Παρέα για βόλτες στα Β.Π. (καμιά φορά και στα Ν.Π.) - 2008

489 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
podilatofreak
Απών/απούσα

οι απορίες σου είναι εύλογες αλλά δεν μπορώ να τις συμμεριστώ πρώτον, γιατί δεν τρώω ποτέ το μεσημέρι έχοντας συνηθίσει λόγω δουλειάς να τρώω μόνο βραδάκι και δεύτερον, στα 12 και πλέον χρόνια που κάνω αυτές τις διαδρομές δεν μου έχουν τύχει -ευτυχώς- επικίνδυνα περιστατικά με ζαλισμένους απ' την μπύρα μπριζολάκηδες!

Divine
Απών/απούσα

αν έχει καλό καιρό (ηλιοφάνεια) θα έρθω να κάνουμε την συνηθισμένη βόλτα μέχρι την Σταμάτα.. Όσοι πιστοί ποδηλάτες προσέλθετε και ενώστε την παρέα είναι ωραία διαδρομή.. Δηλώστε το εδώ για να ξέρουμε στο περίπου πόσοι θα ' μαστε..

"About tomorrow: Με δεδομένο ότι θα πρέπει να βρίσκομαι σπίτι μου 17.30΄ το αργότερο 18.00΄ αν αποφασίσετε να πάτε μέχρι λίμνη Μαραθώνα πιθανότατα να μην ακολουθήσω αλλά να σταματήσω στο σημείο που φτάσαμε την περασμένη Κυριακή. Επίσης, δεν μπορώ να καθίσω για καφέ! 15.30΄ θα είμαι στο ΚΑΤ, αλλά το αργότερο 15.40΄ θα φύγω...
Τέλος, να διευκρινήσω ότι δεν είμαι ούτε συντονίστρια, ούτε οδηγός: απλώς υπέδειξα μια διαδρομή την οποία ξέρουν ήδη δύο ακόμη από την παρέα και άλλωστε την περιγράφω αναλυτικά παραπάνω (σι πρίβιους παίητζ), οπότε μπορεί να την κάνει κι ο καθένας μόνος του χωρίς να δεσμεύεται από μένα...!"

Έχω να κάνω μια παρατήρηση στα πιο πάνω γραφόμενά σου podilatofreak όσον αφορά το ύφος που χρησιμοποίησες και την προσπάθεια σου να αποστασιοποιηθείς από την παρέα.. Γίνε πιο φιλική...

Φιλικά,
Χρήστος

Master Chief
Απών/απούσα

Εύχομαι καλή βόλτα, μιας και δε θα μπορέσω να συμμετάσχω...

enebdomon
Απών/απούσα

όπως βλέπετε στο ρολογάκι.
αν καταφέρω να ξυπνήσω θα έρθω κι εγώ στο πρωινό ραντεβού.

Nemi6
Απών/απούσα

An prokeitai na xoume gurisei mexri tis 19:30 aurio to apogeuma apo stamata tha summetasxw kai gw .

Nemi6
Απών/απούσα

Ακυρο post : )

Nefeli (χωρίς επαλήθευση)

Μόνο στο πρωινό ραντεβού θα μπορούσα να συμμετάσχω λόγω εργασίας! Τι τραβάμε κι εμείς οι νοσοκόμες! θα τα πούμε στο Σταθμό ΚΑΤ σε λίγη ώρα καλώς εχόντων των πραγμάτων!

Divine
Απών/απούσα

Παρ' όλο που έχει τέλειο καιρό για ποδηλασία δεν θα μπορέσω τελικά να έρθω στην ποδηλατική συνάντηση για την βόλτα στη Σταμάτα λόγω έλλειψης ξεκούρασης.. Έχω κοιμηθεί μόνο 1 ώρα..

