Παρέα για βόλτες στα Β.Π. (καμιά φορά και στα Ν.Π.) - 2008

489 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Nefeli (χωρίς επαλήθευση)

Αλλαξα λάστιχα και μάλλον δεν θα είναι καθόλου σοφή ιδέα μια τέτοια εξόρμηση οπότε δεν την επιχειρώ κιόλας! Θα τα πούμε πάλι για κάτι πιο κοντινό!! Ε! μην με μαζεύουν κιόλας με το κουταλάκι της μαγιονέζας στην δουλειά μου! Εγώ δουλεύω χωρίς....ρεπό! Ολες τις μέρες τις εβδομάδας και το ποδήλατο για μένα δεν μπορεί να γίνει ξεθέωμα!!
Καλές πεταλιές λοιπόν σε όλους σας και τα ξαναλέμε λ ίαν συντόμως. Αλλωστε σήμερα θα πάω Πνύκα οπότε θα μου φύγει λίγο η κάψα για πεταλιές στο Σαββατοκύριακο!

vang
Απών/απούσα

Ολος ο ποδηλατικός κόσμος θα είναι στήν πάρνηθα την Κυριακή....

Αν δείτε κάποιον με πράσινο τάντεμ χαιρετήστε με....να σας γνωρίσω!

Master Chief
Απών/απούσα

Αν είχα φτιάξει το ποδήλατο και μπορούσα να ξυπνήσω αυτές τις άρρωστες ώρες, θα ερχόμουν σίγουρα... :P

enebdomon
Απών/απούσα

πάμε, πάμε, να προσκυνήσουμε και στον τάφο του άνακτος. Θα του αφήσω και κανα κεφτεδάκι στο μάρμαρο, μπας και ξυπνήσει το βράδυ πεινασμένος.

Btw, ξέμεινα από spare σαμπρέλλα, ελπίζω να έχει κανείς καμία μαζί του, έστω κανα μπαλωματάκι, γιατί δεν λέει να κατέβεις την Πάρνηθα με το ποδήλατο στα χέρια.

Diakon
Απών/απούσα

Ενδιαφέρομαι αλλά προβληματίζομαι: χρειάζονται ανταλλακτικά, τύπου σαμπρέλλες και τέτοια; Γιατί δεν έχω καθόλου. Αν τελικά το αποφασίσω, ενδέχεται να σας βρω κάπου στην Κηφισιά γιατί ξεκινάω από Μεταμόρφωση και δεν λέει να κάνω πολλά ζιγκ ζαγκ. Θα ενημερώσω έγκαιρα.

johnm83@mycosmos.gr
Απών/απούσα

Φίλε Diakon πάω κάθε Σαββατοκύριακο προς Βασιλικά – Κατσιμίδι και δεν μου έχει σκάσει λάστιχο ούτε μία φορά. Βέβαια στις μεγάλες βόλτες είναι καλό να υπάρχει μία εφεδρική σαμπρέλα. Εγώ θα έχω μία πάντως.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Θα έρθω με δύο σαμπρέλλες και μπαλώματα. Δεν θα έρθει μαζί ο...Μαγκάιβερ της παρέας, αλλά εργαλεία θα υπάρχουν. Αχρείαστα νάναι.
Λοιπόν, το πρωί 10.30 ξεκινάμε και όσοι πιστοί προσέλθετε. Όσοι δεν θα έρθετε για διάφορους λόγους, μη ξεχνάτε το CMR της Δευτέρας. Θα κανονίσουμε μαζική αναχώρηση από το Μαρούσι.

apsiman
Απών/απούσα

Χμμμμμμμ μάλλον δεν θα ακολουθήσω....έχω κ εγώ αυτό το άτιμο κρύωμα που δεν λέει να μας αφήσει κ δεν ξέρω αν θα ακολουθήσω πάλι................
Είναι κ η διαδρομή λίγο απαιτητική κ..................και ...........και ψάχνω πάλι δικαιολογίες μου φαίνεται....
τεσπα θα δω πως θα ξυπνήσω κ θα αποφασίσω..................άτιμες μαθήτριες που με κολάνε ξανά κ ξανά.........

