Παρέα για βόλτες στα Β.Π. (καμιά φορά και στα Ν.Π.) - 2008

489 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Να είσαι καλά Frankie. Σας περιμένουμε με χαρά να έρθετε όποτε μπορέσετε.
Θα πρέπει να σου πω ότι κι εγώ είμαι "νότιος". Στην Ηλιούπολη μεγάλωσα και εκεί πηγαίνω κάθε μέρα, καθώς εκεί βρίσκεται η δουλειά μου. Μία φορά έχω έρθει και στη βόλτα που ξεκινάει από την κεντρική πλατεία με το συντριβάνι. Εδώ στα βόρεια είναι πολύ όμορφα, όμως μου λείπει η θάλασσα. Είναι και αυτός ένας λόγος που "παρέσυρα" το καλοκαίρι τους υπολοίπους της παρέας να κάνουμε τις τρομερές και φοβερές μας βόλτες στην παραλία :)

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Τοπος : Είσοδος Κτήμα Συγγρού - ύψος ΚΑΤ.
Ωρα : 10:30 εως 11:00
Σκοπός : Βολτα ΜΕΣΑ στο Κτήμα. Χαλαρά και απολαυστικά.

Θέμης

podilatofreak
Απών/απούσα

Πού σκοπεύεις να κινηθείς αύριο automation; Ρωτάω γιατί φαίνεται πως για πρώτη φορά συμπίπτουν οι ώρες μας!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Σε ευχαριστώ κατ' αρχάς. Δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσει η συνάντησή μου με τον καθηγητή. Νομίζω όμως ότι όντως συμπτίπτουν αυτή τη φορά οι ώρες μας και πιστεύω πως γύρω στις 3 θα έχω τελειώσει. Δεν θα με πείραζε μία βόλτα προς τη Σταμάτα, οπότε μπορούμε να το κανονίσουμε.

johnm83@mycosmos.gr
Απών/απούσα

Καλή βόλτα στους πρωινούς. Automation μπορεί να ακολουθήσω. Η εκκίνηση θα δοθεί από το ίδιο σημείο;

podilatofreak
Απών/απούσα

Στη Σταμάτα πήγα χθες, οπότε δεν είναι απαραίτητο να πάμε εκεί, εκτός αν θες εσύ.
Πρότεινε εσύ όποιο μέρος σε βολεύει (εκτός ίσως από δάσος Συγγρού, γιατί δεν μ' αρέσουν...τα σκαμπανεβάσματα στους χωματόδρομους!!!).

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Προτείνω στις 4:30 στο σταθμό ΚΑΤ. Εκεί αποφασίζουμε που θα πάμε.
Αν υπάρξει μεταβολή θα σας ενημερώσω.

podilatofreak
Απών/απούσα

από μένα!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Φίλοι και φίλες, γεια σας και πάλι.
Για την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008 προτείνω να πραγματοποιήσουμε βόλτα προς την περιοχή της Σταμάτας. Ως σημείο συνάντησης προτείνω το σταθμό του ΚΑΤ και ως ώρα τις 10:00. Πιο νωρίς αυτή τη φορά ώστε να έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας.
Περιμένω τις αντιδράσεις σας :)

Royaloak
Απών/απούσα

Εσύ που ξέρεις κι εμένα και το ποδήλατό μου θα τα καταφέρω λες να σας ακολουθήσω; Θέλω πολύ!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Λέω για βόλτα που θα περιλαμβάνει περισσότερο δρόμο και χώμα στον τελικό προορισμό. Μπορούμε να πάμε στο δάσος εκεί και όποιος θέλει να κάνει "καγκουριές" (sic).
Οπότε RoyalOak δεν νομίζω ότι θα συναντήσεις κάποιο πρόβλημα και μπορείς να αφήσεις εκτός τις "καγκουριές" χεχε :)

Royaloak
Απών/απούσα

Άμα έχω το Θέμη μαζί μου όλα καλά. Πού είσαι άνθρωπε;

Nemi6
Απών/απούσα

Εγω ειμαι μεσα τασο ,δεν εχω αξιωθει να παω προς τα εκει ακομα.
Ας ελπισουμε μονο να μην εχουμε προβλημα με τον καιρο.

