πάντως όσοι είστε να πάτε.. περάστε μετά, από το γειτονικό νήμα να σας βραβεύσουμε...
είναι γνωστό σε όλη την οικουμένη...πως περα απ'ολα τάλλα, ο πάγος δημιουργεί και εγκαύματα..
... ο καιρός φτιάχνει....
Θα γλιτώσουμε τα χειρότερα.
Προσοχή θα έχει δυνατό Νοτιά....
Θα γλιτώσουμε από πάγους σε τίποτα ανήλιαγα σημεία... αλλά θα φάμε αέρα δυνατό, μάλλον σε όλη τη διαδρομή.
Επειδή και πέρυσι είχαμε ΚΑΡΓΑ ΚΟΝΤΡΑ αέρα σε όλη την επιστροφή... και θυμάμαι ότι η Μ.Ω.Τ. έπεσε κατακόρυφα...... ετοιμαστείτε για συντήρηση δυνάμεων, για δυνατό πετάλι και πάρτε και καλά φώτα μαζί σας...... (το πιάσατε το υπονοούμενο...).
.
.
.
ώ,ρε θα μαζευτεί ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ....
Θα γλιτώσουμε από πάγους σε τίποτα ανήλιαγα σημεία... αλλά θα φάμε αέρα δυνατό, μάλλον σε όλη τη διαδρομή.
Επειδή και πέρυσι είχαμε ΚΑΡΓΑ ΚΟΝΤΡΑ αέρα σε όλη την επιστροφή... και θυμάμαι ότι η Μ.Ω.Τ. έπεσε κατακόρυφα...... ετοιμαστείτε για συντήρηση δυνάμεων, για δυνατό πετάλι και πάρτε και καλά φώτα μαζί σας...... (το πιάσατε το υπονοούμενο...).
.
.
.
Περιμένω το Σάββατο σαν μικρό παιδάκι που την επόμενη μέρα θα πάει διακοπές ή θα πάει να του πάρουν δώρο........
Νομίζω οτι θα είναι απίστευτη εμπειρία!
Και μετά πάμε τον Μάρτιο στις 3 αν δεν κάνω λάθος,σωστά;
καλό δρόμο και καλή επιστροφή. Το μεθαυριανό θα ήταν και για μένα το 1ο μου brevet αλλά δυστυχώς, χτύπησε πένθος κι έμεινα με τη χαρά και την -επικυρωμένη- υπεύθυνη δήλωση στο χέρι... Ευελπιστώ να τα πούμε στην Αταλάντη.
(α ναι, ευχές στα διτροχο-ζωντανά σας απ'τον Αρχιμήδη και τη Πριγκηπέσσα, τα δικά μου ζωντανά)
αύριο τέτοια ώρα θα είμαστε στην ευρύτερη περιοχή της Νεμέας....
Μιλάμε για πααααααρα πολύυυυυ κόσμο.
Όποιος δεν έρθει ΔΥΣΚΟΛΑ θα ξαναζήσει παρόμοια εμπειρία (για Ελληνικά δεδομένα).
Γιορτή ποδηλάτου θα γίνει....
Από σχετική εμπειρία από το γύρο οινοποιείων ανατολική Αττικής.
Προσέχετε τους διπλανούς σας, πολύς κόσμος δεν έχει ξέρει πως
να στρίβει, να φρενάρει και γενικά να οδηγεί με άλλους δίπλα.
Μην ψαρώνεται από τα κολάν και τα Ευρώ ανάμεσα στα πόδια τους
και κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας. Επίσης μερικοί παίρνουν πολύ
στα σοβαρά την όλη φάση και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.
Μακρυά και αγαπημένοι.
Μακρυά και αγαπημένοι.
Τι έγινε; πήγατε; τερματίσατε; ζοριστίκατε;
Εγώ πήγα είδα ποδηλάτησα τερμάτισα.
Αλλά δέν είδα κανέναν γνωστό από σάς να με γνωρίσει και στούς άλλους...
