Βrevet Νεμέας & αντοχή στα 150 χλμ. +++

204 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Πάντως.... για να επανέλθω στο θέμα, οι φούρνοι είναι όντως δύο, ένας στο τέλος της ανηφόρας πριν μπούμε στο Χιλιομόδι και έχει μεγάλο παρκινκ, και ο δεύτερος επίσης καλός, ίσως καλύτερος σε ψωμί, αλλά χωρίς πολύ ποικιλία σε τυρόπιτες είναι μέσα στον Άγιο Βασίλειο δίπλα ακριβός στο 1ο βενζινάδικο (BP νομίζω)όπως μπαίνουμε δεξιά.

ntam
Εικόνα ntam
Απών/απούσα

e;

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Μιλάει για το τεχνικό κομμάτι του Brevet αλλά
που να καταλάβεις εσύ από αυτα :P

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Αυτό το κομμάτι δεν θέλει ειδική προπόνηση?

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

......αφού είπε ο άνθρωπος ότι δεν έχει ξαναπάει σε brevet

ntam
Εικόνα ntam
Απών/απούσα

ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ..........

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

ntam wrote:
ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ..........

Σε δουλευουνε ρε φιλε.
για να σου σπασουν το τσαμπουκα
μη και τους τα καρβελια
και τις τυροπιτες.
μη μασας τωρα.
μασα στις ταβερνες

ntam
Εικόνα ntam
Απών/απούσα

Δεν ασχολούμαι.........

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

ΕΛΠΙΖΩ όσοι ψήνονται για την Νεμέα, να εκμεταλλεύτηκαν το ΣΚ που πέρασε.
Ήταν ιδανικό για να γράψετε χλμ, να τεστάρετε εξοπλισμό, να δείτε πως είναι να ποδηλατείς με κρύο και ελάχιστο ψιλόβροχο.

Να υπενθυμίσω ότι η υπ. δήλωση προς την ΠΕΠΑ - για την συμμετοχή - θέλει "γνήσιο υπογραφής", μην τρέχετε τσάμπα.....

Λοιπόν, είχαμε ένα χρόνο να πάμε προς Κόρινθο..... Η άσφαλτος είναι όπως ήταν, χωρίς πολλές αλλαγές (ψιλοκαλή), και η κίνηση ΙΧ+Φορτηγών όπως την θυμόμασταν (Σάββατο πρωί.... υποθέτω έτσι θα είναι και στο Σάββατο του brevet).... υπάρχουν, εκεί δίπλα, αν προσέχεις σε προσέχουν...
Τα σκυλιά έχουν αυξηθεί, ειδικά στο Μελετάκι (και στην ανηφόρα και στην κατηφόρα) είδαμε πολύ πράμμα, γαύγισαν, μας ακολούθησαν, δεν μας ενόχλησαν.
Επίσης είδαμε ένα μικρό γκρουπάκι κουρσάδες και 2-3 ξέμπαρκους. Περιμέναμε πολύ περισσότερους. Ίσως βγήκαν την Κυριακή με τις λιακάδες....

Θοδωρή τι έκανες ΣΚ?

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Την Παρασκευή γύριζα από τη δουλειά και συνάντησα κάτι γνωστούς. Ένας εκ των οποίων παρατήρησε ότι παρά το ποδήλατο που κάνω δεν έχει πέσει η κοιλιά. Του εξήγησα κι εγώ με τη σειρά μου ότι το αυτοκίνητο για να κινηθεί χρειάζεται βενζίνη. Το καύσιμο αυτό το μεταφέρει μέσα σε ένα δοχείο που το λέμε ρεζερβουάρ. Το ίδιο γίνεται και με τους ποδηλάτες. Για να κινηθούν χρειάζονται να καταναλώσουν τρόφιμα.
Έ, απλά δικό μου το ρεζερβουάρ είναι γεμάτο επειδή επίκειται brevet.