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

Παίζει και αυτό την Κυριακή και επιτέλους έχουμε καλό θέμα για χρήση DSLR :)
http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=33581.0

Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω εκεί. Με το ποδήλατο πάντα :)

podilatofreak
Απών/απούσα

ποιο δρόμο θα πάτε;

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Λέω μέσα από την Κηφισιά.

podilatofreak
Απών/απούσα

οκ, και μετά;;!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Θα αυτοσχεδιάσουμε. Από την αρχή αυτό κάναμε, κατεβήκαμε μια μέρα με το τρένο στο Φάληρο και πήγαμε όσο πιο μακρυά μπορούσαμε από όπου μπορούσαμε. Αυτό θα κάνουμε και τώρα.
Δεν ξέρω πως θα πάμε μετά την Κηφισιά. Αν ήθελες να έρθεις μαζί μας θα μπορούσες να μας δείξεις, αλλά τα έχουμε πει στο παρελθόν ότι δεν σου αρέσει αυτή η ώρα. Αν θέλεις να κάνεις μια εξαίρεση αυτήν την Κυριακή θα χαιρόμαστε όλοι νομίζω :-)

I like my bike
Απών/απούσα

automation το καλύτερο είναι να πάτε από την κάτω πλευρά του τρένου. Να πάρετε την Όθωνος μέχρι την Μάρκου Μπότσαρη από εκεί μετά την Γεωργίου Λύρα, την Τατοΐου μέχρι την αγίων σαράντα, να πάρετε τον μέσα δρόμο (Εθνικής Αντιστάσεως) που πάει στον Βασιλόπουλο να βγείτε στον παράδρομο της εθνικής μέχρι την γέφυρα του τρένου (εκεί που πάει για την Bic και το ξενοδοχείο Ουράνιο Τόξο) συνεχίζετε σε αυτόν τον δρόμο μέχρι το φανάρι στην πλατεία της Άνοιξης (στον φούρνο του Καρρά) και από την πλατεία της Άνοιξης τον δρόμο που πάει όλο ευθεία πάνω μέχρι την Πιπεροπούλου όπου χωρίζει ο δρόμος για Άγιο Στέφανο, Αμυγδαλέζα και Σταμάτα.

εναλλακτικά, Κηφισίας, Ελευθερίου Βενιζέλου, Θησέως (not so much fun και πολλά αυτοκίνητα) ή Στροφυλίου από τον ΗΣΑΠ μέχρι την Ερυθραία και από εκεί να ανεβείτε στην Γεωργίου Παπανδρέου (νομίζω) και μετά την Ρόδων έως την λεωφόρο Διονύσου.

podilatofreak
Απών/απούσα

αυτήν την Κυριακή, θα απαντήσω όπως οι...κυβερνητικοί εκπρόσωποι: Αυτή η ερώτηση έχει απαντηθεί προ πολλού!!
Όσο για τις εναλλακτικές διαδρομές, σας καλύπτει ο προλαλήσας, εγώ πάντως προτιμώ την τελευταία (Γ. Παπανδρέου-Ρόδων-μέσα απ' την Δροσιά-Σταμάτα).
Αν σας πάρει πολλή ώρα, μπορεί να συναντηθούμε στην δική σας επιστροφή και στο δικό μου πηγαιμό!
Καλή βόλτα!

enebdomon
Απών/απούσα

καιρού επιτρέποντος

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Ο κινηματογράφος ΔΙΑΝΑ στο Μαρούσι είναι ένας ωραίος προαστιακός κινηματογράφος. Προσφέρει δε το καλύτερο ποπ κορν που έχετε γευτεί ποτέ σε κινηματογράφο. Αντέχει στο χρόνο, αντιστάθηκε στο "Village" και τώρα αντιστέκεται στο "Τhe Mall Athens".
Τον κινηματογράφο αυτόν προσπαθώ να τον υποστηρίζω όποτε μπορώ. Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008 έχει αναγγείλει εκτάκτως δύο παραστάσεις παιδικού θεάτρου με τίτλο "Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι". Η μία δίνεται στις 11:30 και η δεύτερη στις 15:00. Θέλω να πάω τα πιτσιρίκια μου. Πιέζομαι να τα πάω το πρωί. Αν γίνει αυτό τότε δεν θα είμαι παρών στη βόλτα που ο ίδιος ανακοίνωσα. Αν τα πάω το μεσημέρι τότε θα είμαι. Είμαστε καλεσμένοι το απόγευμα της ίδιας ημέρας οπότε γενικά ο χρόνος μου θα είναι περιορισμένος. Ελπίζω πως θα τα καταφέρω να τα συνδυάσω όλα.