Λοιπόν ξεκινήσαμε 8:00 ακριβώς 10 ποδήλατα(η παρέα μου).
Ο καιρός στην αρχή πραγματικά ήταν ιδανικός αλλά πριν τον ισθμό είχαμε μια αποχώρηση απο έναν απο μας γιατί του κόπηκε το λάστιχο(!!!).
Μέχρι τον ισθμό τα πράγματα όντως έρχονται πολύ εύκολα,έχει και κόσμο περνάει όμορφα η ώρα.
Απο εκεί και πέρα φτάνοντας προς Νεμέα θεωρώ οτι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής αφού είδα αρκετούς να δυσανασχετούν...
Μην πολυλογώ απο τα 10 ποδήλατα που είμασταν στην Νεμέα είχαμε μείνει 5....
Προς το Λέχαιο η διαδρομή για Ισθμό έρχεται πολύ εύκολα λόγω κατηφόρας,το κακό χθές ήταν οτι είχαμε κόντρα αέρα συνέχεια μετά τον Ισθμό...
Να σας πω την αλήθεια στο σημείο που κουράστηκα και μου βγήκε η κούραση ήταν απο τα 160ο χλμ μέχρι το 175ο χλμ και είχα και μία κράμπα στην δεξιά γάμπα στο 180ο χλμ. αλλά μετά για έναν περίεργο λόγο ήμουν πολύ καλά.
Δεν ξέρω εάν ήταν που έφτανα στο τέρμα ή κράτησα δυνάμεις,αλλά ήμουν εξαιρετικά.
Και το κέικ στο τέλος ήταν απίστευτο....χεχεχε.
Ένιωσα χαρά σαν μικρό παιδί.
Είμαι σίγουρος οτι θα το ξανακάνω.
Και μην ξεχνιόμαστε όσοι δεν είχαν φαΐ μαζί τους....άστα να πάνε....
Πήγαμε, τερματίσαμε, ζοριστήκαμε.
Σήμερα φτιάχνω το σκελετό του μυθιστορήματος. Αύριο ευελπιστώ να σας φέρω νέα.
Που ήσουνα ρε Βαγγέλη; Δεν σε πήρε το μάτι μου πουθενά.
Σφράγισα για εκκίνηση 8 και 5, μετά από εικοσάλεπτο αναμονή στήν ουρά...
Τερμάτισα σε 12ώρες 25 λεπτά...
Το ενδιάμεσο ημουν κάπου στή διαδρομή με στάσεις σφραγίσματος και ανεφοδιασμού με νερό και με μία δεκαπεντάλεπτη στάση στην επιστροφή Αγ. Θεοδώρους για τυρόπιτα και κουλούρι και προετοιμασία για νύχτα ( γιλέκο, φώτα κλπ).
Στην διαδρομή επιλέγω μοναχικά καθώς δέν θέλω ούτε να με περιμένουν ούτε να περιμένω κάποιον...Συνήθως με ισοδύναμους αναβάτες μπορείς να είσαι κοντα...Μια εσύ μπροστά μιά εκείνοι..Οταν τύχει να βρεθώ με φίλους σε τέτοια φάση, έχουμε ο ένας το νού του στούς άλλους.
Η κλιμακωτή εκκίνηση και η καθυστερηση στο σφράγισμα φέτο, δημιούργησε μια διασπορά και έτσι άν κάποιος με τον δικό μου ρυθμό ξεκίνησε λίγο πρίν ή λίγο μετά από εμένα...δέν συναντηθήκαμε καθόλου.
.......είσαι ίσως ο μοναδικός ποδηλάτης που δεν με προσπέρασε. Έκανα κι εγώ τον ίδιο χρόνο (12:30) αλλά ξεκίνησα στις 7:30πμ. Οπότε είχαμε μάλλον σταθερά μισή ώρα απόσταση.
άντε ρε .... ξεκινάτε... περιμένω να δω εντυπώσεις και σχόλια. Προτάσεις για βελτίωση τόσο της διοργάνωσης όσο και προσωπικής του καθενός....
