σε σημείο να βαρυστομαχιάσεις και να μην μπορείς να ανασάνεις. Επίσης, αν είναι να σταματάς κάθε πχ 40 λεπτά για να φας..... πάει πέταξε το πουλί. Θα πρέπει να συνηθίσετε να τρώτε πάνω στο ποδήλατο, την ώρα που κάνετε πετάλι.

Το οποίο μας οδηγεί σε ακόμα ένα hint: Επάνω στη σέλα, με χοντρές γαντάρες, κάνοντας ποδήλατο, ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Αν τουρτουρίζεις και λίγο.... ή αν οι γραμμές του πελοτον είναι σφικτές... εκεί είσαι ακόμα πιο δύσκολα. ΣΥΝΕΠΩΣ κάποια συσκευασίες τις έχουμε ΨΙΛΟΑΝΟΙΞΕΙ από πριν.... ή χρησιμοποιούμε αλουμινόχαρτο και polybag ...
.... έχουν φύγει παστέλια και μπαρίτσες σε γκρεμούς....!!!!
Εννοείται ότι: (α) ξέρουμε ΠΟΥ έχουμε βάλει ΤΙ και δεν ψάχνουμε μισή ώρα να βρούμε που έχουμε χώσει εκείνο το παστέλι... (β) άδειες συσκευασίες / περιτυλίγματα κλπ τα χώνουμε πάλι σε κάποια τσέπη και τα πετάμε σε κάποιο control / κάδο όταν σταματήσουμε. Δεν πιάνουν χώρο και δεν είναι βάρος.

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Βλέπεις πίσω από τις λέξεις φίλε ghandee ;)

@scooby14 και γενικότεα
Μπείτε στο pepa.gr και διαβάστε (με λίγο ζόρι)
τι λέει για τα brevet, τη συμμετοχή, τα διαδι-
καστικά, τους κανόνες κλπ κλπ. Θέλει λίγο
τρέξιμο η φάση διότι δεν είναι άντε πάμε το
πρωΐ να πάρουμε ένα νούμερο να συμμετάσχουμε.

Γενικά επιτρέπονται όλα τα ποδήλατο που έχουν
σαν "μηχανή" μόνο το κορμί μας επομένως δεν
υπάρχει "πρόβλημα" με το fitness σε αυτό το
κομμάτι. Εαν αναρωτιέσαι αν θα είναι πρόβλημα
στο πρακτικό κομμάτι, σου ξαναλέω ότι το εμπόδιο
είναι κυρίως ψυχολογικό και δεν σχετίζεται τόσο
με το ποδήλατο.

Για το θέμα των γευμάτων εν κινήσει βάλτε το μυαλό
να δουλέψει και βρείτε τρόπο να φτιάξετε ένα μικρό
"τραπεζάκι" στο τιμόνι ή όπου ώστε να βάζετε εκεί
μέσα τα φαγητά και να τα πιάνετε εύκολα. Επίσης δεν
περιμένουμε να πεινάσουμε για να φάσμε. Τα φαγητά
δεν είναι το ζουμί του Πανοραμίξ, θέλουν ώρα/ες για
να δράσουν.

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Λιγες μετατροπες θελει,
αλλα...
σ' επιασα Eaglos

Που μπορω να βρω το Brevetorama?
Ξερετε (Eaglos, Rocka και λοιποι συγγενεις)
αυτο το περιοδικο με τα "εστιατορια"
στα brevets?

ntam
Εικόνα ntam
Απών/απούσα

Σήμερα θα πάμε και για την κατάθεση της αίτησης στον Κρόνο Νικαίας rockarolla.
Πάντως προετοιμάζουμε ένα ''ειδικό'' ποδήλατο το οποίο θα ψήνει γουρουνόπουλα και αρνιά σε μορφή συνοδείας!!!
Πάντως όταν έβαλα το θέμα αυτό, μέχρι τώρα λίγες μέρες δηλαδή πρίν...πραγματικά σας μιλάω είναι τελείως διαφορετικό να κάνεις 150-200χλμ μόνος σου και τελείως διαφορετικά με καλή παρέα.Το έγραψα και πιο πάνω με την παρέα που πηγαίνουμε νομίζω οτι μπορούμε να πάμε Αλεξανδρούπολη και πίσω....ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ....
Άσχετο λίγη μπύρα μετα απο έντονη γυμναστική κάνει καλό στους μύες και για την ακρίβεια τους χαλαρώνει.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