Υ.Γ. Εκφράζω πως τη RoyalOak το θαυμασμό και τη χαρά μου που έχουμε γνωριστεί. Εκείνη γνωρίζει το γιατί τα λέω αυτά την παρούσα στιγμή, ένοιωσα την ανάγκη να τα εκφράσω και δημόσια. Να είσαι πάντα καλά καλή μου.

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Αγαπητή Royaloak! Ειχά αρκετά τρεξίματα με την δουλεία μου. Αύριο Κυριακή 16/11 προγραμμάτισα να είμαι 10:00 στο ΚΑΤ.

Τώρα σχετικά με την βόλτα προς Σταμάτα πιστεύω θα εξαρτηθεί και απο τα άτομα που θα μαζευτούμε τελικά.
Υπάρχει και η πρόταση του Djapal για να πάμε να δούμε το Ξύλινο Συρμό που θα βγάλει ο ΗΣΑΠ επετειακά στην Ν.Ιωνία στις 11:30..

Λοιπόν τα λέμε το πρωι στο ΚΑΤ.

Καλο Βράδυ

Μ.Φ.Χ.
Θέμης

Royaloak
Απών/απούσα

Καλημέρα παιδιά,
όπως είναι προφανές δεν ήρθα. Έχω κοιμηθεί άθλια από πόνο αριστερού γόνατου. Βοριάς και υγρασία συν ορθοστασία στη δουλειά γαρ. Ελπίζω να περνάτε καλά όπου κι αν είσαστε. Εγώ είμαι μπανταρισμένη και προσπαθώ να ξεκουραστώ.
Τα φιλιά μου σε όλους,
Β.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Σου εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση. Για την επόμενη εβδομάδα υπάρχουν κάποια σχέδια. Θα τα επεξεργαστώ και θα τα ανακοινώσω. Μπορώ να σας δώσω ένα "hint" για την ώρα: ΥΜΗΤΤΟΣ! ;-)

fonral
Απών/απούσα

καλησπέρα σε όλους!!!

Υπάρχει διάθεση για βόλτα σδτα Ν.Π. Σάββατο ή Κυριακή πρωί?

chrispi
Εικόνα chrispi
Απών/απούσα

...με ενδιαφερει η βολτα που αναφερεις για κυριακη πρωι...το σαββατο, δυστυχως, δουλευω...μενω νεα σμυρνη...εχεις καποια προταση για διαδρομη?

Royaloak
Απών/απούσα

σ' ευχαριστώ για τα περαστικά. Υμμητός σημαίνει ΜΤΒ; Μάλλον. Το γονατό μου πονάει ακόμα. Ελπίζω να μην κρατήσει ως το τέλος της βδομάδας. Φοράω ειδικό επίδεσμο με χαλκό που δρα πολύ αποτελεσματικά.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Χαιρετώ όλους τους φίλους και τις φίλες
Επεξεργάζομαι ένα σχέδιο, μπορούμε να το συζητήσουμε εντός της εβδομάδας. Υμηττός σημαίνει βόλτα σε δρόμο από το Μαρούσι με προορισμό τον Υμηττό μέσω Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής. Στη συνέχεια για όσους το επιθυμούν βόλτα σε χωματόδρομο όπου μπορούν να πάνε άνετα και τα ποδήλατα πόλης και για όσους θέλουν πιο "extreme" καταστάσεις κίνηση σε πιο δύσβατα μονοπάτια.
Ραντεβού σε κάποιο σημείο και επιστροφή πάλι μέσω Αγίας Παρασκευής και Χαλανδρίου.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Με τη βοήθεια του πολύτιμου εργαλείου που λέγεται bikely.com χάραξα την παρακάτω διαδρομή:

http://www.bikely.com/maps/bike-path/Marousi-KAT-Station-to-Himyttos

Ρίξτε της αν θέλετε μία ματιά και το συζητάμε.

contact