Με τον Θόδωρα βρεθήκαμε στην εκκίνηση, και μετά και στα διυλιστήρια.
Τον είδα δυνατό, είχε εξοπλιστεί πολύ καλά, είχε καλή διάθεση, φαινόταν με δυνάμεις και με απόφαση "να το παλέψει το τέρας".
Φυσικά τα κατάφερε.
Είδα πολύ κόσμο αλλά μάλλον τους περισσότερους τους ξέρω από το άλλο φόρουμ.
Τον Βαγγέλη δεν τον είδα. Μάλλον άργησε να ΄ρθει και να σφραγίσει (από όσο διάβασα στα σχόλιά του).
Η παρέα μας ξεκίνησε με πολλές δυνάμεις (σφραγίσαμε κάπου 7.40 ξεκινήσαμε κάπου 7.55). Καμμιά 12αρια, με καλή διάθεση, με δυνάμεις, με κέφι, με πειράγματα και στρωτό γρήγορο ρυθμό. Ο "αρχηγός" Φράνκι είχε γράψει κάτι για 8.30 - 9.00 ώρες και μάλλον κάποιοι τον πίστεψαν..... και μας έβγαλαν τα σηκώτια σε κανα δυο σημεία.
Όλο το "πηγαινε" και μέχρι και το τελευταίο κοντρόλ είμασταν σταθερά μαζί, σταθερά γρηγοροι. Μια δυο ατυχίες (σκασμένο λάστιχο στην Κινέτα, μια πτώση στις κατηφόρες του Χαλικίου) τις αντιμετωπίσαμε ΟΜΑΔΙΚΑ όπως αρμόζει στους ΜΠΛΕ-δες.... (χεχε... ευλογάμε και λίγο τα γένια μας....)
Μετά τα διυλιστήρια, σπάσαμε, κάποιοι πιο γρήγοροι με αρκετές δυνάμεις ακόμα φύγαν μπροστά .... για ένα σπριντ των 40 χλμ..... Οι υπόλοιποι μείναμε σε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς, λόγω και του κόντρα αέρα.
Τερματίσαμε τελικά στις 17.20 αν θυμάμαι καλά....
Ο καιρός μας έκανε τρελά χατήρια. Η διαδρομή γνωστή. Η διοργάνωση άψογη. Στα κοντρόλ πολύς κόσμος, έμπειρος, γρήγορος και με καλό support. Η παρέα πολύ καλή και μεγάλη.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Συγχαρητήρια σε όσους έλαβαν μέρος.
Διπλά συγχαρητήρια σε όσους τερμάτισαν.
Όσοι δεν δοκίμασαν, ας διαβάσουν, ας "ψηθούν" λιγάκι, και τους περιμένουμε σε κάποιο επόμενο.
Το γράφουμε πάντα: Αν Δεν Δοκιμάσεις, Ποτέ Δεν Θα Μάθεις Αν Τελικά "Το'χεις".
Μας βγάλατε τη ψυχή τόσες μέρες, μας κάνατε να παραμιλάμε και να ζηλεύουμε, περιμέναμε πως και πως να μας "ψήσετε" κι εμάς τους μικρούς και άμαθους κι αντί να γυρίσετε και να γράψετε κανα δυό μέτρα σεντονι ο καθένας έρχεστε ένας ένας και γράφετε δυό γραμμές λέγοντας: "εγώ ξεκίνησα 7.55 έκανα 12 ώρες και 30 λεπτά, είχε λίγο αέρα στη διαδρομή στα διυληστήρια, μ' έπιασε κόψιμο από το δεύτερο σουβλάκι στη νεμέα αλλά τελικά τα κατάφερα"...
Δηλαδή ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ BREVET? Οι μετρήσεις ωρών και μπωφόρ? Καμιά ανάλυση? Κανά κουτσομπολιό? Κανά αλμυρό ή ξυνό? Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α? Ν-Α-Δ-Α? Αμαρτία που κάνω UP στο θέμα και δεν τ' αφήνω να κρυφτεί αλλά λέω μήπως κάποιος δώσει καμιά λεπτομέρεια παραπάνω... μπας και ταξιδέψουμε κι εμείς μαζί σας...