Αυτή την εβδομάδα όμως κάνω σε καθημερινή βάση πενήντα πέντε χιλιόμετρα πήγαινε έλα στη δουλειά.
Έφτιαξα ένα ζευγάρι poggies DIY (θα ανεβάσω αναλυτικές οδηγίες για όποιον ενδιαφέρεται) και τέλος δεν ξανά αγοράζω πλαστικές μπλούζες ποδηλασίας. Από δω και πέρα μόνο μάλλινες. Βρώμα τέλος.

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Για τα Pogies πήρες υλικά από κάπου ή έκοψες παλιό μπουφαν;

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

από την Ευριπίδου με 6 ευρώ και μου έμεινε και υπόλοιπό για ένα τσαντάκι που θέλω να φτιάξω. Εσωτερική επένδυση θα βάλω από μία παλιά μπλούζα και είμαι οκ.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Στην Μιαούλη (παράλληλη της Αθηνάς) λίγο μετά από την πίσω έξοδο του μετρο, έχει μαγαζί που πουλάει πλαστικά υφάσματα όπως έχουν τα αντιανεμικά και "κορντούρες" γύρω στα 1-2 ευρώ το μέτρο. (τιμή του κάποτε). Επίσης βρίσκει κανείς και πολύ φθηνό ύφασμα fleece στην Αθηναίδος ή και Καλαμιώτου. Σύνδεσμοι, ιμάντες, και όλα τα απαραίτητα για τέτοιες κατασκευές, βρίσκεις στον Καρανάσο στην Μιαούλη.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Ρίξτε μια καλή ματιά.... άντε και μια δεύτερη στο πολύ καλό άρθρο του κ.κ. Tseligka....

http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?35111-(link is external)Προετοιμασία-Brevet-200Κ&p=657570#post657570

Τα έχει καταγράψει βήμα-βήμα και πιστεύω ότι θα βοηθήσει κόσμο.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Η δική σου η γνώμη ποια είναι για τζελάκια, ισοτονικά, ενισχυτικά κλπ;

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Καλο το αρθρο
αλλα ξεροσφυρι...

@tkant
βλεπεις που ερχεσαι στα λογια μου;
Ισως να παιζει και κωδικας
Τζελεδακια: ορεκτικα, φουρνοι, κτλ
Ισοτονικα: μπυρες - κρασια
Ενισχυτικα: μπριντζολες, παιδακια, κτλ

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

tkant wrote:

Φάε ένα ταψί γαλακτομπούρεκο την προηγούμενη και θα τον
βγάλεις εύκολα τον αγώνα. Γενικά αν εχεις φορτώσει καλά
από μέρες πριν με φρούτα, μπανάνες, υδατάνθρακες και με
καλή ξεκούραση, τότε δεν έχεις θέμα.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Με το φαγητό και την ξεκούραση δεν έχω κανένα πρόβλημα

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Πρόσεξε όμως, το να φας 15 μοσχαρίσιες δεν θα σου
προσφέρει κάτι στην δοκιμασία που έρχεται. Επίσης
η ξεκούραση είναι καλή αρκεί να γίνεται σωστές
βραδυνές ώρες ;)

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Εγώ ποτέ δεν κάνω καταχρήσεις. Άκου 15 μοσχαρίσιες !
Ένα ταψάκι γαλακτομπούρεκο όμως..............τι ψυχή έχει;

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

tkant wrote:

.... κάποια στιγμή πρέπει να έχω πάρει ένα τζελάκι, μου το πρόσεφερε συμποδηλάτης σε φάση που μάλλον το χρειαζόμουν.....
.... από τότε κουβαλάω ένα σε κάποια τσέπη, στα brevets μόνο,.... μάλλον το πάω βόλτα και το ξαναγυρίζω στη βάση του... έτσι να βρίσκεται....
.... ειδικές μπαρίτσες - ενισχυτικά - πρωτεϊνες - recovery κλπ.... δεν τα έχω ακουμπίσει ποτέ μου.... Παίρνω απλές μπάρες δημητριακών (με ή χωρίς σοκολάτα) από σούπερ μάρκετ (από αυτές που παίρνουν τα κοριτσάκια που προσέχουν τη γραμμή τους και τρώνε μία για πρωινό + μεσημεριανό..... )
.... με ειδικούς ηλεκτρολύτες επίσης δεν τα πάω καλά, συνήθως και τα δυό παγούρια έχουν μόνο νεράκι του Θεού, αλλά στα brevets χρησιμοποιώ σκόνη almora από το φαρμακείο (2 φακελάκια σε ένα 750αρι παγούρι, για όλη τη διαδρομή, ..... όταν τελειώσει βάζω νεράκι). Μια φορά είχα δοκιμάσει redbull και μου γύρισε το στομάχι σε απίστευτο βαθμό. Από gatorade - lucozade - isostar κλπ.... έχω την εντύπωση ότι είναι σκέτο χρωματισμένο ζαχαρόνερο, καλύτερα να πιώ coca-cola.....

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν κάτι από τα παραπάνω έτοιμα σκευάσματα / ειδικά προϊόντα δουλεύει έστω και σε φάση "placebo" για έναν ποδηλάτη (εννοώ "περισσότερο εγκεφαλικά, παρά ως καθεαυτού συμπλήρωμα") θεωρώ ότι καλά κάνει και τα χρησιμοποιεί.... απλά για εμένα έχω βρει ότι δουλεύει καλύτερα ένα τοστάκι, μια μπανάνα, λίγα ξηροκάρπια και ένα παστέλι...
Αν όμως πχ ξεχαστείς και δεν φας/πιείς ΕΓΚΑΙΡΑ και "σουρώσεις", μετά είναι αργά να περιμένεις να δουλέψει ΑΜΕΣΑ μια σοκολάτα ή ένα μπισκότο, ή σταφίδες + φουντούκια. Μάλλον θα χρειαστείς ένα τζελάκι για να συνεχίσεις την ανηφόρα ....
Φυσικά, εναλλακτικά - αν ΔΕΝ βιάζεσαι ή αν δεν ακολουθείς ΕΥΛΑΒΙΚΑ το πελοτον - ξεκαβαλάς, τρως + πίνεις, περπατάς κανα 5λεπτό, σταματάς κανα 3 λεπτό και μετά συνεχίζεις..... (αλλά φυσικά τους έχεις χάσει....).

ntam
Εικόνα ntam
Απών/απούσα

Πλησιάζουν οι μέρες..........ΤΡΩΤΕ!!!!!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Σου μιλάω έτσι επειδή μασάω αυτή τη στιγμή.

Λοιπόν σύντροχοι, εχθές πήγα και πήρα και τη δεύτερη μάλλινη μακρυμάνικη φανέλα. Όπως είχα πει και πριν δεν ξαναφοράω πλαστική. Θα πάρω και δύο τρεις με χρώμα (από ίντερνετ) κοντομάνικες για άνοιξη - καλοκαίρι και είμαι jet. Καμία σχέση η ζεστασιά, η φιλικότητα προς το δέρμα και προπάντων η απουσία κακοσμίας που στην πλαστική εμφανίζεται από την πρώτη μέρα που θα τη φορέσεις. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
Σήμερα που έκανε ψύχρα κατά τις 7:00 τις φόρεσα και τις δύο. Δεν κατάλαβα τίποτε από κρύο. Στα μισά βέβαια την έβγαλα τη μία γιατί μπήκα κέντρο Αθήνα κι εκεί τα καυσαέρια προσφέρουν μία ζεστασιά και μία θαλπωρή.