.....πήγα σήμερα και πήρα μία φανέλα του παππού μακρυμάνικη με λεπτή ύφανση.
Στην αρχή ένιωσα έκπληξη για το πόσο λεπτή είναι. Είχα μείνει με την εικόνα της φανέλας που ήταν σε πάχος όσο ήταν και το μαλλί του προβάτου. Στη συνέχεια ένιωσα έκπληξη με τους μαγαζάτορες. Ήταν δύο μαγαζάκια κολλητά το ένα πιο μικρό από το άλλο. Ο ένας (ο εξ αριστερών όπως τους κοιτάμε) την είχε τη φανέλα 18 ευρώ και ο άλλος (ο εκ δεξιών) 28!! (ίδια φανέλα - ίδια μάρκα).
Πέρασα στη συνέχεια από την Ηφαίστου και έδωσα στο Χάρη την υπεύθυνη δήλωση και μου έδωσε το περίφημο κίτρινο πασαπόρτι.
Μου πήρε το ποδήλατο που είχα κλειδώσει απ' έξω και το έβαλε μέσα στο μαγαζί μέχρι να φτιάξουμε τα χαρτιά. Εδώ τα ψιλοτσιμπάνε μου είπε, αν και εξεπλάγη με το γεγονός ότι ήταν ήδη κλειδωμένο με ένα πέταλο.
Με έκοψε λίγο και με ρώτησε αν έχω εμπειρία. Του απάντησα δεν έχω πάει με πολλές. Την τελευταία την παντρεύτηκα κιόλας. Μετά άρχισε να μου λέει επεξηγηματικές λεπτομέρειες για τη διαδρομή. Πολύ βοηθητικές - τις ξέχασα όλες φεύγοντας από το μαγαζί.
Στη συνέχεια με ρώτησε αν το έχω ξανά κάνει και του απάντησα ότι έχω πάει Πάτρα. Με ρώτησε αν βρίζω (!!!) του απάντησα όλοι βρίζουμε καμιά φορά. Μου λέει οκ καλώς ήρθες στο κλαμπ των παλαβών.
-Θα έχεις παρέα ή θα πας μόνος;
-Γνωρίζω ένα παιδί που είχαμε ανέβει από Πάτρα.
-Με τους μπλε θα πας;
Δεν μου έχουνε κάνει ακόμη δήλωση πολιτικών φρονημάτων αλλά δεν νομίζω να είναι και του Σαμαρά. Το RockaRolla γνωρίζω, θα τον πάρω από πίσω κι όπου με βγάλει. Αν τρέχει πολύ θα του πετάξω το γάντζο με τον ελαστικό ιμάντα και θα τη βγάλω. Νομίζω αυτό εννοούν όταν λένε σε τραβάει η ομάδα στην ανηφόρα.
Το RockaRolla; Ωραία, είναι πρώτο παλικάρι. Μπορεί να μην ισορροπεί καλά πάνω στο ποδήλατο χωρίς τη γυναίκα, αλλά είναι κινητός οδηγός γκουρμέ. Αν τον ακολουθήσεις τουλάχιστον δεν θα πεινάσεις.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

απολαυστικός once more!
Του παππού από που την πήρες???διευθυνση θυμάσαι?

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

tkant wrote:
.....πήγα σήμερα και πήρα μία φανέλα του παππού μακρυμάνικη με λεπτή ύφανση.

Περνεις τις φανελες του παππου;
φτου σου αλητη.
τις ψαχνει ρε 'συ
οταν τελειωσεις τη δουλεια σου
βαλτες παλι πισω.
ξερεις. στο γνωστο μερος.