Ουφ - είχα υποσχεθεί στο ποδηλατάκι ότι θα το πάω σε ένα brevet. Το πήγα στη Χαλκίδα. Μετά του υποσχέθηκα ότι θα τερματίσουμε σε ένα brevet. Το κάναμε κι αυτό. Ελπίζω να ικανοποιήθηκε και να μη ζητά κι άλλα...
Με το Βαγγέλη βρεθήκαμε σε κάποια κομμάτια της διαδρομής, αλλά μόνο στο τέρμα αναγνώρισε ο ένας τον άλλο.
Εκτός από τους μάχιμους κουρσάδες, υπήρχαν και αρκετοί τουρίστες σαν και το λόγου μου (σίδερο, απλά παπούτσια και καλουπιέδες), κάποιοι με ωραία παλιά κουρσάκια (είδα ένα Bataglin και ένα Velosolex), κάποιοι με Fitness ή ακόμα και Trekking και βέβαια ο μάγκας με το Dahon.
Εντυπωσιακή η μετάβαση από το "τι στο $#$#@ κάνω εδώ πέρα ρε %$@%$# μου. Δεν ξαναέρχομαι στο $#@$@#brevet" της ανηφόρας στην μελέτη της διαδρομής του επόμενου brevet.
Μάλλον πάντως δε συνιστάται για αδυνάτισμα. Χάνεις 8.000 θερμίδες από την προσπάθεια και παίρνεις 10.000 από τη μάσα.
.....κάλτσα στο κεφάλι με δύο τρύπες φτιάχνεις μπαλακλάβα.
Έχει να πέσει πολύ γέλιο με το ντύσιμό μας...........που να ανοίξει και το τριώδιο !
.
.
.
ρε σεις βαλτοί είστε να με στείλουν σπίτι μου... είμαι στο γραφείο διαβάζω και γελάω σαν ηλίθιος... (που είμαι....)
πάντως όσοι είστε να πάτε.. περάστε μετά, από το γειτονικό νήμα να σας βραβεύσουμε...
είναι γνωστό σε όλη την οικουμένη...πως περα απ'ολα τάλλα, ο πάγος δημιουργεί και εγκαύματα..
Καλή ιδέα είναι να έρθουμε γυμνοί και να φοράμε μόνο χειρουργικές στολές

Αυτό με την κάλτσα απέξω μάρεσε περισσότερο,πάνω απο το παπούτσι.
Πάντως ο καιρός δείχνει να φτιάχνει....τουλάχιστον μέχρι την Νεμέα,διότι μετά δείχνει βροχές,στο χειρότερο σημείο rockarolla!!!
.

.
.
Να πάμε και εμείς? Στους φούρνους και στις μακαρονάδες?

Να δίνουμε χέρι χερι μπωλ με μακαρονάδα ή πολτοποιημένη σε σωληνάριο να τρώγεται πιο εύκολα?
Περιμένω το Σάββατο σαν μικρό παιδάκι που την επόμενη μέρα θα πάει διακοπές ή θα πάει να του πάρουν δώρο........
Νομίζω οτι θα είναι απίστευτη εμπειρία!
Και μετά πάμε τον Μάρτιο στις 3 αν δεν κάνω λάθος,σωστά;
καλό δρόμο και καλή επιστροφή. Το μεθαυριανό θα ήταν και για μένα το 1ο μου brevet αλλά δυστυχώς, χτύπησε πένθος κι έμεινα με τη χαρά και την -επικυρωμένη- υπεύθυνη δήλωση στο χέρι... Ευελπιστώ να τα πούμε στην Αταλάντη.
(α ναι, ευχές στα διτροχο-ζωντανά σας απ'τον Αρχιμήδη και τη Πριγκηπέσσα, τα δικά μου ζωντανά)
a gift
για όσους πάνε!