Εύχομαι καλή βόλτα σε όσους συμμετάσχουν!!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Όχι όμως στο Άλσος αλλά στο Γουδί και στο Θησείο!!!
Φτάσαμε στην είσοδο του Άλσους Συγγρού, αλλά εκείνη την ώρα έμπαιναν με φόρα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ευτυχώς όπως έμαθα αργότερα δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο.
Ξεκινήσαμε λοιπόν για Θησείο μέσω της λεωφόρου Κηφισιάς. Μόλις 4 αλλά σημασία έχει η διάθεση. Κάπου στο Ψυχικό έριξα την ιδέα "δεν περνάμε από το Γουδί;". Πήγαμε λοιπόν στο Άλσος Στρατού όπου γινόταν το αδιαχώρητο λόγω εκδήλωσης για τα παιδιά. Συνεχίσαμε μέσα από στενά την πορεία μας προς το Θησείο. Ένοιωσα για άλλη μία φορά την πλήρη αναπηρία στην οποία βρίσκεται αυτή η πόλη. ΠΑΝΤΟΥ κυριαρχεί το αυτοκίνητο. ΠΑΝΤΟΥ! Το ποδηλατάκι μου όμως δεν "κολώνει". Φτάσαμε στο Θησείο αφού περάσαμε μέσα από το "γιουσουρούμ" όπου γινόταν το αδιαχώρητο. Επιστροφή με τον ΗΣΑΠ.
Πρόλαβα και πήγα και στην παιδική χαρά όπου με περίμεναν γυναίκα και παιδιά. Ο γιος μου με το πατίνι του χάρηκε πολύ που κάναμε μαζί. Άρχισα να σκέφτομαι να πάρω και εγώ πατίνι.
Ραντεβού την άλλη Κυριακή για το γύρο της Αθήνας. Φυσικά και δεν μου αρέσει η ιδέα των χορηγών και της φιέστας, αλλά θα πάω. Ίσως για να βρω το Νικήτα και να του πω "θα είσαι επιτυχημένος δήμαρχος ΜΟΝΟ αν του χρόνου υπάρχουν οι συνθήκες να κάνουμε γύρο της Αθήνας καθημερινά". Καλές διαδρομές σε όλους.

Royaloak
Απών/απούσα

θα ήθελα πολύ να έρθω εκεί που πάτε, αλλά πρώτον έχω κι ένα σύζυγο που θέλω να συναντώ τα Σ/Κ χαλαρά και δεύτερον φοβάμαι ότι με το τρέκκινγκ μου και την όχι και τόσο καλή φυσική μου κατάσταση για ανηφόρες μάλλον θα σας κωλυσιεργώ παρά καλό θα σας κάνω. Ζηλεύω πάντως όσο δεν λέγεται.

Royaloak
Απών/απούσα

το γαϊδουράκι σήμερα έκανε λίγο πυρετό και το άραξα να ξεκουραστεί. Ζηλεύω που δεν μπόρεσα να ρθω μαζί σας.
Έχετε όλοι τα φιλιά μου.

Nemi6
Απών/απούσα

Ητανε πραγματικα ωραια βολτα, αρκετα χαλαρη και διασκεδαστικη.Εγω ενιωσα την αναπηρια του κοσμου στο παζαρι , δεν υπηρχε αυτο που γινοτανε εκει .Τεσπα,οσο για αυτο που λεει ο Royaloak περι φυσικης καταστασης να ξερεις οτι δεν ειναι αρκετα ξεκουραστη διαδρομη και πιστευω οτι θα μπορουσες να αφιερωσεις 2-3 ωρες απο την συζηγικη σου ζωη τα Σ/Κ : ) .Δεν ειναι αναγκη να ζηλευεις απλα , καντο κιολας .Και Τασο οσο αφορα αυτο που λες οτι ειμασταν 4 με υπονοουμενο ελλειψης ατομων...Ποσοι ειστε συνηθως τις κυριακες ???

Royaloak
Απών/απούσα

Όσα είπα δεν αφορούν την πρωϊνή βάρδια, αλλά την απογευματινή. Στη πρωϊνή έρχομαι με πολύ χαρά. Μόνο που σήμερα είχα πυρετό κι επειδή έχω πολύ δουλειά και πρέπει να είμαι όρθια, κάθησα στο κρεβάτι, να συνέλθω λίγο.
Την επόμενη φορά μαζί κι εγώ.

deactivate
Απών/απούσα

γεια και χαρα
μενω βορεια και γω (κηφισια) και θα θελα καποιες φορες να βολταρω και με αλλους. απο οσο βλεπω εχετε κανει πολυ ομορφες βολτες οποτε αν θελετε να προσθεσετε αλλον εναν πρωην καπνιστο_κοιλιτσα_πρωην αυτοκινητατο_μπουχτισμενο αλλα χαρουμενο ποδηλατη στη παρεα σας απλα καντε με cc στο mail: g_nasos@yahoo.gr

υποσχομαι να μη σας καθυστερησω καθοτι αντοχες ακομη λιγο χαλια!

nasos

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Νάσος καλωσήλθες στην παρέα από τώρα. Παρακολούθα το νήμα (ή αλλιώς thread χεχε) και έλα όποτε μπορείς. Την επόμενη εβδομάδα θα κατέβουμε στο κέντρο λόγω του ποδηλατικού γύρου της Αθήνας. Αν ξενερώσουμε από την όλη ατμόσφαιρα πάμε ένα γύρο μόνοι μας όπου αποφασίσουμε :)

deactivate
Απών/απούσα

:) :) :)

ευχαριστω Τασο! μαλλον θα σας βρω καποια στιγμη στο ΚΑΤ που ειμαι και κοντα... αρχικα για καμια βολτα στο κτημα να δω και πως θα με παει...! παντως ελπιζω να σας πετυχω μιας και η παρεουλα στη ποδηλαταδα ειναι οτι καλυτερο!