να σου πω και κατι αλλο:
τρωως και πιτα του παππου;

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Όπως ανεβαίνεις την Ευριπίδου, με το που φτάνεις στο ύψος της Πραξιτέλους, στο αριστερό σου χέρι είναι κολλητά το ένα δίπλα στο άλλο δύο μαγαζάκια με φανέλες (στην αρχή μπορεί να μην καταλάβεις ότι πρόκειται για δύο ξεχωριστά μαγαζιά) Ο Μουρούκης και ένας άλλος. Πήγαινε στον άλλο, τον αριστερό. Θα τον αναγνωρίσεις εύκολα. Έχει μία φωτογραφία της Παπαρήγα στο βάθος.

ghandee
Ο παππούς νομίζω δεν να τις χρειάζεται πια τις φανέλες. Τουλάχιστον την τελευταία φορά που του άναψα το καντήλι δεν έκανε θέμα.

Ά! ξέχασα να πω ότι μου την άφησε 16 ευρώ μετά από τη σχετική ερώτηση (τι καλύτερο μπορεί να γίνει;)

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

tkant wrote:
......
-Θα έχεις παρέα ή θα πας μόνος;
-Γνωρίζω ένα παιδί που είχαμε ανέβει από Πάτρα.
-Με τους μπλε θα πας;
Δεν μου έχουνε κάνει ακόμη δήλωση πολιτικών φρονημάτων αλλά δεν νομίζω να είναι και του Σαμαρά. Το RockaRolla γνωρίζω, θα τον πάρω από πίσω κι όπου με βγάλει. Αν τρέχει πολύ θα του πετάξω το γάντζο με τον ελαστικό ιμάντα και θα τη βγάλω. Νομίζω αυτό εννοούν όταν λένε σε τραβάει η ομάδα στην ανηφόρα.
.....

Ρε συ ΕΓΚΑΘΕΤΕ.... θα μας βγάλεις και όνομα....
Οι ΜΠΛΕ-δες έχουμε πάρει το όνομα λόγω ραντεβού στον Άλιμο, πρώην καφετέρια ΜΠΛΕ..... ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ. Οτιδήποτε δεν αφορά πετάλια, σέλες, καρβουνοκλωστές, ΜΩΤ, πολλά πολλά πολλά ΧΛΜ κλπ κλπ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.....

Αν πάτε από τον Χάρη Πλέγα, αφήστε ένα χρονικό περιθώριο πχ 30 λεπτά.... παρέα ψάχνει...... αν σε βάλλει κάτω ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ. Το όχημα ΠΑΝΤΑ το παρκάρει ΕΝΤΟΣ..... (στο βάθος του καταστήματος έχει 2-3 από τα δικά του.....).

Το γκρούπ θα πάει ΣΤΡΩΤΑ, ΣΤΑΘΕΡΑ, σε brevet-αδικους ρυθμούς, λίγες στάσεις και συντομότατες. ΔΕΝ πάμε με το κεφάλι κάτω, χαζεύουμε και την φύση, αλλά δεν ποζάρουμε κιόλας για να βγάλουμε φωτος....
ΑΥΣΤΗΡΑ ΔΥΑΔΕΣ, αλλαγές κάθε λίγο, όλοι τραβάνε από λίγο μπροστά, σε βλάβες / φουιτ κλπ συνήθως σταματάμε άπαντες (ανάλογα και με τον αριθμό των μελών, στην ανηφόρα κόβουμε - ο καθένας με το ρυθμό του, ανασυγκρότηση στην κορυφή, στις κατηφόρες ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΔΙΑ συνεχίζουμε να πατάμε σταθρεό πετάλι.

ntam
Εικόνα ntam
Απών/απούσα

Λές να έχει κόσμο σήμερα στον Κρόνο Νικαίας;

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

RockaRolla][quote=tkant wrote:
......
στις κατηφόρες ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΔΙΑ συνεχίζουμε να πατάμε σταθρεό πετάλι.

Στο αέρα εννοείς, χωρίς να πιάνει η αλυσίδα?

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Τι? Σήμερα δεν έχει ψηστήρι - μπρίζωμα?