αύριο τέτοια ώρα θα είμαστε στην ευρύτερη περιοχή της Νεμέας....

Μιλάμε για πααααααρα πολύυυυυ κόσμο.
Όποιος δεν έρθει ΔΥΣΚΟΛΑ θα ξαναζήσει παρόμοια εμπειρία (για Ελληνικά δεδομένα).
Γιορτή ποδηλάτου θα γίνει....
Πόσες συμμετοχές έχουμε ξέρετε;Μέχρι την προηγούμενη Πέμπτη ήξερα οτι θα είναι 300+.
Ο καιρός τελικά τι θα γίνει;Κάθε ώρα αλλάζει!!!
καλά να περάσετε παιδιά και καλό τερματισμό σε όλους σας. !
Μακρυά και αγαπημένοι.
+10000
Καλη πετυχισια για αυριο
και πανω απ' ολα
E-N-J-O-Y!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...
Μακάρι να συμμετείχα σε όσα περισσότερα μπορούσα...
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!
Μία μεγάλη προτροπή και ένα τρανό παράδειγμα για όλους εμάς που αγαπάμε το ποδήλατο!
Τι έγινε; πήγατε; τερματίσατε; ζοριστίκατε;
Εγώ πήγα είδα ποδηλάτησα τερμάτισα.
Αλλά δέν είδα κανέναν γνωστό από σάς να με γνωρίσει και στούς άλλους...
Τι; Ετσι θα τη βγαλεις; Με 2 γραμμες;
Λεγε!
Ονοματα, διευθηνσεις, τηλεφωνα.
Ολα θα τα πεις!!!
Λοιπόν ξεκινήσαμε 8:00 ακριβώς 10 ποδήλατα(η παρέα μου).
Ο καιρός στην αρχή πραγματικά ήταν ιδανικός αλλά πριν τον ισθμό είχαμε μια αποχώρηση απο έναν απο μας γιατί του κόπηκε το λάστιχο(!!!).
Μέχρι τον ισθμό τα πράγματα όντως έρχονται πολύ εύκολα,έχει και κόσμο περνάει όμορφα η ώρα.
Απο εκεί και πέρα φτάνοντας προς Νεμέα θεωρώ οτι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής αφού είδα αρκετούς να δυσανασχετούν...
Μην πολυλογώ απο τα 10 ποδήλατα που είμασταν στην Νεμέα είχαμε μείνει 5....
Προς το Λέχαιο η διαδρομή για Ισθμό έρχεται πολύ εύκολα λόγω κατηφόρας,το κακό χθές ήταν οτι είχαμε κόντρα αέρα συνέχεια μετά τον Ισθμό...
Να σας πω την αλήθεια στο σημείο που κουράστηκα και μου βγήκε η κούραση ήταν απο τα 160ο χλμ μέχρι το 175ο χλμ και είχα και μία κράμπα στην δεξιά γάμπα στο 180ο χλμ. αλλά μετά για έναν περίεργο λόγο ήμουν πολύ καλά.
Δεν ξέρω εάν ήταν που έφτανα στο τέρμα ή κράτησα δυνάμεις,αλλά ήμουν εξαιρετικά.
Και το κέικ στο τέλος ήταν απίστευτο....χεχεχε.
Ένιωσα χαρά σαν μικρό παιδί.
Είμαι σίγουρος οτι θα το ξανακάνω.
Και μην ξεχνιόμαστε όσοι δεν είχαν φαΐ μαζί τους....άστα να πάνε....
Πήγαμε, τερματίσαμε, ζοριστήκαμε.
Σήμερα φτιάχνω το σκελετό του μυθιστορήματος. Αύριο ευελπιστώ να σας φέρω νέα.
Που ήσουνα ρε Βαγγέλη; Δεν σε πήρε το μάτι μου πουθενά.
Σφράγισα για εκκίνηση 8 και 5, μετά από εικοσάλεπτο αναμονή στήν ουρά...
Τερμάτισα σε 12ώρες 25 λεπτά...