να στε ολοι καλα

apsiman
Απών/απούσα

Καλώς ήρθα και εγώ στην παρέα σας παιδιά....
Με τον automation-Τάσο είχαμε γνωριστεί κ τυχαία έξω από ένα ποδηλατάδικο στα ΒΠ (μαζί με τον nemi6 αν θυμάσαι...)
Αν κ σήμερα είμουν πτώμα κ δεν άντεχα να έρθω για βόλτα....το έχω μετανιώσει καθώς η πορεία που είπατε ότι κάνατε μέτρησε....
Την επόμενη Κυριακή count me in για την πορεία (κ όπου αλλού μας βγάλει ο δρόμος....)
Αντε άντε να πέσει λίγο η κοιλιά........και να ανοίξουν τα πνευμόνια!!!!

Ερώτηση: στην βόλτα που κάνετε στο κτήμα Συγγρού πηγαίνετε από άσφαλτο (γύρω από το άλσος) ή από μέσα???Ρωτάω γιατί δεν ξέρω κατα πόσον το ποδήλατο μου (Ideal Crosser) είναι κατάλληλο για το τραχύ έδαφος του κτήματος.....

Αποστόλης

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Μια χαρά είναι το ποδήλατό σου Αποστόλη
Κρίμα που δεν ήρθες σήμερα. Την επόμενη κάνε την υπέρβαση και έλα. Στην παρέα μας χωράνε όλα τα ποδήλατα και προσπαθούμε όλοι να περνάμε καλά. Σημασία έχει να γυρίζει το πετάλι και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.

apsiman
Απών/απούσα

Όντως έπρεπε να έρθω.....αλλά το πρωινό ξύπνημα σε συνδυασμό με ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ κ κούραση όλης της βδομάδας έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να.......
ξανακοιμηθώ!!!! :P :P
Στην επόμενη βόλτα θα είμαι κ εγώ εκεί!!!!
(σιγά μην τυπώσω κ μπλουζάκι....."Ήμουν κ εγώ στην βόλτα....")

vang
Απών/απούσα

...στην Πάρνηθα έχει και άλλη συνέχεια που νομίζω είναι επίσης όμορφη...και όχι πολύ διαφορετική από πλευράς χιλιομέτρων και χρόνου...

Συνεχιζεις από εκεί πού κάνει αναστροφή και κατεβαίνεις το δρόμο του Αγ. Μερκούριου πρός Σφενδάλη και Μαλακάσα. Εκάι πέρνεις τον παράδρομο της Εθνικής και έτσι δέν έχεις πίσω μπρός αλλά κυκλική διαδρομή.

Είναι ωραία και από Βριλήσσια μου παίρνει 3-3,5 ώρες συνολικά.
Να την κάνουμε παρέα σύντομα...

podilatofreak
Απών/απούσα

ξέρω τη διαδρομή που λες γιατί κάποτε είχα ακολουθήσει την αντίστροφη πορεία: από εθνική ΑΝΕΒΗΚΑ το δρόμο του Αγ. Μερκουρίου που ήταν η πιο τραγική ανηφόρα που έχω κάνει στη ζωή μου και κατέβηκα από Πάρνηθα. Τώρα σταματάω στην ταβέρνα απλώς γιατί δεν θέλω να γυρίσω από εθνική αλλά να απολαύσω την απίστευτη κατηφόρα του γυρισμού από Πάρνηθα και την πανέμορφη διαδρομή φυσικά!

Nemi6
Απών/απούσα

Ανανεωσε την φωτο του Βρασιδα asap !