Την φανέλα αυτή τη φορά την πήρα από την Ερμού (16.70 €) επειδή του είχαν τελειώσει του τύπου που σας έλεγα.
Ρε σεις, πλακώσατε σε ορδές και τις πήρατε όλες;

Φίλε RockaRolla
Είπες ότι "κάποια στιγμή πρέπει να έχω πάρει ένα τζελάκι, μου το πρόσεφερε συμποδηλάτης σε φάση που μάλλον το χρειαζόμουν".
Να σου πω εδώ ότι έχει πέσει πολύς κόσμος στα ναρκωτικά έτσι. Έχουν κλάψει μανούλες. έτσι αρχίζουν όλοι, κάποιος φίλος σου προσφέρει και μετά δεν μαζεύεται τα πράγμα. Να προσέχεις παλικάρι μου, να προσέχεις.

Επίσης κάποια στιγμή σου ξέφυγε και αυτό: "Παίρνω απλές μπάρες δημητριακών από αυτές που παίρνουν τα κοριτσάκια που προσέχουν τη γραμμή τους......".
Φίλε το υποψιαζόμουν από καιρό αλλά επειδή γενικά είμαι διακριτικός δεν ήθελα να σε κάνω ξεφτίλα μπροστά στη γυναίκα σου κιόλας. Αλλά να που έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και όλη η αλήθεια λάμπει από μόνη της. Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο εκτός από τα λόγια που εσύ ο ίδιος είπες.

Εντάξει σταματάω εδώ και δεν σχολιάζω το υπόλοιπο κείμενο που βρίθει από υπονοούμενα. Π.χ. "...στα brevets χρησιμοποιώ σκόνη..." ή "....καλύτερα να πιώ coca...." ή τέλος κάποια σεξουαλικά υπονοούμενα όπως: "εννοώ "περισσότερο εγκεφαλικά, παρά ως καθεαυτού συμπλήρωμα" ή "...απλά για εμένα έχω βρει ότι δουλεύει καλύτερα...μια μπανάνα,...."

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

καλη μας μέρα Tkant

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

tkant wrote:
Σου μιλάω έτσι επειδή μασάω αυτή τη στιγμή.

Λοιπόν σύντροχοι, εχθές πήγα και πήρα και τη δεύτερη μάλλινη μακρυμάνικη φανέλα.

ΟΚ, είσαι σε καλό δρόμο.
Τώρα μένει μόνο να πάρεις δυο μάλλινα φανελάκια XS για γάντια, άλλα δύο τέτοια για κάλτσες και άλλο ένα medium για σκούφο.
.
.
.
.
άντε... με καμιά δεκαριά μάλλινες φανέλες την έκανες την γκαρνταρόμπα σου.... ποιός σε πιάνει μετά....
.
.
.
.
ρε σεις, καμμιά πατέντα για να μετατρέψω μια μακρυμάνικη μάλλινη φανέλα σε ποδηλατικό κολλάν υπάρχει άραγε???????

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:

ρε σεις, καμμιά πατέντα για να μετατρέψω μια μακρυμάνικη μάλλινη φανέλα σε ποδηλατικό κολλάν υπάρχει άραγε???????

Υπαρχει!!!

Κοψε τα ποδια σου και βαζε τα στα μανικια.
Σου μενει υλικο και καλτσες

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

......πήρα και αυτή τη σκελέα

http://motobet.files.wordpress.com/2008/05/cf83cf89ceb2cf81ceb1cebacebf2.gif

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

tkant wrote:
......Εντάξει σταματάω εδώ και δεν σχολιάζω το υπόλοιπο κείμενο που βρίθει από υπονοούμενα.....

τουλάχιστον τα δικά μου ήταν υπονοούμενα....
ααααχ ΠΕΣΑΝ οι μάσκες Θοδωρή μου....

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR1JXUWB5fqgDX1mZHa4nszSWg6oLmyVYWbF4wYJeqsf7hThFk-sA

ntam
Εικόνα ntam
Απών/απούσα

tkant wrote:
......πήρα και αυτή τη σκελέα

http://motobet.files.wordpress.com/2008/05/cf83cf89ceb2cf81ceb1cebacebf2.gif

Μαρέσει.........

contact