Το ενδιάμεσο ημουν κάπου στή διαδρομή με στάσεις σφραγίσματος και ανεφοδιασμού με νερό και με μία δεκαπεντάλεπτη στάση στην επιστροφή Αγ. Θεοδώρους για τυρόπιτα και κουλούρι και προετοιμασία για νύχτα ( γιλέκο, φώτα κλπ).
Στην διαδρομή επιλέγω μοναχικά καθώς δέν θέλω ούτε να με περιμένουν ούτε να περιμένω κάποιον...Συνήθως με ισοδύναμους αναβάτες μπορείς να είσαι κοντα...Μια εσύ μπροστά μιά εκείνοι..Οταν τύχει να βρεθώ με φίλους σε τέτοια φάση, έχουμε ο ένας το νού του στούς άλλους.
Η κλιμακωτή εκκίνηση και η καθυστερηση στο σφράγισμα φέτο, δημιούργησε μια διασπορά και έτσι άν κάποιος με τον δικό μου ρυθμό ξεκίνησε λίγο πρίν ή λίγο μετά από εμένα...δέν συναντηθήκαμε καθόλου.
.......είσαι ίσως ο μοναδικός ποδηλάτης που δεν με προσπέρασε. Έκανα κι εγώ τον ίδιο χρόνο (12:30) αλλά ξεκίνησα στις 7:30πμ. Οπότε είχαμε μάλλον σταθερά μισή ώρα απόσταση.
άντε ρε .... ξεκινάτε... περιμένω να δω εντυπώσεις και σχόλια. Προτάσεις για βελτίωση τόσο της διοργάνωσης όσο και προσωπικής του καθενός....
Με τον Θόδωρα βρεθήκαμε στην εκκίνηση, και μετά και στα διυλιστήρια.
Τον είδα δυνατό, είχε εξοπλιστεί πολύ καλά, είχε καλή διάθεση, φαινόταν με δυνάμεις και με απόφαση "να το παλέψει το τέρας".
Φυσικά τα κατάφερε.
Είδα πολύ κόσμο αλλά μάλλον τους περισσότερους τους ξέρω από το άλλο φόρουμ.
Τον Βαγγέλη δεν τον είδα. Μάλλον άργησε να ΄ρθει και να σφραγίσει (από όσο διάβασα στα σχόλιά του).
Η παρέα μας ξεκίνησε με πολλές δυνάμεις (σφραγίσαμε κάπου 7.40 ξεκινήσαμε κάπου 7.55). Καμμιά 12αρια, με καλή διάθεση, με δυνάμεις, με κέφι, με πειράγματα και στρωτό γρήγορο ρυθμό. Ο "αρχηγός" Φράνκι είχε γράψει κάτι για 8.30 - 9.00 ώρες και μάλλον κάποιοι τον πίστεψαν.....
και μας έβγαλαν τα σηκώτια σε κανα δυο σημεία.
Όλο το "πηγαινε" και μέχρι και το τελευταίο κοντρόλ είμασταν σταθερά μαζί, σταθερά γρηγοροι. Μια δυο ατυχίες (σκασμένο λάστιχο στην Κινέτα, μια πτώση στις κατηφόρες του Χαλικίου) τις αντιμετωπίσαμε ΟΜΑΔΙΚΑ όπως αρμόζει στους ΜΠΛΕ-δες.... (χεχε... ευλογάμε και λίγο τα γένια μας....
)
. Οι υπόλοιποι μείναμε σε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς, λόγω και του κόντρα αέρα.
Μετά τα διυλιστήρια, σπάσαμε, κάποιοι πιο γρήγοροι με αρκετές δυνάμεις ακόμα φύγαν μπροστά .... για ένα σπριντ των 40 χλμ....
Τερματίσαμε τελικά στις 17.20 αν θυμάμαι καλά....
Ο καιρός μας έκανε τρελά χατήρια. Η διαδρομή γνωστή. Η διοργάνωση άψογη. Στα κοντρόλ πολύς κόσμος, έμπειρος, γρήγορος και με καλό support. Η παρέα πολύ καλή και μεγάλη.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Συγχαρητήρια σε όσους έλαβαν μέρος.