Diakon
Απών/απούσα

Παιδιά, ΟΚ, σιγουρεύτηκα ότι αν σκάσει λάστιχο θα είστε εκεί για στήριξη!
Βασικά σκέφτομαι αν μπορώ, αλλά το πολύ να το δω στην πορεία. Λογικά θα είμαι στο ραντεβού στον ΗΣΑΠ ΚΑΤ. Θα ξανατσεκάρω το site αργότερα και το πρωί για ενδεχόμενες νέες πληροφορίες. Automation & ΣΙΑ τα λέμε αργότερα. Θα έρθω με το χακί κρανάκι μου...

enebdomon
Απών/απούσα

καλέ κορίτσια ελάτε, θα φέρω και παστέλια !

Μην κάθεσαι και τόσο κοντά στις μαθήτριες!! Είναι επικινδυνο από πάσης απόψεως!

apsiman
Απών/απούσα

Μην ανυσηχείς Νεφέλη......είναι όλες (κ όλοι) ενήλικοι....Δεν υπάρχει φόβος να με δείτε στις ειδήσεις!!!!! loooooooooooooooool
Τλκ με έβαλε κάτω χτες το βράδυ η γρίπη (?????) κ σήμερα είμαι πάλι κλεισμένος μέσα να γίνω καλά....
Καλή βόλτα στο 1346324ο τάγμα Ε(δικών) Δ(υνάμεων) Β(όρειων) Π(οδηλατών)

enebdomon
Απών/απούσα

Ευχαριστούμε τον Γιάννη για την καθοδήγηση και την υπομονή του να περιμένει εμάς τους πιο αδύναμους στο πετάλι. Η αλήθεια είναι ότι η διαδρομή ήταν απαιτητική αλλά άξιζε και με το παραπάνω. Είδαμε εκπληκτικής ομορφιάς τοπία. Γύρισα σπίτι κουρασμένος αλλά γεμάτος καλή διάθεση και ενέργεια. Χαιρετισμούς σε όλη την οκτάδα (όλοι νέοι εκλεκτοί και με λαμπρό μέλλον), ελπίζω να το επαναλάβουμε σύντομα και να φτάσουμε ως το Κατσιμίδι...

ΥΓ ο Apal αξίζει μία εύφημο μνεία καθώς έκανε όλη την διαδρομή στα κατσάβραχα με σπαστό ποδήλατο. Τελικά την ψιλοπαλεύεις ρε μαν!

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

Το κάναμε κι αυτό! Θα το σκεφτώ πολύ να το ξανατολμήσω βέβαια! Περιμένουμε τις φωτογραφίες τώρα!!! ;)

Diakon
Απών/απούσα

Άριστος οδηγός ο Γιάννης, άνετος στις ανηφόρες με τους υπόλοιπους να λένε "φτάσαμε μπαμπά Στρουμφ;;". Όσο για τον djapal, τα σχόλια περιττεύουν. Δεν με λέτε, πώς ανεβαίνουνε φωτογραφίες σ' αυτό το πράγμα;;

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

Ανέβασέ τες σε image hosting sites.
π.χ
www.imageshack.us
και στείλε εδώ τους συνδέσμους

Diakon
Απών/απούσα

Θα ανεβούν το απόγευμα, καθώς από την δουλειά είναι αδύνατο να γίνει. Καλημέρα στους βολταδόρους! Enebdomon, σ' έχασα, εξαφανίστηκες χτες. Έβγαλε φτερά το Mongoose;

enebdomon
Απών/απούσα

μπα, απλά καθυστέρησα λίγο γιατί νόμιζα ότι μας ακολουθούσε κι ο Χάρης και ανησύχησα επειδή αργούσε να φανεί. Τελικά όλα OK.
Αναμένουμε φώτο από χθες και εντυπώσεις από το σημερινό critical.
Εγώ δεν θα παραστώ λόγω επερχόμενης deadline.

Diakon
Απών/απούσα

Λοιπόν, διαθέσιμες για κάποιες μέρες:

http://www.flickr.com/photos/8707351@N04/2999156909/
http://www.flickr.com/photos/8707351@N04/2999161105/

Οι ενδιαφερόμενες κυρίες παρακαλούνται όπως απευθύνονται στον κύριο Enebdomon. Σίγουρα υπάρχει τρόπος να μπουν πιο εύκολα οι σύνδεσμοι. Επιπλέον, το thread έχει γίνει κάπως μακρύ. Τι μπορούμε να κάνουμε; Καλή βόλτα στους του CMR.

enebdomon
Απών/απούσα

μπορούμε να ανοίξουμε καινούριο thread
(δικαιωματικά ο πατριάρχης καραντάιν θα αποφασίσει)
αλλά κι έτσι δεν ενοχλεί καθόλου,
αντίθετα έχει και πλάκα να δούμε στα πόσα posts θα φτάσουμε.