Nemi6
Απών/απούσα

Το πεταλι του Αποστολη δυσκολα γυρναει καμια φορα , γινονται και ατυχηματα : )

apsiman
Απών/απούσα

Κακίες κακίες κ Nemi6......
Το avatar που έχω (ο λεγόμενος Βρασίδας) είναι το αξιαγάπητο χελωνάκι μου........
Και επειδή έχω την εντύπωση πως με δουλεύετε πάλι......
Θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε!!!!
εεεεεεεεε μπερδεύτηκα.....εννοώ θα σας δείξω εγώ στην επόμενη γύρα (βλ Κυριακή να υπάρχουν κ μάρτυρες....)
Και για να δεις ότι με γλωσσόφαγες ρε αλήτη, χτες το βράδυ βρήκα κ εγώ τελείως ξεφούσκωτο-σκασμένο το λάστιχο του ποδηλάτου μου!!!!!!!! Τυχαίο?????????

Η άπιστη Νεφέλη είμαι πάλι.... Θα συναντηθείτε κατευθείαν στο Καλιμάρμαρο για την ποδηλατοδρομία ή στον Σταθμό ΚΑΤ όπως πάντα? Πάντως αυτή την φορά δεν θα αφεθώ στην τεμπελιά μου! Το υπόσχομαι! Παιδιά αν γίνονταν το θαύμα να δείτε ένα ολοκαίν ουριο Κόκκινο Μοngoose καλαθάκι μαύρο μου το κλέψανε στον ηλεκτρικό πριν 15 μέρες..... Αναγκάστικα να ξαναπάρω ένα ideal πάλι mountain bike αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη.....

Η άπιστη Νεφέλη είμαι πάλι.... Θα συναντηθείτε κατευθείαν στο Καλιμάρμαρο για την ποδηλατοδρομία ή στον Σταθμό ΚΑΤ όπως πάντα? Πάντως αυτή την φορά δεν θα αφεθώ στην τεμπελιά μου! Το υπόσχομαι! Παιδιά αν γίνονταν το θαύμα να δείτε ένα ολοκαίν ουριο Κόκκινο Μοngoose καλαθάκι μαύρο μου το κλέψανε στον ηλεκτρικό πριν 15 μέρες..... Αναγκάστικα να ξαναπάρω ένα ideal πάλι mountain bike αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη.....Αν κάποιος κάτι δει μπορεί να τηλεφωνήσει στο 6982454206

vang
Απών/απούσα

OK .Παλιά την απέφευγα την κατηφοριά/ανηφοριά Μαλακάσα -Αγ Μερκούριοςε γιατί ήταν όλη σκαμένη με λακουβες αλλά πρίν το καλοκαίρι την ξαναπήγα και έιναι φρεσκοστρωμένη άσφαλτος πού κρατάει καλά και πολύ ωραία θέα και από εκεί. Αν θέλει κανέις να σπρώξει λίγο τα όριά του στήν κατηφόρα, είναι καλή κατηφοριά με απότομες στροφές και καλό οδόστρωμα πιά.
Δεν βγαλινω Εθνικη, κια συμβουλέυω και όλους σας να μήν βγαίνετε!! Πάω από τον παράδρομο και μερικές φορές και μέσα από τα φυτώρια.

Και η επιστροφή μέσα από το δάσος της Πάρνηθας έιναι και αυτή σούπερ!!

Απλά ανέφερα την διαδρομή γιατί νομίζω έιναι από τις πιό όμορφες 3-4 ώρες εξόδους με ποδήλατο δρόμου από βόρεια προάστεια.

podilatofreak
Απών/απούσα

Εννοείται ότι κι εγώ όταν λέω εθνική εννοώ τον παράδρομο! Δεν έχω αυτοκτονικές τάσεις (ακόμα!).
Παρεμπιπτόντως μήπως ξέρεις και καμμιά άλλη διαδρομή να προτείνεις, γιατί εγώ τις δικές μου τις κάνω πάνω από δέκα χρόνια κι όσο να 'ναι ψάχνω για κάτι καινούργιο!

Master Chief
Απών/απούσα

Σήμερα ήταν φανταστικά, άντε και τον επόμενο μήνα τα ίδια!
Θ' ανεβάσω φωτογραφίες προσεχώς (γατιά, τη δική σας ακόμα την περιμένω), απλά όσοι δεν ήρθατε να ξέρετε πως χάσατε....

enebdomon
Απών/απούσα

το ξέρουμε πως χάσαμε αλλά είχαμε μάθημα, δεν προλαβαίναμε ρε γαμότο!
τα ίδια και την Κυριακή στου Chiquita την γιορτή: έχω μάθημαααααα. (κλάψ, σνιφ, κλαψ)

btw την Τετάρτη αν έρθουμε κατά τις 11:30 θα προλάβουμε να σε καμαρώσουμε ;
Δύσκολο το βλέπω.