Διπλά συγχαρητήρια σε όσους τερμάτισαν.
Όσοι δεν δοκίμασαν, ας διαβάσουν, ας "ψηθούν" λιγάκι, και τους περιμένουμε σε κάποιο επόμενο.
Το γράφουμε πάντα: Αν Δεν Δοκιμάσεις, Ποτέ Δεν Θα Μάθεις Αν Τελικά "Το'χεις".
Μας βγάλατε τη ψυχή τόσες μέρες, μας κάνατε να παραμιλάμε και να ζηλεύουμε, περιμέναμε πως και πως να μας "ψήσετε" κι εμάς τους μικρούς και άμαθους κι αντί να γυρίσετε και να γράψετε κανα δυό μέτρα σεντονι ο καθένας έρχεστε ένας ένας και γράφετε δυό γραμμές λέγοντας: "εγώ ξεκίνησα 7.55 έκανα 12 ώρες και 30 λεπτά, είχε λίγο αέρα στη διαδρομή στα διυληστήρια, μ' έπιασε κόψιμο από το δεύτερο σουβλάκι στη νεμέα αλλά τελικά τα κατάφερα"...
Δηλαδή ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ BREVET? Οι μετρήσεις ωρών και μπωφόρ? Καμιά ανάλυση? Κανά κουτσομπολιό? Κανά αλμυρό ή ξυνό? Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α? Ν-Α-Δ-Α? Αμαρτία που κάνω UP στο θέμα και δεν τ' αφήνω να κρυφτεί αλλά λέω μήπως κάποιος δώσει καμιά λεπτομέρεια παραπάνω... μπας και ταξιδέψουμε κι εμείς μαζί σας...
Καλά σας λέει ωρε :)
Εγώ για την πλάκα μου πήγα δυο βόλτες και έγραψα
σεντόνια να γουστάρουμε. Δώστε κείμενα στο λαο!!
Φαγητά, εξοπλισμό, ατυχήματα, κάγκουρες
Τελικα το brevet δεν ειναι
να σηκωθεις τη μερα εκεινη.
ουτε να κανεις 200km σε μια μερα
και "τι να μου πεις και συ ρε αφεντικο"
Brevet ειναι να πας
και να γυρισεις εδω να γραψεις
σεντονιπανόΟυφ - είχα υποσχεθεί στο ποδηλατάκι ότι θα το πάω σε ένα brevet. Το πήγα στη Χαλκίδα. Μετά του υποσχέθηκα ότι θα τερματίσουμε σε ένα brevet. Το κάναμε κι αυτό. Ελπίζω να ικανοποιήθηκε και να μη ζητά κι άλλα...
Με το Βαγγέλη βρεθήκαμε σε κάποια κομμάτια της διαδρομής, αλλά μόνο στο τέρμα αναγνώρισε ο ένας τον άλλο.
Εκτός από τους μάχιμους κουρσάδες, υπήρχαν και αρκετοί τουρίστες σαν και το λόγου μου (σίδερο, απλά παπούτσια και καλουπιέδες), κάποιοι με ωραία παλιά κουρσάκια (είδα ένα Bataglin και ένα Velosolex), κάποιοι με Fitness ή ακόμα και Trekking και βέβαια ο μάγκας με το Dahon.
Εντυπωσιακή η μετάβαση από το "τι στο $#$#@ κάνω εδώ πέρα ρε %$@%$# μου. Δεν ξαναέρχομαι στο $#@$@#brevet" της ανηφόρας στην μελέτη της διαδρομής του επόμενου brevet.
Μάλλον πάντως δε συνιστάται για αδυνάτισμα. Χάνεις 8.000 θερμίδες από την προσπάθεια και παίρνεις 10.000 από τη μάσα.
Άντε, πάμε γι' άλλα.
Γράφω αλλά έχω το αργό πληκτρολόγιο σήμερα. Είμαι ακόμη στο Μελετάκι.