Μπορείτε πάντα να πηγαίνετε στην τελευταία σελίδα από τον σύνδεσμο:
παρέα για βόλτες στα ΒΠ (page 999)

ή ακόμα καλύτερα αν είστε logged in να ξεκινάτε από την σελίδα:
Recent posts
ώστε να πηγαίνετε στο τελευταίο μη διαβασμένο Post.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με το νήμα μας. Όταν μηδενίσει ο μετρητής, τότε θα ανοίξουμε καινούργιο. Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι οι τελευταίοι 6 μήνες ήταν ιδιαίτερα δημιουργικοί και το φόρουμ έπαιξε σε αυτό καταλυτικό ρόλο.
Πορείες, αναβάσεις, παραλίες, CMR και άλλα πολλά, γέμισαν πρωινά και βράδυα με πολύ θετική διάθεση και ενέργεια για όλους μας.
Γιάννη σε ευχαριστούμε για την πανέμορφη βόλτα. Φυσικά και θα το επαναλάβουμε, όσο κι αν το δεξί μου γόνατο διαμαρτύρεται.
Το χθεσινό CMR (03/10/2008) ήταν καταπληκτικό. Πολύ καλή διαδρομή και μεγάλη συμμετοχή. Πάντα τέτοια και καλύτερα :-)

johnm83@mycosmos.gr
Απών/απούσα

Χάρηκα που σας άρεσε η βολτίτσα. Ελπίζω να σας μετέδωσα την …ασθένεια. Αν σας ενθουσίασε αυτή η μεγάλη, στην οποία μπορεί να έχουμε και στενή επαφή με ελάφι, θα σας ξετρελάνει.

enebdomon
Απών/απούσα

37χρονος επιστήμονας, εμφανίσιμος, αθλητικός,
κάτοχος υπερπολυτελούς ποδηλάτου Mongoose
ζητά
ελάφι ή ζαρκάδι
κατά προτίμηση από Πάρνηθα
για στενή επαφή τρίτου τύπου και ότι προκύψει
παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.
άσχετοι και gay να μην τηλεφωνούν.

Ουτε ελάφι ειμαι ούτε ζαρκάδι, και.... καμιά σχέση με Πάρνηθα αλλά να 'σαι καλά με έκανες και γέλασα, και ήταν δύσκολη η μέρα σήμερα άρα για μένα έχεις πάρει διαστάσεις ήρωα!!!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Την Κυριακή που μας έρχεται δεν θα μπορέσω να κάνω ποδήλατο το πρωί. Βρίσκεται στην Ελλάδα ο supervisor του μεταπτυχιακού μου (κάνω και τέτοιο τώρα στα "γεράματα") και θα συναντηθούμε την Κυριακή το πρωί. Θα επιχειρήσω για πρώτη φορά μία βόλτα το μεσημέρι, κάτι κοντινό αν έχετε διάθεση και εσείς και δεν βγείτε το πρωί.
Τι λέτε για απόψε Παρασκευή βράδυ; Συνάντηση στο Μαρούσι μετά τις 11 και στη συνέχεια βόλτα μέχρι Χαλάνδρι ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.
Για ρίξτε αντιδράσεις...

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..ωρα να ενώσουμε τις δυναμεις μας !(σημερα)

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

...δεν έχω. Τι ώρα και που;

apsiman
Απών/απούσα

Για αύριο (Κυριακή 9/11/08) έχει πέσει πρόταση να βρεθούμε στο Πάρκο Τρίτση
http://podilates.gr/node/2812#comment-20307

Υπάρχουν άτομα από την γειτονιά μας (ΒΠ) που να ενδιαφέρονται να πάμε όλοι μαζί?
Αν δεν βρέχει εγώ ψήνομαι πολύ.......
Θα κοιτάξω μήπως κ βρω καμία καλή διαδρομή προς τα εκεί....αλλιώς υπάρχει κ το GPS!!!!!(θα το δέσω πάνω στο ποδήλατο....:P)
Για πείτε......

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ το πρωί. Μόνο απόγευμα, ειδικά για την Κυριακή 8/11/2008.

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Δεν έχω ξεχάσει την πρόσκλησή σου. Κάποια από τις επόμενες βδομάδες, εμείς οι νότιοι θα ανέβουμε να σας βρούμε στο Άλσος Συγγρού!

Με φιλικούς χαιρετισμούς!

contact